Przetarg 7533829 - Przetarg NIEograniczony ZP-08/20 na kompleksowe świadczenie...

   
Analizuj Zamówienie 7533829 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2020-06-15
przedmiot ogłoszenia
Przetarg NIEograniczony ZP-08/20 na kompleksowe świadczenie usług związanych z żywieniem pacjentów Szpitala SP ZOZ MSWiA w Krakowi
e Numer referencyjny: ZP-08/20
Przedmiotem zamówienia są usługi polegające na przygotowywaniu całodziennego wyżywienia dla pacjentów poza siedzibą Zamawiającego, zgodnie z wymogami i standardami obowiązującymi w zakładach opieki zdrowotnej, z uwzględnieniem diet indywidualnych i specjalnych oraz ich dystrybucja do łóżka chorego w oddziałach Szpitala Zamawiającego. Usługa będzie realizowana 7 dni w tygodniu, łącznie z dniami wolnymi i świętami.Podana w zał. nr 2 do SIWZ przewidywana miesięczna ilość osobodni jest wartością szacunkową i służy do obliczenia ceny usługi do oferty (tj. ustalenia maksymalnego wynagrodzenia Wykonawcy). Dowóz do szpitala Wykonawca winien wkalkulować w koszt przygotowania posiłków. Cena osobodnia winna być ujednolicona we wszystkich dietach obowiązujących u Zamawiającego.Procentowy podział wartości posiłków osobodnia szacowany będzie w wysokości:Śniadanie – 30 %, obiad – 50 %, kolacja – 20 %.Uwaga: W przypadku diety cukrzycowej koszt drugiego śniadania należy doliczyć do śniadania, a podwieczorku do obiadu.Wykonawca na czas trwania usługi zobowiązany jest do zapewnienia w siedzibie Zamawiającego odpowiedniej ilości przeszkolonych pracowników (m.in. z zakresu systemów HACCP, GMP, GHP) z aktualnymi badaniami Sanepidu (nie mniej niż 4 osoby) do bezpośredniej dystrybucji posiłków do łóżka chorego w oddziałach szpitalnych oraz zbierania, zmywania i wyparzania zastawy stołowej (sztućce, kubki, talerze) w wynajmowanych przez Wykonawcę pomieszczeniach Zamawiającego. Wykonawca na czas trwania usługi zobowiązany jest do wyznaczenia osoby odpowiedzialnej za nadzór nad pracownikami dystrybucji i do bezpośredniego kontaktu z Zamawiającym w zakresie wykonywanej usługi.W okresie realizacji usługi Wykonawca musi zapewnić w siedzibie Zamawiającego:a) wózek bemarowy podgrzewczy z szafką dolną neutralną w ilości min. 2 szt.,b) zmywarko-wyparzarka w ilości min. 1 szt.,c) lodówka w ilości min. 1 szt.,d) wózek kelnerski w ilości min. 2 szt.,e) kuchenka mikrofalowa w ilości min. 8 szt.,f) czajniki elektryczne w ilości min. 8 szt.Dla zapewnienia prawidłowego wykonania usług Wykonawca winien posiadać min. 2 środki transportu dopuszczone przez Inspektora Sanitarnego do przewożenia żywności.Wykonawca powinien:1. znajdować się pod nadzorem sanitarnym i spełniać wymagania higieniczne i zdrowotne konieczne do zapewnienia bezpieczeństwa żywienia i żywności zgodnie z przepisami prawa w tym zakresie,2. wdrożyć i stosować w szczególności zasady systemu HACCP oraz zasady GMP, GHP,3. posiadać aktualną decyzję właściwego inspektora sanitarnego dopuszczająca pojazdy do przewożenia żywności,4. posiadać aktualną decyzję właściwego inspektora sanitarnego dopuszczająca kuchnię zewnętrzną, w której Wykonawca będzie przygotowywał posiłki, do produkcji żywności.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55322000, 55520000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10341979 2024-03-29
godz. 09:00
Lubuskie „Usługa całodobowego żywienia pacjentów” Przedmiotem umowy jest realizacja przez Wykonawcę usługi całodobowego żywienia pacjentów Zamawiającego - w przewidywanej ilości okoł...
10345472 2024-04-03
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, zapraszam do wzięcia udziału w postępowaniu na wyłonienie dostawcy posiłków profilaktycznych dla pracowników Terminala Paliw w Sokółce. Wszystkie wymagania są op...
10374971 2024-04-04
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe dla uczestników demonstracji, organizatorów i wykładowców w ramach operacji „Nowoczesne technologie chowu i hodowli bydła ras mięsnych” etap 2 Część 1: Usł...
10381527 2024-04-05
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 81 WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja usługi żywienia zbiorowego uczniów, w Szkole Podstawowej n...
10297238 2024-04-08
godz. 10:00
Mazowieckie Usługi przygotowania i dostarczania posiłków do CZMZ Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków do Centrum Zdrowia Mazowsza Zachodniego w Żyrardowie
10364813 2024-04-08
godz. 10:30
Dolnośląskie Świadczenie usług całodobowego żywienia pacjentów SPZOZ MSWiA we Wrocławiu w formie cateringu w okresie 24 miesięcy Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całod...
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...
10341767 2024-04-10
godz. 10:00
Łódzkie Świadczenie usług żywienia w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych w (PdOZ) oraz świadczenie usług w zakresie żywienia w Ośrodk...
10375381 2024-04-16
godz. 11:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie posiłków dla Niepublicznego Przedszkola „Wesołe Sówki” w Legionowie w zakresie:1) dzierżawa pomieszczeń, urządzeń i wyposażenia kuc...
10380426 2024-04-29
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpi...