Przetarg 12192258 - „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki...

   
Analizuj Zamówienie 12192258
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-02
przedmiot ogłoszenia
„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Św. Stanisława Kostki w Moszczenicy”

Część 1: Tabela nr 1. ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE, PRZYPRAWOWE I
PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE, PRODUKTY GARMAŻERYJNEKod CPV 15800000-6 – różne produkty spożywczeKod CPV -15850000-1 Produkty z ciasta makaronowego Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Cukier kryształ biały 1kg kg 85 2. Dżem owocowy niskosłodzony słoik o zawartości nie mniej niż 40% owoców 280 g szt. 100 3. Groch łupany 400 g szt. 25 4. Groszek konserwowy puszka 400g szt. 15 5. Ogórek konserwowy w słoiku 900 ml szt. 100 6. Aromat waniliowy 9 ml. szt. 5 7. Cukier puder 0,4 kg szt. 20 8. Jajka kurze kl. A szt. 2750 9. Koncentrat pomidorowy 30% 900 g szt. 110 10. Kasza jęczmienna średnia 1kg kg 20 12. Cynamon 20g szt. 10 13. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 15 14. Chrzan 290 g szt. 15 15. Mąka pszenna 1kg kg 175 16. Majeranek 8 g szt. 25 17. Olej spożywczy rzepakowy 1 l. szt. 175 18. Pieprz czarny mielony 15g szt. 75 19. Ryż biały 1kg kg 75 20. Sól sodowo-potasowa 1kg kg 100 21. Barszcz biały butelka 0,5l szt. 90 22. Fasola „Jaś” średnia kg 50 23. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 10 24. Kwasek cytrynowy 25g szt. 25 25. Kasza manna 1 kg kg 50 26. Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 27. Kisiel 77 g lub równoważny szt. 75 28. Makaron kolanko z falbanką 1 kg kg 75 29. Makaron spaghetti 0,4kg szt. 175 30. Makaron świderki 1 kg kg 100 31. Makaron rurka 0,4kg lub równoważny szt. 160 32. Makaron do rosołu 0,5kg lub równoważny szt. 60 33. Makaron muszelki 400 g lub równoważny szt. 100 34. Makaron zacierka „Goliard” 0,25kg lub równoważny szt. 100 35. Sos do sałatek różne smaki „Knorr” 9 g lub równoważny szt. 100 36. Rodzynki 100 g szt. 15 37. Pieprz ziarnisty 20 g szt. 15 38. Kasza jęczmienna gruba 1 kg kg 50 39. Czosnek granulowany 20 g szt. 40 40. Fasola „Jaś” drobny kg 35 41. Pierogi z serem kg 100 42. Pierogi z mięsem kg 80 43. Pierożki delikatesowe kg 25 44. Pierogi z kapustą i mięsem kg 100 45. Kopytka kg 60 46. Kluski śląskie kg 60 47. Kluski leniwe kg 80 48. Płatki kukurydziane 250 g lub równoważny szt. 5 49. Ziele angielskie 15 g szt. 15 50. Galaretka (różne smaki) 75 g lub równoważny szt. 100 51. Budyń – różne smaki 64 g lub równoważny szt. 75 52. Liść laurowy 6 g szt. 20 53. Kasza jęczmienna pęczak kg 30 54. Makaron łazanki 500 g lub równoważny szt. 20 58. Oliwa z oliwek 250 mllub równoważny szt. 15 59. Musztarda sarepska 210glub równoważny szt. 15 60. Miód pszczeli lipowy 1250g lub równoważny szt. 3 61. Płatki migdałowe 60g lub równoważny szt. 5 62. Oregano 10glub równoważny szt. 33 63. Bazylia 10g lub równoważny szt. 33 64. Zioła prowansalskie 10g lub równoważny szt. 35 65. Tymianek 10glub równoważny szt. 20 66. Pieprz cytrynowy 20g lub równoważny szt. 5 67. Przyprawa curry 20g lub równoważny szt. 20 68. Przyprawa gyros 30g lub równoważny szt. 20 69. Przyprawa lubczyk 10g lub równoważny szt. 20 71. Woda mineralna Junior” 0,33 llub równoważny szt. 825 72. Soki owocowe T 200 mllub równoważny szt. 450 73. Przyprawa kebab 30g lub równoważny szt. 5 74. Przyprawa papryka słodka 20 g lub równoważny szt. 30 75. Przyprawa papryka ostra 20 g lub równoważny szt. 15 76. Pomidory suszone w oleju 280 g „Rolnik” lub równoważny szt. 25 77. Pomidory krojone w puszce 400 g lub równoważny szt. 45 78. Żurek w butelce 0,5 lub równoważny szt. 15 79. Przyprawa rozmaryn „ 15g lub równoważny szt. 15 80. Przyprawa Kucharek 0,5g szt. 20 81. Koncentrat buraczany Krakus 300ml Szt. 25 82. Sos do spaghetti 480gr szt. 20

Część 2: Tabela nr 2. NABIAŁKod CPV 15500000-3 – produkty mleczarskieLp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Masło śmietankowe o zawartości nie mniej niż 67% 200 g szt. 75 2. Mleko 2% 1l szt. 250 3. Śmietana 12% 400g szt. 600 4. Serek topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25% 100g szt. 50 5. Twaróg biały półtłusty lub równoważny kg 100 6. Ser żółty pełnotłusty lub równoważny kg 30 7. Kefir duży l lub równoważny szt. 45 8. Ser Feta półtłusty 270 g szt. 10 10. Jogurt naturalny mały lub równoważny szt. 650 11. Jogurt naturalny duży lub równoważny szt. 50 12. Serek homogenizowany wanilia 125g szt. 325 13. Serek homogenizowany czekolada 125g szt. 325 14. Margaryna 250 g lub równoważny szt. 20 15. Jogurt owocowy mały lub równoważny szt. 450

Część 3: Tabela nr 3. PIECZYWOKod CPV 15811000-6 - PieczywoLp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Bułka zwykła 100g szt. 275 2. Bułka tarta 1kg kg 85 3. Chleb krojony pszenno-żytni jasny 600g-900g szt. 275 4. Chleb żytni szt. 10 5. Drożdże 100 g kg 10 6. Pączki szt. 160

Część 4: Tabela nr 4. WARZYWA i OWOCEKod CPV 03221000-6 - Warzywa, 03222300-6 – Owoce inne niż tropikalne.Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Ziemniaki jadalne typu kulinarnego (irga,bryza) kg 3450 2. Kapusta biała świeża kg 110 3. Marchew korzeń kg 310 4. Cebula biała korzeń kg 60 5. Pieczarki gat. I kg 75 6. Rzodkiewka pęczek 60 7. Ogórek zielony świeży kg 110 8. Buraki czerwone świeże kg 215 9. Kapusta kwaszona kg 160 10. Jabłka gat. I kg 850 11. Kapusta pekińska świeża kg 105 12. Seler korzeń kg 125 13. Pomidory świeże kg 25 14. Sałata zielona szt. 140 15. Kapusta czerwona świeża kg 60 16. Por szt. 90 17. Koper zielony świeży pęczek 20 18. Pietruszka korzeń kg 100 19. Kalafior szt. 50 20. Banany kg 300 21. Papryka świeża czerwona kg 13 22. Ogórek kiszony kg 160 23. Mandarynki kg 125 24. Pomarańcza kg 150 25. Nektarynki kg 100 26. Gruszki kg 150 27. Czosnek główka szt. 25 28. Natka pietruszki pęczek 10 29. Arbuz kg 100 30. Brzoskwinie kg 60 31. Ananas świeży szt. 50 32. Rabarbar kg 5 33. Kiwi kg 60 34. Śliwki „Węgierki” kg 50 35. Szczypiorek (pęczek) pęczek 15 36. Szczaw świeży kg 8 37. Truskawki świeże kg 75 38. Cytryna kg 3

Część 5: Tabela nr 5. MROŻONKI i RYBYKod CPV 15331170-9 – Warzywa mrożone, 03311000-2 – RybyLp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Fasolka szparagowa 450 g szt. 75 2. Kalafior 450 g szt. 50 3. Mieszanka jarzynowa 8-składnikowa 450g szt. 70 4. Marchew mrożona mini 450 g szt. 75 5. Mieszanka kompotowa 450 g szt. 100 6. Filet z miruny bez skóry kg 200 7. Filet z dorsza kg 25 8. Filet z soli kg 13 9. Brokuły 450 g szt. 75 10. Brukselka 450 g szt. 50 11. Truskawka mrożona 450 g szt. 60 12. Wiśnie mrożone 0,5 kg szt. 50 13. Barszcz ukraiński 450 g szt. 65 14. Mieszanka chińska 450 g szt. 10 15. Marchew mrożona kostka 450 g szt. 5 16. Frytki 2,5 kg szt. 60 17. Szpinak mrożony „Iglotex” 450 g lub równoważny szt. 5

Część 6: Tabela nr 6. MIĘSOKod CPV: 15110000-2 – mięso Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Boczek wędzony nieparzony kg 15 2. Kiełbasa wiejska cienka o zawartości mięsa nie mniej niż 60% kg 100 3. Karczek b/k wieprzowy kg 250 4. Żeberka kg 90 5. Mortadela kg 75 6. Mięso mielone kg 260 7. Antrykot kg 10 8. Boczek surowy kg 15 9. Schab z/k wieprzowy kg 325 10. Golonka kg 5 11. Wołowina b/k kg 100 12. Smalec kg 10 produkty z wykluczeniem mięsa mechanicznie odkostnionego

Część 7: Tabela nr 7.MIĘSO DROBIOWEKod CPV - 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Filet z kurczaka surowy kg 110 2. Kurczak kg 115 3. Udziec z kurczaka kg 250 4. Porcja rosołowa b/skrz. kg 75 5. Wątróbka drobiowa kg 80 6. Porcja rosołowa z kaczki kg 20 7. Skrzydło z indyka kg 15

1/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3221000, 3222300, 3311000, 15100000, 15110000, 15331170, 15500000, 15800000, 15811000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze