Zlecenie 12189881 - Przygotowanie i wydanie jednodaniowego gorącego posiłku...
| Analizuj | Zamówienie 12189881 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-01 |
| przedmiot zlecenia | Przygotowanie i wydanie jednodaniowego gorącego posiłku spełniającego normy żywieniowe dla uprawnionych osób dorosłych z terenu gm iny Połczyn-Zdrój. Jednodaniowy obiad powinien zawierać: min. 3 razy w tygodniu: - porcja mięsa (zmiennie różne rodzaje) lub ryby, - dodatki: ziemniaki, ryż, kasza, kluski, - surówki; b) w pozostałe 4 dni dopuszcza się dowolność, np. zupa z wkładką, bigos, pierogi, danie z makaronem, itp., do tego dodatek w postaci chleba lub bułki. Szacunkowa liczba osób objętych pomocą wynosi ok. 25 osób miesięcznie (w okresie obowiązywania umowy liczba może ulegać zmianie w zależności od potrzeb). Zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości zamawianych posiłków. Wszelkie zmiany ilości zamawianych posiłków Zamawiający zgłaszać będzie Wykonawcy pocztą elektroniczną/telefonicznie/pisemnie przynajmniej dzień wcześniej. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do zapłaty wyłącznie za faktycznie zamawiane i wydane posiłki. Wykonawca zobowiązuje się do prowadzenia dokumentacji dotyczącej wydanych posiłków, w tym potwierdzania ich odbioru. Wykonawca będzie przygotowywał posiłki zgodnie z obowiązującymi normami i zasadami określonymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz.U. z 2023 r. poz. 1448). Posiłki powinny być różnorodne i pełnowartościowe. Wykonawca zobowiązany jest do posiadania lokalu do wydawania posiłków na terenie miasta Połczyn-Zdrój. Wykonawca zobowiązany jest do zabezpieczenia wszelkich spraw organizacyjnych związanych z wydawaniem i organizowaniem posiłków. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia ciągłości dostaw posiłków bez względu na trudności powstałe po stronie Wykonawcy. Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność cywilną, administracyjną i karną za jakość dostarczanych posiłków oraz skutki wynikające z zaniedbań przy ich przygotowaniu, mogące mieć negatywny wpływ na zdrowie żywionych osób. |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |