Przetarg 12198165 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Ośrodków...
| Analizuj | Zamówienie 12198165 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-04 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Ośrodków Szkolenia i Wychowania KPWK OHP, położonych w miejscowościach: Grudziądz i Toruń w I pół. 2026 roku Część 1: Różne produkty spożywcze (OSiW w Grudziądzu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 2: Mięso i wędliny (OSiW w Grudziądzu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 3: Mleko i produkty mleczarskie (OSiW w Grudziądzu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 4: Pieczywo (OSiW w Grudziądzu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 5: Przetwory z warzyw i owoców (OSiW w Grudziądzu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 6: Ryby i przetwory rybne oraz mrożonki (OSiW w Grudziądzu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 7: Warzywa i owoce Część 8: Jaja (OSiW w Grudziądzu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 9: Różne produkty spożywcze (OSiW w Grudziądzu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 10: Mięso i wędliny (OSiW w Grudziądzu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 11: Mleko i produkty mleczarskie (OSiW w Grudziądzu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 12: Jaja (OSiW w Grudziądzu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 13: Przetwory z warzyw i owoców (OSiW w Grudziądzu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 14: Ryby i przetwory rybne oraz mrożonki (OSiW w Grudziądzu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu)_ Część 15: Warzywa i owoce (OSiW w Grudziądzu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 16: Różne produkty spożywcze (OSiW w Toruniu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 17: Mięso i wędliny (OSiW w Toruniu – uczestnicy przebywający w internacie_ Część 18: Mleko i produkty mleczarskie (OSiW w Toruniu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 19: Pieczywo (OSiW w Toruniu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 20: Przetwory z warzyw i owoców (OSiW w Toruniu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 21: Ryby i przetwory rybne oraz mrożonki (OSiW w Toruniu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 22: Warzywa i owoce (OSiW w Toruniu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 23: Jaja (OSiW w Toruniu – uczestnicy przebywający w internacie) Część 24: Różne produkty spożywcze (OSiW w Toruniu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 25: Mięso i wędliny (OSiW w Toruniu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 26: Mleko i produkty mleczarskie (OSiW w Toruniu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 27: Jaja (OSiW w Toruniu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 28: Przetwory z warzyw i owoców (OSiW w Toruniu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 29: Ryby i przetwory rybne oraz mrożonki (OSiW w Toruniu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) Część 30: Warzywa i owoce (OSiW w Toruniu – warsztat gastronomiczny w ramach praktycznej nauki zawodu) KPWK.ZP.2710.40.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 15131110, 15229000, 15300000, 15500000, 15800000, 15810000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |