Przetarg 10990027 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu...

   
Analizuj Zamówienie 10990027 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-12-11
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego im. Jana Pawła II w Rudzicy w 2025 r.

Część 1:
ARTYKUŁY SPOZYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji: Zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zał. nr 2

Część 2: MIĘSO, WĘDLINY , DRÓB . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. Zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zał. nr

Część 3: OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie Rozpadają się , bez glazury SHP. Zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zał. nr 2

Część 4: PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty Zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zał. nr 2

Część 5: OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Ziemniaki-powinny być zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany, kształt owalny, bez oznak zgnilizny. JAJA Jaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki.

ZP1/12/2024r.

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00662193/01 z dnia: 2024-12-18
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2024-12-20 12:00
Po zmianie:
2024-12-23 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2024-12-20 12:10
Po zmianie:
2024-12-23 10:10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3220000, 15100000, 15110000, 15112000, 15131100, 15220000, 15300000, 15330000, 15500000, 15800000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
11032695 2025-01-22
godz. 09:00
Wielkopolskie Dostawa produktów spożywczych ( 5 części ) Część 1: Artykuły sypkie Część 2: Jajka Część 3: Przyprawy Część 4: Konserwy, miód i przetwory owocowo- warzywne Część 5: Oleje i ...
11031320 2025-01-22
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Szacowanie wartości zamówienia na zadanie pn. "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych" Przedmiot zamówienia: 1 Część 1 2 Część 2 3 Część 3 4 Część 4 5 Część 5 6 Część 6 7 Część 7 8 Część ...
11041518 2025-01-22
godz. 12:00
Mazowieckie Zakup i dostawa produktów spożywczych, nabiału, przetworów mlecznych oraz jaj do jednostki organizacyjnej Mazowieckiej Wojewódzkiej Komendy OHP-Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radomiu
11033761 2025-01-23
godz. 11:30
Dolnośląskie Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy produktów żywnościowych – sypkich i pakowanych, opisanych w SWZ, do Domu Zdrojowego w Szczawnie-Zdroju transportem Wykonawcy lub na jego koszt. ZP 3/...
11034952 2025-01-24
godz. 08:00
Lubelskie Zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, konserw oraz artykułów mleczarskich i rybnych. Część 1: Dostawa mięsa. Część 2: Dostawa wędlin. Część 3: Dostawa drobiu. Część 4...
11040104 2025-01-24
godz. 08:00
Pomorskie Sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych do Zakładu Karnego w Czarnem, Zakładu Karnego w Czarnem Oddział Zewnętrzny w Złotowie w okresie od 01.02.2025 r. do 31.07.2025 r. Część 1: Mię...
11048056 2025-01-29
godz. 11:00
Mazowieckie Dostawa posiłków regeneracyjnych w formie dań gotowych Przedmiotem zamówienia są dostawy posiłków regeneracyjnych w formie dań gotowych dla pracowników uczestniczących w robotach drogowych ...
11039546 2025-01-30
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Dostawa produktów piekarniczo – cukierniczych do punktów żywienia w obiektach „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A. w Kołobrzegu 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do położonych na ter...
11019344 2025-01-31
godz. 08:50
Mazowieckie ZP/CZD/194/24 Dostawa tłuszczów i mrożonek - 2 pakiety Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych: tłuszczów i mrożonek na zasadach określonych w projektowanych postanowienia...
11047724 2025-01-31
godz. 09:00
Pomorskie Dostawa ryb i produktów rybnych – znak sprawy Adm 2/2025 Część 1: Przedmiotem zamówienia w części 1 jest dostawa ryb i produktów rybnych w asortymencie określonym w Formularzucenowym stanow...