Zlecenie 7281848 - Realizacja usługi cateringowej polegającej na...
(zakończone) | Zamówienie 7281848|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-15 |
przedmiot zlecenia | Realizacja usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń realizowanych w ramach projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia II” Cel zamówienia Wybór wykonawcy, który będzie świadczył usługi cateringowe polegające na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń realizowanych w ramach projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia II” Przedmiot zamówienia Część 1 zamówienia: Białystok Część 2 zamówienia: Wrocław 1. Wyżywienie dla każdego z uczestników obejmuje: a) Całodniowy serwis kawowy odpowiadający następującym kryteriom, przy czym kryteria liczone są dla jednego uczestnika szkolenia i na jeden dzień szkoleniowy: - skład: gorąca kawa i herbata serwowane w termosach lub z ekspresu, woda podana w szklanych dzbankach, cytryna, cukier, mleko oraz drobne słone przekąski typu paluszki, kruche ciastka i owoce. - kawa i herbata muszą być przygotowane w ilości minimum 450 ml na osobę, - słone przekąski/ ciastka/owoce muszą być przygotowane w ilości minimum 250 g na osobę, - do kawy i herbaty muszą być podane cukier i śmietanka/mleko, - woda musi być przygotowana w ilości minimum 450 ml na osobę; - cytryna powinna być pokrojona i ułożona na talerzyku. Całodniowy serwis kawowy powinien być dostępny na 30 minut przed rozpoczęciem zajęć dydaktycznych, przez cały dzień, aż do ich zakończenia. b) Obiady dwudaniowe (zupa i drugie danie) oraz napój. - zupa, porcja o wielkości min. 350 ml na osobę, - produkty białkowe, najlepiej pochodzenia zwierzęcego (mięso lub ryba) o masie minimum 150 g na osobę, - dodatki w postaci: ziemniaków, kaszy, ryżu lub makaronu o masie minimum 200 g na osobę, - dodatki warzywne: surówka lub warzywa gotowane o masie minimum 100 g na osobę, - napój: do wyboru woda lub kompot minimum 250 ml na osobę. W przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe), Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich posiłek. Obiad dwudaniowy obejmuje przygotowanie posiłków porcjowanych, a przed każdym szkoleniem Wykonawca prześle Zamawiającemu propozycję 3 różnych menu do wyboru, spośród których, Zamawiający wybierze jedną propozycję w terminie do 2 dni kalendarzowych przed dniem szkolenia. 2. Wykonawca odpowiadał będzie za obsługę, rozstawianie oraz bieżącą wymianę naczyń. 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości wydawania posiłków na naczyniach jednorazowych. 4. Ogólna liczba uczestników projektu: część 1 zamówienia: - 100 osób. część 2 zamówienia: - 135 osób. 5. Łączna liczba zestawów wyżywienia: część 1 zamówienia: - 1465. część 2 zamówienia: - 2195. 6. Usługa cateringowa będzie dostarczana we wskazane w harmonogramie dni realizacji wsparcia objętego usługą (w godzinach od 8 do 18). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | cała Polska |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podlaskie |