Zlecenie 7502060 - Realizacja kursów zawodowych Przedmiotem zapytania...
(zakończone) | Zamówienie 7502060|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-05-26 |
przedmiot zlecenia | Realizacja kursów zawodowych Przedmiotem zapytania ofertowego jest usługa przeprowadzenia kursu zawodowego. Celem realizacji za mówienia jest podniesienie kompetencji uczestników projektu: Sprzedawca – Kasjer z obsługą kas fiskalnych – 12 osób / 120 godzin. Cel kursu: nabycie wiedzy i umiejętności wymaganych na stanowisku sprzedawcy z wykorzystaniem urządzeń komputerowych i kas fiskalnych. Oczekiwane rezultaty: nabycie wiedzy z zakresu przepisów prawnych związanych z zawodem sprzedawcy, nabycie wiedzy z zakresu podstaw towaroznawstwa handlowego, nabycie umiejętności wypełniania dokumentacji handlowej, nabycie umiejętności sprzedaży przy użyciu kas fiskalnych, nabycie umiejętności obsługi programu komputerowego stosowanego w obrocie handlowym, nabycie umiejętności obsługiwania klienta z wykorzystaniem aktywnych metod sprzedaży i wiedzy z podstaw marketingu. Cel zamówienia Przedmiotem zapytania ofertowego jest usługa przeprowadzenia kursu zawodowego. Celem realizacji zamówienia jest podniesienie kompetencji uczestników projektu: Sprzedawca – Kasjer z obsługą kas fiskalnych – 12 osób / 120 godzin. Przedmiot zamówienia Sprzedawca – Kasjer z obsługą kas fiskalnych – 12 osób / 120 godzin. Cel kursu: nabycie wiedzy i umiejętności wymaganych na stanowisku sprzedawcy z wykorzystaniem urządzeń komputerowych i kas fiskalnych. Oczekiwane rezultaty: nabycie wiedzy z zakresu przepisów prawnych związanych z zawodem sprzedawcy, nabycie wiedzy z zakresu podstaw towaroznawstwa handlowego, nabycie umiejętności wypełniania dokumentacji handlowej, nabycie umiejętności sprzedaży przy użyciu kas fiskalnych, nabycie umiejętności obsługi programu komputerowego stosowanego w obrocie handlowym, nabycie umiejętności obsługiwania klienta z wykorzystaniem aktywnych metod sprzedaży i wiedzy z podstaw marketingu. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić osobę prowadzącą zajęcia, salę spełniającej warunki BHP i dostosowaną do potrzeb osób z niepełnosprawnościami, niezbędne materiały szkoleniowe, przeprowadzić końcowy egzamin oraz zapewnić zestaw obiadowy i przerwę kawową dla każdego uczestnika podczas każdego dnia szkoleniowego. Na zestaw obiadowy składa się co najmniej: zupa (min. 300 ml na jedną osobę) oraz drugie danie: porcja mięsa (min. 150 gramów na jedną osobę), ziemniaki lub ryż lub frytki (min. 150 gramów na jedną osobę), surówka lub gotowane warzywa (co najmniej 150 gramów na jedną osobę), woda niegazowana (co najmniej 0,5 litra na jedną osobę). Szkolenia powinny być oparte na programie szkoleń, który: - uwzględnia wyniki badań potrzeb szkoleniowych uczestników, - zawiera cele szczegółowe w zakresie uczenia się, - zakres merytoryczny/tematykę zajęć, - harmonogram/ramy czasowe, - formy i metody pracy. Szczegóły w załączniku. |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | szkolenia zawodowe |
kody CPV | 80500000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |