Zlecenie 12196642 - Przygotowanie i dostarczenie do miejsca zamieszkania...
| Analizuj | Zamówienie 12196642 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-04 |
| przedmiot zlecenia | Przygotowanie i dostarczenie do miejsca zamieszkania posiłków w 2026 roku dla Klientów MGOPS w Bobolicach w ramach realizacji wiel oletniego rządowego programu Posiłek w szkole i w domu na lata 2024-2028 1. Opis przedmiotu zamówienia 1) Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i dostawie do miejsca zamieszkania w formie cateringu porcjowanych posiłków obiadowych dla osób dorosłych korzystających z pomocy Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Bobolicach. 2) Maksymalna szacunkowa dzienna liczba dostarczanych posiłków wynosi 11. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia liczby dostarczanych posiłków. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, a Zamawiający nie ponosi konsekwencji za zmniejszenie ilości posiłków. 3) Odbiorcami posiłków będą osoby korzystające z pomocy MGOPS w' Bobolicach, którym na podstawie decyzji administracyjnej przyznano pomoc w formie posiłku w miejscu zamieszkania. Będą to osoby starsze, niepełnosprawne lub znajdujące się w trudnej sytuacji uniemożliwiającej skorzystanie z posiłku w formie stacjonarnej. Zamawiający do końca każdego miesiąca przekaże Wykonawcy listę osób uprawnionych do korzystania z posiłków na kolejny miesiąc. W przypadku zmiany ilości posiłków, Zamawiający poinformuje o tym fakcie Wykonawcę drogą elektroniczną, najpóźniej na dzień przed planowanym terminem wydania posiłku. 2. Usługa obejmuje przygotowanie i dostawę gotowych do podania, porcjowanych posiłków' jednodaniowych wraz z wniesieniem ich do mieszkania Klienta. W skład jednodaniowego posiłku wchodzi: zupa - 2 razy w tygodniu, drugie danie: ziemniaki/kasza/ryż/makaron porcja ryby lub mięsa surówki lub potrawy mączne np.: naleśniki, pierogi z surówką, kopytka z sosem i surówką itp.- 3 razy w ty godniu. 3. Posiłki będą dostarczane przez Wykonawcę własnym środkiem transportu przystosowanym do przewożenia posiłków, w opakowaniach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw. 4. W ramach realizacji przedmiotu zamówienia należy zabezpieczyć pojazd posiadający wymagane prawem zgody na transport gotowych posiłków (zezwolenie/decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego). 5. Dowóz posiłków' nastąpi w godzinach od 11.00 do 14.00. |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy ,usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |