Zlecenie 12189881 - Przygotowanie i wydanie jednodaniowego gorącego posiłku...

   
Analizuj Zamówienie 12189881
źródło Internet
data publikacji 2025-12-01
przedmiot zlecenia
Przygotowanie i wydanie jednodaniowego gorącego posiłku spełniającego normy żywieniowe dla uprawnionych osób dorosłych z terenu gm
iny Połczyn-Zdrój.
Jednodaniowy obiad powinien zawierać:
min. 3 razy w tygodniu:
- porcja mięsa (zmiennie różne rodzaje) lub ryby,
- dodatki: ziemniaki, ryż, kasza, kluski,
- surówki;
b) w pozostałe 4 dni dopuszcza się dowolność, np. zupa z wkładką, bigos, pierogi, danie z makaronem, itp., do tego dodatek w postaci chleba lub bułki.
Szacunkowa liczba osób objętych pomocą wynosi ok. 25 osób miesięcznie (w okresie obowiązywania umowy liczba może ulegać zmianie w zależności od potrzeb).
Zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości zamawianych posiłków. Wszelkie zmiany ilości zamawianych posiłków Zamawiający zgłaszać będzie Wykonawcy pocztą elektroniczną/telefonicznie/pisemnie przynajmniej dzień wcześniej. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do zapłaty wyłącznie za faktycznie zamawiane i wydane posiłki.
Wykonawca zobowiązuje się do prowadzenia dokumentacji dotyczącej wydanych posiłków, w tym potwierdzania ich odbioru.
Wykonawca będzie przygotowywał posiłki zgodnie z obowiązującymi normami i zasadami określonymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz.U. z 2023 r. poz. 1448).
Posiłki powinny być różnorodne i pełnowartościowe.
Wykonawca zobowiązany jest do posiadania lokalu do wydawania posiłków na terenie miasta Połczyn-Zdrój.
Wykonawca zobowiązany jest do zabezpieczenia wszelkich spraw organizacyjnych związanych z wydawaniem i organizowaniem posiłków.
Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia ciągłości dostaw posiłków bez względu na trudności powstałe po stronie Wykonawcy.
Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność cywilną, administracyjną i karną za jakość dostarczanych posiłków oraz skutki wynikające z zaniedbań przy ich przygotowaniu, mogące mieć negatywny wpływ na zdrowie żywionych osób.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe