Przetarg 12190545 - sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Domu...
| Analizuj | Zamówienie 12190545 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-02 |
| przedmiot ogłoszenia | sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej im. Świętego Brata Alberta w Tarnowie na 2026 r. Część 1: Zadanie nr 1. artykuły spożywcze Nazwa produktu CPV Jm Iloś ć do przetargu na 2026rb c d eAromaty do ciast 9 ml. 153 Szt. 40Bita śmietana w proszku konsystencja sypka, bez grudek, zalecane opakowanie 64g 153 kg. 20Budyń b/cukru 156 Kg 35Chrzan tarty 180g zawartość chrzanu min. 60% 153 kg. 74Cukier biały kryształ, sypki, niezbrylony, opakowanie 1kg. 156 kg. 3 500Cukier puder sypki, niezbrylony, opakowanie 0,5kg. 156 kg. 100Cukier wanilinowy konsystencja sypka, bez grudek, zalecane opakowanie 30g 156 kg. 12Cynamon konsystencja sypka, bez grudek, zalecane opakowanie 20g 156 kg 2Czekolada mleczna 100g 156 Szt 80Czosnek granulowany konsystencja sypka, bez grudek, zalecane opakowanie 20g 156 kg. 12Dżem niskosłodzony 280g minimum 65 g owoców na 100g produktu 153 kg. 250Dżem bez cukru słodzony fruktozą 240g 50g owoców na 100g produktu 153 kg 150Galaretka owocowa konsystencja sypka, bez grudek. 153 kg. 100Groszek konserwowy 400g 153 Szt. 280Grzyby suszone, podgrzybek, mieszane 158 Kg 5Gulasz angielski -konserwa 160g 153 szt. 2 900Herbata liściasta czarna , po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy, bez obcych zapachów, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty. 158 Kg 160Herbata ekspresowa po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy, bez obcych zapachów opakowanie zawierające 100 szt.=1 szt. 158 szt 2Herbatniki maślane 50g klasyczne, kruche ciasteczka które charakteryzują się delikatnym, maślanym smakiem. 158 szt. 400Kakao ekstra ciemne 80g łatwo rozpuszczalne o wyrazistym smaku i aromacie. 158 Kg 6Kasza jaglana opakowanie 1kg. Sypka, czysta bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 158 kg 50Kasza jęczmienna gruba opakowanie 1kg. Sypka, czysta bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 158 Kg 300Kasza manna opakowanie 1kg. Sypka, czysta bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 158 Kg 125Kawa mielona naturalna 250g 158 Kg 1Kawa zbożowa rozpuszczalna konsystencja sypka, bez grudek 158 kg. 7Keczup łagodny, zalecane opakowanie 450g 158 Kg 230Kisiel z cukrem, konsystencja sypka, bez zbryleń 153 kg. 100Kminek cały zalecane opakowanie 15g 158 kg. 1,2Kompot owocowy 0,9l z czarnej porzeczki lub wiśni 153 Szt 1 900Koncentrat barszczu czerwonego (naturalny, intensywny smak i kolor) 153 l 20Koncentrat pomidorowy 30% gęsty, pasta 900g. 153 Kg 250Kukurydza konserwowa 400 g, puszka z mechanizmem do otwierania 153 szt. 70Kwasek cytrynowy 20g konsystencja sypka bez zbryleń 158 kg. 8Liść laurowy cały liść nie pokruszony, zalecane opakowanie 5-7g 158 kg 2Majeranek konsystencja sypka bez grudek zalecane opakowanie 10g 158 kg 1,5Majonez o kremowej konsystencji i zrównoważonym smaku w opakowaniach szklanych zalecana gramatura 850ml 158 kg. 210Majonez light o kremowej konsystencji i zrównoważonym smaku w opakowaniach szklanych zalecana gramatura 300-310ml. 158 kg. 140Mak niebieski, sypki bez grudek 158 kg. 10Makaron z mąki makaronowej, pszennej 4- jajeczny, po ugotowaniu konsystencja stała nie powinien się sklejać 012 Kg 1 000Marmolada wieloowocowa twarda opakowanie 1kg. 158 kg. 45Mąka kartoflana opakowanie 1kg., czysta, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 158 kg. 55Mąka krupczatka opakowanie 1kg.czysta, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 156 Kg 30Mąka pszenna poznańska typ.500 opakowanie 1kg.czysta, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 156 Kg 1 400Mąka pszenna tortowa typ 450 opakowanie 1kg.czysta, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 156 Kg 100Miód sztuczny 156 kg. 3Musztarda stołowa, łagodna, o kremowej konsystencji i zrównoważonym smaku, zalecane opakowanie 900g 031 kg. 120Ocet spirytusowy 0,50 l 10% 158 szt. 55Ogórki konserwowe opakowanie 0,90 l, zachowujące jędrność, chrupkość i tradycyjny smak. 158 Szt 300Olej z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, z zawartością kwasów omega 3. 153 l 300Orzechy włoskie łuskane, bez zanieczyszczeń i wad 153 kg. 5Papryka konserwowa opakowanie 0,650 l zachowująca jędrność, chrupkość i tradycyjny smak. 154 szt. 130Papryka mielona słodka 20g konsystencja sypka bez zbryleń 153 kg. 12Pasztet drobiowy kremowy 100g 158 szt. 2 400Passata pomidorowa 500ml gęsty przecier z dojrzałych pomidorów, pozbawiony skórek i pestek, o intensywnym, naturalnie słodkim smaku 153 szt. 60Pieczarki konserwowe opakowanie 0,780l zachowujące jędrność i tradycyjny smak. 151 Szt 80Pieprz czarny mielony 20g konsystencja sypka bez grudek 153 kg. 10Płatki kukurydziane wysokiej jakości, złociste, chrupiące, zawartość grysu kukurydzianego nie mniej niż 99% wzbogaconego o witaminy. 159 kg. 80Płatki owsiane czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 158 Kg 200Płatki zbożowe z miodem 250g, chrupiące bez oznak zawilgocenia 155 Kg 70Powidło śliwkowe gęste, zawartość owoców 160-190 g na 100 g produktu), naturalnym smakiem. 158 kg. 10Proszek do pieczenia 30g konsystencja sypka bez grudek 158 kg. 3Przyprawa do bigosu 20g konsystencja sypka bez grudek 153 Kg 1,5Przyprawa do drobiu 20g konsystencja sypka bez grudek 153 kg 15Przyprawa do flaków 18g konsystencja sypka bez grudek 153 kg. 0,7Przyprawa do gulaszu 20g konsystencja sypka bez grudek 158 kg. 3,5Przyprawa kurkuma mielona 20g konsystencja sypka bez grudek 158 kg. 0,3Przyprawa kozieradka mielona 20g konsystencja sypka bez grudek 158 kg. 5Przyprawa do piernika konsystencja sypka bez grudek 158 kg. 0,2Przyprawa do potraw w płynie do zup, sosów, sałatek zalecane opakowanie 200 ml, 210ml butelki szklane. 158 L 85Przyprawa ziarenka smaku : przyprawa uniwersalna w unikalnej formie małych ziarenek do drobiu, zalecane opakowanie 200g 158 szt. 800Przyprawa do ryb 20g konsystencja sypka bez grudek 158 kg 1,6Przyprawa gyros 20g konsystencja sypka bez grudek 153 kg. 0,6Przyprawa tzatzyki 20g konsystencja sypka bez grudek 153 kg. 0,06Przyprawa curry 20g konsystencja sypka bez grudek 153 kg. 0,5Przyprawa do grilla konsystencja sypka bez grudek 153 kg. 1Rodzynki (bez zanieczyszczeń) 153 kg 15Ryż biały długoziarnisty parboiled, czysty, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecnosci szkodników zbożowo-mącznych, konsystencja sypka 158 Kg 230Ryż biały długoziarnisty gat. I czysty, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo-mącznych 153 Kg 350Soda oczyszczona konsystencja sypka bez grudek 158 kg. 0,4Soczek wieloowocowy 200ml 158 szt. 800Sól jodowana opakowanie 1 kg. konsystencja sypka bez grudek 153 kg 440Susz owocowy mieszany 153 kg 5Szynka drobiowa mielona 110g 153 szt. 450Szynka wieprzowa mielona 110 g 151 Szt. 300Śliwki kalifornijskie wędzone bez pestek 151 kg. 1Wiórki kokosowe 100g 153 Kg 1,5Ziele angielskie 15g 151 kg. 2,5Zioła prowansalskie 10g konsystencja sypka bez zbryleń 158 kg. 0,5Żelatyna spożywcza 50g konsystencja sypka bez zbryleń 153 Kg 7 Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25.08.2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia . Część 2: Zadanie nr 2. Wyroby piekarnicze Lp. Nazwa produktu CPV Jm Ilość do przetargu na 2026r b c d e1 Bułka tarta konsystencja sypka bez grudek 158 kg. 2002 Chałka drożdżowa 0,50kg 158 kg. 1803 Chleb graham 0,80kg niekrojony 158 Szt. 4 3004 Chleb pszenno-żytni 1kg niekrojony 158 Szt. 7 0005 Chleb pszenny 1kg niekrojony 158 Szt. 5 0006 Ciastka kruche- rogaliki półfrancuskie 158 kg. 507 Ciasto keks piaskowy 158 kg. 1508 Ciasto: miodownik przekładany z masą i powidłem 158 kg. 1309 Ciasto piernik z polewą czekoladową 158 kg. 13010 Drożdżówki z owocami 100g 158 Szt. 80011 Drożdżówki z serem 100g 158 Szt. 1 20012 Groszek ptysiowy 158 kg. 2013 Pączki z marmoladą polane lukrem 100g 158 Szt. 60014 Rogale z czekoladą 100g 158 Szt. 80015 Rogale z różą 100g 158 Szt. 60016 Wek 0,4 kg 158 Szt. 3 240Pieczywo powinno być świeże bez uszkodzeń. Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25.08.2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Część 3: Zadanie nr 3. NabiałLp. Nazwa produktu CPV Jm Ilość do przetargu na 2026ra b c d e1 Drożdże spożywcze świeże w kostkach 100g 155 Kg 142 Jogurt naturalny kubek 150g o zaw. Tł. 2% 155 Szt. 3 0003 Jogurt naturalny 330g grecki, gęsty zawartości tłuszczu 10% 155 kg. 64 Jogurt owocowy kubek 150g 155 Szt. 4 0005 Kefir kubek 200 ml 155 Szt. 3506 Margaryna 250g do pieczenia i smażenia o zawartości tłuszczu 80%, bez konserwantów 154 kg. 3507 Masło ekstra świeże 200g o zawartości tłuszczu 82%, ze śmietanki bez dodatku tłuszczu roślinnego. 155 kg. 2 3008 Mleko 2% świeże, nieprzetworzone, zachowujące naturalny smak i składniki odżywcze op. 10L, 5L i 0,9l 155 L 15 5009 Ser biały półtłusty krajanka w folii pakowany próżniowo, konsystencja jednolita w całej masie, zwarta bez obcych zapachów. 155 kg. 1 25010 Ser homogenizowany (naturalny, owocowy, waniliowy)150g produkt mleczarski wytworzony z masy twarogowej i śmietanki, poddany procesowi homogenizacji, który zapewnia mu gładką, kremową i jednolitą konsystencję. 155 Szt. 1 50011 Ser mascarpone 250 g śmietankowo - kremowy 155 kg. 1512 Ser topiony 100g konsystencja kremowa, jednolita 155 Szt. 1 10013 Ser topiony krążki 180 g (krążek podzielony na 8 porcji-trójkątów, oddzielnie pakowanych) 155 Szt. 43014 Ser żółty wędzony półtłusty o zawartości tłuszczu na poziomie 20%-42% w suchej masie, konsystencja jednolita, zwarta, barwa jednolita w całej masie. 155 kg. 10015 Ser żółty półtłusty o zawartości tłuszczu na poziomie 20%-42% w suchej masie, konsystencja jednolita, zwarta, barwa jednolita w całej masie. 155 kg. 20016 Serek kanapkowy 100g delikatna, kremowa konsystencja 155 Szt. 1 60017 Serek śmietankowy naturalny 135g delikatna, kremowa konsystencja 155 Szt. 2 00018 Śmietana 12% kwaśna w kubkach plastikowych, zalecane opakowanie 330g 155 kg. 92019 Śmietana kremowa 30% półpłynna, kremowa konsystencja 155 kg. 320 Twarożek wiejski lekki ziarnisty 150g: twarogowy ser o charakterystycznej ziarnistej konsystencji, zanurzony w delikatnej śmietance 155 Szt. 2 500Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25.08.2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Część 4: załącznik nr 1 do SWZ : opis przedmiotu zamówienia - zadanie nr 4Zadanie nr 4. Drób i podroby Lp. Nazwa produktu CPV Jm Ilość do przetargu na 2026ra b c d e1 Dramstik z kurczaka świeży, kość łącznie z otaczającymi mięśniami, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona, pozbawiona resztek pierza. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 1902 Filet z indyka świeży z mięśnia piersiowego, dokładnie odfiletowane, pozbawione chrząstek, bez skóry, przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 6503 Filet z kurczaka szacowany świeży połówki piersi bez skóry, bez kości i ścięgien i chrząstek, przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 5504 Kurczaki świeże całe tusze wypatroszone, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona, pozbawiona resztek pierza. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 Kg 1 1005 Porcje rosołowe z kurczaka świeże bez oznak psucia 151 kg. 1 7006 Udko/noga z kurczaka świeże , kość udowa łącznie z otaczającymi mięśniami, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona, pozbawiona resztek pierza. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 1 6007 Wątroba z indyka świeża -całe wątróbki bez pęcherzyków żółciowych, powierzchnia czysta, niepostrzępiona. Barwa jednolita, charakterystyczna dla tego produktu. 151 kg. 2008 Żołądki z indyka świeże -całe żołądki wypatroszone, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa charakterystyczna dla tego rodzaju produktu. 151 kg. 200Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25.08.2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Część 5: Zadanie nr 5. Mięso , wędliny i wyroby drobiowe.Lp. Nazwa produktuCPV Jm Ilość do przetargu na 2026ra b c d e1 Baleron -kruchy, delikatny, wędzony przygotowany z całego mięśnia schabu karkowego, parzony. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 1002 Boczek gotowany ekstra b/k- powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia oraz pozostałości kości. Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 503 Boczek konserwowy Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 504 Filet z indyka wędzony, parzony.Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 1405 Flaki wołowe gotowane krojone w paski 151 kg. 1206 Karkówka b/k świeża-część zasadnicza wieprzowiny odcięta z odcinka szyjnego półtuszy. 151 kg. 1507 Kaszanka - wyrób w jelicie naturalnym wieprzowym lub w osłonce sztucznej. Konsystencja ścisła, dobrze związana. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 2208 Kiełbasa krakowska wieprzowa podsuszana -batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-45cm i średnicy od 80mm-100mm. Duże kawałki mięsa uzupełnione farszem mięsnym. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 70%. 151 kg. 1409 Kiełbasa drobiowa cienka w osłonkach naturalnych. Konsystencja ścisła , dość krucha, dobre związanie składników. Wyrób średnio rozdrobniony , niedopuszczalne kawałki chrząstek. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 60%. 151 kg 35010 Kiełbasa szynkowa- wieprzowa batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-45cm i średnicy od 80mm-100mm. Duże kawałki mięsa uzupełnione farszem mięsnym. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 60%. 151 kg. 51011 Kiełbasa toruńska w osłonkach naturalnych. Konsystencja ścisła , dość krucha, dobre związanie składników. Wyrób średnio rozdrobniony , niedopuszczalne kawałki chrząstek. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 60%. 151 kg. 30012 Kiełbasa wiejska wyrób regionalny gatunek I w osłonkach naturalnych , średnio rozdrobniona, wędzona, na przekroju widoczne kawałki mięsa wieprzowego. Konsystencja ścisła. Plastry grubości 3mm nie powinny rozpadać się. Wyczuwalne przyprawy: pieprz, czosnek. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 70%. 151 kg. 22013 Kiełbasa żywiecka podsuszana batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-45cm i średnicy od 80mm-100mm. Duże kawałki mięsa uzupełnione farszem mięsnym. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 60%. 151 kg. 14014 Kiełbasa lisiecka 100% chudego mięsa wieprzowego z niską zawartością tłuszczu, wędzona dymem, przekrój poprzeczny średnio 52 mm. 151 kg. 14015 Kości wędzone wieprzowe pokrzepowe od schabu lub karkowe klasy I wędzone tradycyjnie na zimno 151 kg. 10016 Mortadela batony w osłonkach sztucznych. Konsystencja ścisła, elastyczna, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 4017 Parówka cienka drobiowa w osłonkach naturalnych lub sztucznych . Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 70%. 151 kg. 50018 Parówka gruba wieprzowa w osłonkach naturalnych lub sztucznych . Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 70%. 151 kg. 25019 Pasztet drobiowy -zapiekany w foremkach aluminiowych o wadze 500g. Konsystencja smarowna, dobrze związana, bez rozwarstwień składników. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 70% 151 kg. 37020 Pieczeń wieprzowa: produkt blokowy, średnio rozdrobniony, pieczony z mięsa wieprzowego, papryki, innych warzyw i przypraw Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 16021 Polędwica wieprzowa sopocka -wędzony schab bez kości o barwie charakterystycznej dla wyrobu (kolor złoty). Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 39022 Polędwiczki wieprzowe -część tylnej półtuszy wieprzowej -długi i wąski mięsień wzdłuż grzbietu, przylegający do tylnej części schabu 151 kg. 14023 Salceson domowy-wieprzowy wyrób w osłonce naturalnej. Konsystencja soczysta. Plaster grubości 5mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 13024 Salceson drobiowy Konsystencja soczysta. Plaster grubości 5mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 21525 Schab b/k świeży -część zasadnicza wieprzowiny odcięta od półtuszy bez kości i tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej. 151 kg. 38026 Słonina bez skóry. Wyrób barwy białej o grubości powyżej 1,5cm. 151 kg. 8027 Szponder wołowy: świeży, mięso różowo-czerwone, ze sztuk młodych, nie nastrzykiwany, bez kości, z chowu polskiego 151 kg. 10028 Szynka włoska bez dymu. Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta krucha, niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju, oraz wyciek soku. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 60%. 151 kg. 20029 Szynka konserwowa, powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 60%. 151 kg 33030 Szynka pieczona -Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta krucha, niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju, oraz wyciek soku. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. Zawartość mięsa min 60%. 151 kg. 28031 Szynka wieprzowa b/k kulka świeża -część zasadnicza wieprzowiny odcięta od półtuszy bez kości i tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej. 151 kg 75033 Żeberka wieprzowe świeże kl.I. Słonina całkowicie odcięta. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej. 151 kg. 180Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25.08.2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Część 6: Zadanie nr 6. Ryby, produkty rybne, mrożonki. Lp. Nazwa produktu CPV Jm Ilość do przetargu na 2026ra b c d e1. Brokuły mrożone, całe róże, nie pokruszone o kolorze intensywnie zielonym 153 kg. 1402. Fasola szparagowa mrożona żółta 153 kg 603. Filet z dorsza bez glazury mrożony metodą “shatter pack” (SHP), bez wody dodanej. 152 kg 2404. Filet z miruny ze skórą, bez glazury mrożony metodą “shatter pack”(SHP), bez wody dodanej. 152 kg. 2405. Filet z tilapii bez skóry, bez glazury mrożony metodą “shatter pack”(SHP), bez wody dodanej. 152 kg 1806. Filety z makreli w oleju 170g kawałki ryby bez jarzyn, puszka z haczykiem 153 szt. 3507. Filety z makreli w sosie pomidorowym 170g kawałki ryby bez jarzyn, puszka z haczykiem 152 szt. 5508. Kalafior mrożony, całe róże, nie pokruszone o kolorze charakterystycznym dla kalafiora 152 kg. 2809. Karp patroszony bez głów 152 kg. 2010. Ryba wędzona – makrela bez głów 152 kg. 10011. Szprot w pomidorach 170g, kawałki ryb bez jarzyn, puszka z haczykiem 152 szt 80012. Śledzie marynowane w oleju (cena za suchą masę śledzia) opakowania 2-3 kg. 152 kg. 17013. Truskawki mrożone czerwone, bez białych, zielonych i niedojrzałych miejsc, kl. I 153 kg. 9014. Tuńczyk w oleju roślinnym w kawałkach 170g, puszka z haczykiem 152 szt 1 50015. Warzywa na patelnię mrożone bez ziemniaków 153 kg. 150 Część 7: Zadanie nr 7 warzywa i owoce Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Ilość do przetargu na 2026rA B C D E1 Arbuzy (VII – IX): świeży bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg 4002 Banany: świeży, zdrowy, średnio dojrzały, czysty bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg. 1 3003 Borówki ( V –IX): świeże, zdrowe, bez oznak pleśni 11 kg 2704 Brokuły (VI –XII): min. 400g., świeży, zdrowy 11 szt. 2505 Brzoskwinie: świeże, zdrowe, bez uszkodzeń 11 kg. 4006 Buraki ćwikłowe: świeże, bez liści, zdrowe, czyste, suche 11 kg. 1 1007 Cebula: cebula twarda, sucha 11 kg. 5008 Cytryna: świeża , soczysta, zdrowa 11 kg. 1 4009 Cukinia: świeża, bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg. 6010 Czereśnie (V-VIII): soczyste, zdrowe, świeże 11 kg. 13011 Czosnek polski: zdrowy, zwarty, wolny od zanieczyszczeń obcych i pleśni 11 kg. 3512 Dynia hokkaido: świeża, nie obita, bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg. 7213 Fasola „Jaś”: suszona, zdrowa czysta bez śladów uszkodzeń mechanicznych 11 kg. 9014 Fasola szparagowa (V–X): żółta, świeża, bez łyka 11 kg. 7015 Groch omielany: suszony, czysty bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg. 3016 Imbir: korzenie czyste, cale, zdrowe, jędrne, dobrze wykształcone 11 kg. 117 Jabłka klasa I waga od 180g do 250g 11 kg. 4 30018 Jabłka szara reneta 11 kg 15019 Kalafior świeży (V- XII): świeży(biały), zdrowy bez uszkodzeń mechanicznych, min. 400g, bez śladów pleśni 11 szt. 45020 Kapusta biała: główki całe, zdrowe, czyste bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg. 60021 Kapusta biała młoda (IV-VII):główki całe o kolorze jasno zielonym, seledynowym, kremowym, zdrowe, czyste bez uszkodzeń mechanicznych 11 szt. 8022 Kapusta czerwona: główki całe, właściwie zabarwione, zdrowe, czyste bez śladów uszkodzeń mechanicznych 11 kg. 12023 Kapusta kwaszona : zapach i smak charakterystyczny dla tego typu produktu, aromatyczny, kwaśny i słony 153 kg. 48024 Kapusta pekińska: główki całe, niepopękane, świeże 11 kg 38025 Kiwi: świeży, soczysty, zdrowy, czysty bez śladów gnicia i zgnieceń 11 szt. 7026 Koper zielony w pęczkach: świeży, zdrowy, czysty 11 szt. 84027 Mandarynki: świeża, soczysta, zdrowa 11 kg. 90028 Marchew: bez naci, świeża, zdrowa, czysta, sucha, bez śladów psucia i pleśni 11 kg. 2 50029 Natka pietruszki w pęczkach: świeża, zdrowa, czysta 11 szt. 78030 Nektarynka : świeża soczysta , zdrowa 11 kg 45031 Ogórki kwaszone (cena za kg. ogórków po odcieku- waga netto): smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktu, aromatyczny, kwaśny i słony 153 kg. 14032 Ogórki zielone (IV-XII): świeży, czysty, zdrowy bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg 42033 Papryka czerwona :świeża, zdrowa, czysta, sucha bez oznak pleśni 11 kg. 4034 Pieczarki :świeże, zdrowe, czyste , białe 11 kg. 17035 Pietruszka korzeń: bez naci, świeża, zdrowa, czysta bez oznak pleśni 11 kg. 65036 Pomarańcze: słodka odmiana, bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg. 2 00037 Pomidory (IV-XII): świeży, zdrowy, czysty bez oznak pleśni, bez uszkodzeń mechanicznych 11 kg 1 50038 Pory: świeży, zdrowy, bez uszkodzeń 11 kg. 5039 Rzodkiewka w pęczkach (IV-XII): świeża, zdrowa, bez uszkodzeń 1 szt. 20040 Sałata zielona (V-XII): świeża, zdrowa, czysta 11 szt. 2041 Seler korzeń: bez naci, świeży, zdrowy, czysty, suchy 11 kg. 85042 Szczypiorek w pęczkach: bez oznak gnicia, wilgoci, zepsucia 11 szt. 70043 Śliwki węgierki (VI-XI): świeża, soczysta, zdrowa 11 kg. 1 00044 Truskawki (IV-VII): świeże soczyste, zdrowe, bez oznak pleśni 11 kg. 55045 Winogrono :świeże, soczyste, zdrowe, bez oznak pleśni 11 kg. 50046 Wiśnie (V-IX): świeże soczyste, zdrowe 11 kg. 16047 Ziemniaki : jadalne, jednolitoodmianowo, dojrzałe, zdrowe 11 kg. 14 000Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25.08.2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Część 8: Zadanie nr 8 JajkaNazwa produktu CPVJm. Ilość do przetargu na 2026rB C D EJaja kurze świeże wielkość „ L”- jaja całe czyste bez zabrudzeń kałem i pierzem, oznakowane widocznym, czytelnym i nieusuwalnym kodem identyfikacyjnym partii produkcyjnej 031 Szt. 40 000Wszystkie artykuły powinny być wysokiej jakości, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, w opakowaniach oznaczonych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25.08.2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3212000, 15100000, 15112000, 15220000, 15332200, 15500000, 15540000, 15800000, 15810000, 15860000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |