Przetarg 12198123 - Przygotowanie i wydawanie posiłków dla podopiecznych...

   
Analizuj Zamówienie 12198123
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-04
przedmiot ogłoszenia
Przygotowanie i wydawanie posiłków dla podopiecznych Centrum Usług Społecznych w Ostrowcu Świętokrzyskim w 2026 r.

1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usługi gastronomicznej poleg
ającej na przygotowaniu i wydawaniu posiłków w okresie od 2 stycznia 2026 r. do 31 grudnia 2026 r. osobom dorosłym na terenie gminy Ostrowiec Świętokrzyski, uprawnionym do dożywiania na podstawie wydanych decyzji przez Zamawiającego, w zakresie:1) przygotowywania i wydawania od poniedziałku do piątku dwudaniowych posiłków w lokalu będącym w dyspozycji Wykonawcy na terenie miasta Ostrowca Świętokrzyskiego osobom uprawnionym, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki (spożywanie wydanych posiłków odbywa się w lokalu),2) przygotowania w piątek z wyłączeniem świąt, przypadających w ten dzień oraz 03.04.2026 r. , 2 dwudaniowych posiłków oraz zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 3 dni od ich przygotowania i przygotowanie do odebrania w piątek przez osoby uprawnione, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki,3) przygotowanie w dzień roboczy tj. 05.01.2026 r., 03.06.2026 r., 10.11.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. 1 dwudaniowego posiłku i zapakowania go w pojemniki hermetyczne, umożliwiające jego spożycie w terminie minimum 2 dni od przygotowania i przygotowanie do odebrania przez osoby uprawnione, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki,4) przygotowanie w dzień roboczy, tj.: 03.04.2026 r., 30.04.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. 3 dwudaniowych posiłków i zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 4 dni od ich przygotowania i przygotowanie ich do odebrania przez osoby uprawnione, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki,5) przygotowanie w dzień roboczy 23.12.2026 r. poprzedzający dzień wolny od pracy 24.12.2026 r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. 4 dwudaniowych posiłków i zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 5 dni od ich przygotowania i przygotowanie ich do odebrania przez osoby uprawnione, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki.6) przygotowania od poniedziałku do piątku (z wyłączeniem świąt) dwudaniowych posiłków, zapakowania ich w pojemniki jednorazowego użytku i przygotowania do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem,7) przygotowania w piątek z wyłączeniem świąt, przypadających w ten dzień i 03.04.2026 r. 2 dwudaniowych posiłków oraz zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 3 dni od ich przygotowania i przygotowanie do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem,8) przygotowanie w dzień roboczy tj. 05.01.2026 r., 03.06.2026 r., 10.11.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. 1 dwudaniowego posiłku i zapakowania go w pojemniki hermetyczne, umożliwiające jego spożycie w terminie minimum 2 dni od przygotowania i przygotowanie do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem,9) przygotowanie w dzień roboczy, tj.: 03.04.2026 r., 30.04.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. 3 dwudaniowych posiłków i zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 4 dni od ich przygotowania i przygotowanie ich do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem 10) przygotowanie w dzień roboczy, tj.: 23.12.2026 r. poprzedzający dzień wolny od pracy 24.12.2026r r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. 4 dwudaniowych posiłków i zapakowania ich w pojemniki hermetyczne, umożliwiające ich spożycie w terminie minimum 5 dni od ich przygotowania i przygotowanie ich do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania osób uprawnionych, które decyzją administracyjną mają przyznane posiłki wraz z dowozem.Szacunkowa liczba posiłków w okresie od 2 stycznia 2026 r. do 31 grudnia 2026 r.:1. liczba posiłków wydawanych w lokalu Wykonawcy - max. 12 903 (51 średnio dziennie),2. liczba posiłków przygotowanych w piątek z wyłączeniem świąt, przypadających w ten dzień (t.j 01.05.2026 r. i 25.12.2026 r.) i 03.04.2026 r., do odebrania przez osobę, która decyzją administracyjną ma przyznane posiłki – max. 4 998 ( 51 średnio dziennie) ,3. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj. 05.01.2026 r. 03.06.2026 r. 10.11.2026 r. poprzedzający następujące święto: 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. do odebrania przez osobę, która decyzją administracyjną ma przyznane posiłki – max. 153 ( 51 średnio dziennie),4. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj.: 03.04.2026 r., 30.04.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. do odebrania przez osobę, która decyzją administracyjną ma przyznane posiłki – max. 306 ( 51 średnio dziennie),5. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj.: 23.12.2026 r., poprzedzający następujące święto: 24.12.2026 r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. do odebrania przez osobę, która decyzją administracyjną ma przyznane posiłki – max. 204 ( 51 średnio dziennie),6. liczba posiłków przygotowanych od poniedziałku do piątku z wyłączeniem świąt do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 5 313 (21 średnio dziennie),7. liczba posiłków przygotowanych w piątek z wyłączeniem świąt, przypadających w ten dzień t.j 01.05.2026 r. i 25.12.2026 r. i 03.04.2026 r., do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 2 058 (21 średnio dziennie).8. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj. 05.01.2026 r., 03.06.2026 r., 10.11.2026 r. poprzedzający następujące święto: 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 63 (21 średnio dziennie),9. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj.: 03.04.2026 r., 30.04.2026 r., poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 126 (21 średnio dziennie)10. liczba posiłków przygotowanych w dzień roboczy tj. 23.12.2026 r., poprzedzający dzień wolny od pracy: 24.12.2025 r. 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r. do odebrania przez pracowników CUS do dostarczenia do miejsca zamieszkania podopiecznych CUS – max. 84 (21 średnio dziennie)Łączna maksymalna liczba posiłków: 26 208 sztuk.Ilość dni przygotowania i wydawania posiłków w 2026 r. – 253 dni dla posiłków wydawanych w lokalach, 49 dni dla posiłków wydawanych w lokalu w piątki z wyłączeniem świąt przypadających w ten dzień oraz 03.04.2026 r., 3 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w dzień roboczy, poprzedzający następujące święto 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. i 3 dni dla posiłków wydawanych w lokalu w dzień roboczy poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. oraz 4 dni dla posiłków wydawanych w lokalu w dzień roboczy 23.12.2026 r. poprzedzający dzień wolny od pracy 24.12.2026 r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r., 253 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania od poniedziałku do piątku, 49 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w piątki z wyłączeniem świąt przypadających w ten dzień oraz 03.04.2026 r., 3 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w dzień roboczy, poprzedzający następujące święto 06.01.2026 r., 04.06.2026 r., 11.11.2026 r. i 3 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w dzień roboczy, poprzedzający następujące święto: 06.04.2026 r., 01.05.2026 r. oraz 4 dni dla posiłków dostarczanych do miejsca zamieszkania w dzień roboczy 23.12.2026 r. poprzedzający dzień wolny od pracy 24.12.2026 r. i święto 25.12.2026 r. i 26.12.2026 r.

A.262.19.2025
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55322000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora świętokrzyskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe