Przetarg 12198123 - Przygotowanie i wydawanie posiłków dla podopiecznych...
| Analizuj | Zamówienie 12198123 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-04 |
| przedmiot ogłoszenia | Przygotowanie i wydawanie posiłków dla podopiecznych Centrum Usług Społecznych w Ostrowcu Świętokrzyskim w 2026 r. 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usługi gastronomicznej poleg ającej na przygotowaniu i wydawaniu posiłków w okresie od 2 stycznia 2026 r. do 31 grudnia 2026 r. osobom dorosłym na terenie gminy Ostrowiec Świętokrzyski, uprawnionym do dożywiania na podstawie wydanych decyzji przez Zamawiającego, w zakresie:1) przygotowywania i wydawania od poniedziałku do piątku dwudaniowych posiłków w lokalu będącym w dyspozycji Wykonawcy na terenie miasta Ostrowca Świętokrzyskiego osobom uprawnionym, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki (spożywanie wydanych posiłków odbywa się w lokalu),2) przygotowania w piątek z wyłączeniem świąt, przypadających w ten dzień oraz 03.04.2026 r. , 2 dwudaniowych posiłków oraz zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 3 dni od ich przygotowania i przygotowanie do odebrania w piątek przez osoby uprawnione, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki,3) przygotowanie w dzień roboczy tj. 05.01.2026 r., 03.06.2026 r., 10.11.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. 1 dwudaniowego posiłku i zapakowania go w pojemniki hermetyczne, umożliwiające jego spożycie w terminie minimum 2 dni od przygotowania i przygotowanie do odebrania przez osoby uprawnione, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki,4) przygotowanie w dzień roboczy, tj.: 03.04.2026 r., 30.04.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. 3 dwudaniowych posiłków i zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 4 dni od ich przygotowania i przygotowanie ich do odebrania przez osoby uprawnione, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki,5) przygotowanie w dzień roboczy 23.12.2026 r. poprzedzający dzień wolny od pracy 24.12.2026 r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. 4 dwudaniowych posiłków i zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 5 dni od ich przygotowania i przygotowanie ich do odebrania przez osoby uprawnione, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki.6) przygotowania od poniedziałku do piątku (z wyłączeniem świąt) dwudaniowych posiłków, zapakowania ich w pojemniki jednorazowego użytku i przygotowania do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem,7) przygotowania w piątek z wyłączeniem świąt, przypadających w ten dzień i 03.04.2026 r. 2 dwudaniowych posiłków oraz zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 3 dni od ich przygotowania i przygotowanie do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem,8) przygotowanie w dzień roboczy tj. 05.01.2026 r., 03.06.2026 r., 10.11.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. 1 dwudaniowego posiłku i zapakowania go w pojemniki hermetyczne, umożliwiające jego spożycie w terminie minimum 2 dni od przygotowania i przygotowanie do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem,9) przygotowanie w dzień roboczy, tj.: 03.04.2026 r., 30.04.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. 3 dwudaniowych posiłków i zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 4 dni od ich przygotowania i przygotowanie ich do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem 10) przygotowanie w dzień roboczy, tj.: 23.12.2026 r. poprzedzający dzień wolny od pracy 24.12.2026r r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. 4 dwudaniowych posiłków i zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 5 dni od ich przygotowania i przygotowanie ich do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem.Szacunkowa liczba posiłków w okresie od 2 stycznia 2026 r. do 31 grudnia 2026 r.:1. liczba posiłków wydawanych w lokalu Wykonawcy - max. 12 903 (51 średnio dziennie),2. liczba posiłków przygotowanych w piątek z wyłączeniem świąt, przypadających w ten dzień (t.j 01.05.2026 r. i 25.12.2026 r.) i 03.04.2026 r., do odebrania przez osobę, która decyzją administracyjną ma przyznane posiłki – max. 4 998 ( 51 średnio dziennie) ,3. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj. 05.01.2026 r. 03.06.2026 r. 10.11.2026 r. poprzedzający następujące święto: 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. do odebrania przez osobę, która decyzją administracyjną ma przyznane posiłki – max. 153 ( 51 średnio dziennie),4. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj.: 03.04.2026 r., 30.04.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. do odebrania przez osobę, która decyzją administracyjną ma przyznane posiłki – max. 306 ( 51 średnio dziennie),5. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj.: 23.12.2026 r., poprzedzający następujące święto: 24.12.2026 r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. do odebrania przez osobę, która decyzją administracyjną ma przyznane posiłki – max. 204 ( 51 średnio dziennie),6. liczba posiłków przygotowanych od poniedziałku do piątku z wyłączeniem świąt do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 5 313 (21 średnio dziennie),7. liczba posiłków przygotowanych w piątek z wyłączeniem świąt, przypadających w ten dzień t.j 01.05.2026 r. i 25.12.2026 r. i 03.04.2026 r., do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 2 058 (21 średnio dziennie).8. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj. 05.01.2026 r., 03.06.2026 r., 10.11.2026 r. poprzedzający następujące święto: 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 63 (21 średnio dziennie),9. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj.: 03.04.2026 r., 30.04.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 126 (21 średnio dziennie)10. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj. 23.12.2026 r., poprzedzający dzień wolny od pracy: 24.12.2025 r. 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 84 (21 średnio dziennie)Łączna maksymalna liczba posiłków: 26 208 sztuk.Ilość dni przygotowania i wydawania posiłków w 2026 r. – 253 dni dla posiłków wydawanych w lokalach, 49 dni dla posiłków wydawanych w lokalu w piątki z wyłączeniem świąt przypadających w ten dzień oraz 03.04.2026 r., 3 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w dzień roboczy, poprzedzający następujące święto 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. i 3 dni dla posiłków wydawanych w lokalu w dzień roboczy poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. oraz 4 dni dla posiłków wydawanych w lokalu w dzień roboczy 23.12.2026 r. poprzedzający dzień wolny od pracy 24.12.2026 r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r., 253 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania od poniedziałku do piątku, 49 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w piątki z wyłączeniem świąt przypadających w ten dzień oraz 03.04.2026 r., 3 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w dzień roboczy, poprzedzający następujące święto 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. i 3 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w dzień roboczy, poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. oraz 4 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w dzień roboczy 23.12.2026 r. poprzedzający dzień wolny od pracy 24.12.2026 r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. A.262.19.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55320000, 55321000, 55322000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | świętokrzyskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | świętokrzyskie |