Zlecenie 7281848 - Realizacja usługi cateringowej polegającej na...

   
Zamówienie 7281848 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-15
przedmiot zlecenia
Realizacja usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń realizowanych w
ramach projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia II” Cel zamówienia Wybór wykonawcy, który będzie świadczył usługi cateringowe polegające na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń realizowanych w ramach projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia II” Przedmiot zamówienia Część 1 zamówienia: Białystok
Część 2 zamówienia: Wrocław

1. Wyżywienie dla każdego z uczestników obejmuje:
a) Całodniowy serwis kawowy odpowiadający następującym kryteriom, przy czym kryteria liczone są dla jednego uczestnika szkolenia i na jeden dzień szkoleniowy:
- skład: gorąca kawa i herbata serwowane w termosach lub z ekspresu, woda podana w szklanych dzbankach, cytryna, cukier, mleko oraz drobne słone przekąski typu paluszki, kruche ciastka i owoce.
- kawa i herbata muszą być przygotowane w ilości minimum 450 ml na osobę,
- słone przekąski/ ciastka/owoce muszą być przygotowane w ilości minimum 250 g na osobę,
- do kawy i herbaty muszą być podane cukier i śmietanka/mleko,
- woda musi być przygotowana w ilości minimum 450 ml na osobę;
- cytryna powinna być pokrojona i ułożona na talerzyku.
Całodniowy serwis kawowy powinien być dostępny na 30 minut przed rozpoczęciem zajęć dydaktycznych, przez cały dzień, aż do ich zakończenia.

b) Obiady dwudaniowe (zupa i drugie danie) oraz napój.
- zupa, porcja o wielkości min. 350 ml na osobę,
- produkty białkowe, najlepiej pochodzenia zwierzęcego (mięso lub ryba) o masie minimum 150 g na osobę,
- dodatki w postaci: ziemniaków, kaszy, ryżu lub makaronu o masie minimum 200 g na osobę,
- dodatki warzywne: surówka lub warzywa gotowane o masie minimum 100 g na osobę,
- napój: do wyboru woda lub kompot minimum 250 ml na osobę.
W przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe), Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich posiłek.

Obiad dwudaniowy obejmuje przygotowanie posiłków porcjowanych, a przed każdym szkoleniem Wykonawca prześle Zamawiającemu propozycję 3 różnych menu do wyboru, spośród których, Zamawiający wybierze jedną propozycję w terminie do 2 dni kalendarzowych przed dniem szkolenia.

2. Wykonawca odpowiadał będzie za obsługę, rozstawianie oraz bieżącą wymianę naczyń.
3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości wydawania posiłków na naczyniach jednorazowych.
4. Ogólna liczba uczestników projektu:
część 1 zamówienia: - 100 osób.
część 2 zamówienia: - 135 osób.
5. Łączna liczba zestawów wyżywienia:
część 1 zamówienia: - 1465.
część 2 zamówienia: - 2195.
6. Usługa cateringowa będzie dostarczana we wskazane w harmonogramie dni realizacji wsparcia objętego usługą (w godzinach od 8 do 18).
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji cała Polska
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10372919 2024-04-03
godz. 11:00
Podkarpackie Organizacja pobytu delegacji norweskiej w Krośnie w dniach 9 – 10 kwietnia 2024 r. w związku z konferencją podsumowującą realizację projektu pn. "Kreujemy+Rozwijamy+Ożywiamy+Stymulu...
10397546 2024-04-10
godz. 23:59
Mazowieckie Usługa hotelowa, gastronomiczna oraz wynajmu obiektów sportowych podczas warsztatów sportowo-aktywizujących dla osób z niepełnosprawnościami: 1) w terminie: 14-26.04.2024 r., na teren...
10406829 2024-04-17
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Kompleksowa obsługa pobytu studentów University of Georgia wraz z opiekunami uczestniczących w projekcie dydaktycznym “UGA-Veterinary Medicine-Herd Management in Poland” kompleksowa ...
10455983 2024-04-24
godz. 00:00
Małopolskie Dzierżawa nieruchomości położonej w Muszynie przy ul. Rynek z przeznaczeniem na działalność handlową lub gastronomiczną na okres 3 miesięcy.
10463210 2024-04-24
godz. 10:00
Podkarpackie Dzierżawa na okres do 3 m-cy części nieruchomości z przeznaczeniem na ustawienie pawilonów gastronomicznych/food trucków oraz roweru gastronomicznego
10478475 2024-04-26
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Dzierżawa terenu pod krótkookresowe punkty gastronomiczne na terenie LPKiW w Bydgoszczy
10474782 2024-04-30
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie przez Wykonawcę usługi pt. „Świadczenie usługi żywienia dla pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na...
10478219 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 40 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 01.05.2024 do 05.05.2024 r. w Firleju, województwo lubelskie, po...
10484744 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Organizacja cateringu podczas spotkania networkingowego po konferencji SCR2024 w dn. 23/05/2024 dla CTK -DE-dzp.272-175/24 Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna spotkania net...
10456245 2024-05-07
godz. 12:00
Dolnośląskie DZIERŻAWA TERENU NA BASENIE MIEJSKIM, będącym w zarządzie Ośrodka Sportu i Rekreacji w Jaworze,POD DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNĄ. Przedmiotem dzierżawy są - miejsca pod prowadzenie d...