Zlecenie 7631822 - „Przygotowanie wyżywienia dla podopiecznych DDOM” ...

   
Zamówienie 7631822 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-08-07
przedmiot zlecenia
„Przygotowanie wyżywienia dla podopiecznych DDOM”

Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie dziennej porcji wyżywienia dla łącz
nie 105 osób w okresie realizacji projektu Cel zamówienia Przygotowanie wyżywienia dla podopiecznych DDOM, niezbędne do zrealizowania celów projektu Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie wyżywienia w postaci dziennej porcji wyżywienia dla łącznie 105 osób (5 grup po 21 podopiecznych DDOM) w ciągu realizacji projektu.
Posiłki dostarczane będą w dni robocze od poniedziałku do piątku.
 Obsługa liczby ok. 21 osób dziennie – maksymalnie po 21 porcji dziennie (21 śniadań + 21 obiadów).
 Wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i na własny koszt, we własnych naczyniach transportowych (termosach). W przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń Wykonawca zobowiązany jest zapewnić posiłki o nie gorszej jakości na swój koszt z innych źródeł.
Rodzaje diet:
 Jadłospis układany będzie przez Wykonawcę przy akceptacji Zamawiającego. Przy planowaniu posiłków należy uwzględniać zalecaną wartość energetyczną oraz uwzględniać normy produktów każdej z grup.
 Zamówienie opiera się na dietach podstawowej (standardowej) i dietach specjalnych tj. cukrzycowej, lekkostrawnej, wątrobowej, bezglutenowej, bezmlecznej, bezlaktozowej, wegetariańskiej lub innej zleconej przez lekarza.
 W przypadku diet specjalnych (eliminacyjnych) np. cukrzycowa, wątrobowa, bezglutenowa, bezlaktozowa itp., posiłki należy przygotowywać z wykorzystaniem odpowiednich zamienników dostępnych na rynku np. mleko bez laktozy, sojowe, ryżowe, ser i jogurt bez laktozy; chleb bezglutenowy makaron bezglutenowy itp.
 Każda z diet musi uwzględniać (i przestrzegać) aktualnie obowiązującą wiedzę i przyjęte standardy żywienia ludzi, a w szczególności osób chorych i w okresie rekonwalescencji.
Rodzaje posiłków:
Poszczególne posiłki dla podopiecznych DDOM:
a. Drugie śniadanie – kawa (rozpuszczalna/parzona/inka) – 1 szt./osobę, herbata ekspresowa (np. czarna/owocowa) – 2 szt./osobę, dodatki do napojów na gorąco: cukier, cytryna, mleko. Np. pieczywo pszenne (lub razowe) z dodatkami (do wyboru szynka, ser żółty, pasztet, twarożek, biały serek ziarnisty itp.) i warzywem (pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata, papryka świeża lub konserwowa, szczypior) oraz masło ok. 15 g./osobę. Opcjonalnie: dżem, serek smakowy, miód. Jogurty, owoce, pieczywo cukiernicze, itp.
b. Obiad – 2 ciepłe dania, w tym:
 zupa – min. 250 ml;
 drugie danie: mięso/ryba - min. 150 g., dodatek warzywny (surówka, warzywa gotowane) - min. 100 g, dodatki (ziemniaki, ryż, kasza, makaron) – ok. 200 g. Dania wegetariańskie/półmięsne: np. pierogi „ruskie”, naleśniki, racuchy, kopytka, placki ziemniaczane, kluski śląskie, makarony z sosami itp.
Posiłki muszą spełniać odpowiednie normy.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55521100
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10333810 2024-03-28
godz. 11:00
Świętokrzyskie Świadczenie usługi cateringu — przygotowanie i dostarczenie całodniowego wyżywienia dla 20 Mieszkańców SCOM w Brudzowie w okresie od 03.06.2024 roku do 31.12.2024 roku. 1. Przedmiot...
10345596 2024-04-02
godz. 11:00
Podkarpackie RI.042.99.45.2024.E Przygotowanie i podanie poczęstunku podczas konferencji podsumowującej realizację projektu „Kreujemy+Rozwijamy+Ożywiamy+Stymulujemy+Nakreślamy+ Odmieniamy=KROSNO...
10334596 2024-04-02
godz. 14:00
Dolnośląskie Obsługa cateringowa podczas wydarzenia Srebrnogórska Majówka 2023 w dniu 01.05.2024 roku.
10375053 2024-04-03
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 100 osób na konferencję w dniu 15.04.2024 r. w obiekcie Stadionu Śląskiego
10365593 2024-04-04
godz. 10:00
Małopolskie Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Okulistycznego w Krakowie, z uwzględnieniem diet i kaloryczności posiłków Zgodnie z SWZ ZP-...
10379584 2024-04-05
godz. 12:00
Mazowieckie Realizacja usługi cateringowej w dniu 24.04.2024 r. w siedzibie Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej (adres: ul. Wspólna 2/4-sala 5114AB na 5. piętrze) w Warszawie
10366651 2024-04-09
godz. 09:00
Lubelskie Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Biuro Wydarzeń Programowych Centrum Spotkania Kultur w Lublinie Część 1: ZADANIE 1...
10374646 2024-04-12
godz. 09:00
Śląskie Przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców DPS 1. Przedmiotem i zakresem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców Domu Pom...
10370875 2024-05-08
godz. 10:30
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dowiezienia i wydania posiłków dla żołnierzy przebywających w miejscowości Wojnarowa.
10323977 2024-05-10
godz. 12:00
Wielkopolskie KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA I HANDLOWA IMPREZY PLENEROWEJ Dni Ziemi Krzyskiej W DNIU 06.07.2024 r. Główni Artyści występujący na imprezie: - Andrzej Piaseczny z zespołem II. Z...