Przetarg 7576544 - Przygotowywanie posiłków dla pacjentów WSZ w Płocku na...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7576544
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2020-07-08 |
przedmiot ogłoszenia | Przygotowywanie posiłków dla pacjentów WSZ w Płocku na bazie wynajmowanych pom. kuchni wraz z wykonaniem NIEzbędnych prac budowlan ych, dostosowawczych i doposażeniem obiektu w NIEzbędne urządzenia (2) Numer referencyjny: SIR.2910.10.2020 Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia obejmuje:1. zakup produktów i ich dostawę;2. przygotowanie posiłków zgodnie z warunkami zawartymi w rozdziale I załącznika nr 1 do umowy.Szacunkowa średnia ilości przygotowanych i wydawanych posiłków w okresie jednego miesiąca (obliczona na podstawie wykazów z I półrocza 2020 r.) wynosi:a) całodzienny posiłek podstawowy – 11 867 posiłków, w tym posiłki w ramach programu pilotażowego „Dieta Mamy” – 718 posiłków;b) posiłek dla pacjentów Ośrodka Dializ w formie kanapki – 1 067 posiłków;3. załadunek i wydanie przygotowanych posiłków na oddziały szpitalne;4. mycie i dezynfekcję wózków transportowych, termoportów, pojemników GN, pojemników do pieczywa, po wydaniu posiłków;5. bieżące utrzymanie, naprawy i konserwację wynajmowanego budynku oraz dzierżawionego sprzętu;6. przekazanie przez Wykonawcę nieodpłatnie w użytkowanie Zamawiającemu sprzętu wskazanego w pkt 1 załącznika nr 10 projektu umowy (projekt umowy stanowi załącznik nr 9 do SIWZ);7. konserwację, naprawę sprzętu udostępnionego Zamawiającemu przez Wykonawcę i wymianę uszkodzonego na własny koszt;8. opracowanie dokumentacji projektowej i na jej podstawie wykonanie niezbędnych prac budowlanych, dostosowawczych polegających na modernizacji i przebudowy pomieszczeń budynku kuchni o powierzchni 1 344,05 m2 oraz doposażenie obiektu w niezbędny sprzęt i urządzenia, zgodnie z wymaganiami zawartymi w rozdziale II załącznika nr 1 do SIWZ.1. Szacunkowa średnia ilości przygotowanych i wydawanych posiłków w okresie jednego miesiąca (obliczona na podstawie wykazów z I półrocza 2020 r.) wynosi:a) całodzienny posiłek podstawowy – 11 867 posiłków, w tym posiłki w ramach programu pilotażowego „Dieta Mamy” – 718 posiłków;b) posiłek dla pacjentów Ośrodka Dializ w formie kanapki – 1 067 posiłków. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 45000000, 45110000, 45210000, 45310000, 45330000, 45450000, 55320000, 55321000, 55322000, 71000000, 71220000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |