Zlecenie 7299306 - Przeprowadzenie szkolenia zawodowego Przedmiotem...
(zakończone) | Zamówienie 7299306|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-24 |
przedmiot zlecenia | Przeprowadzenie szkolenia zawodowego Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie szkolenia „Pomoc kuchenna - podstawy żywienia” wraz z organizacją i przeprowadzeniem zewnętrznego egzaminu, który potwierdzi nabyte kompetencje dla 11 Uczestników/czek projektu „Dobra zmiana!”,RPWM.11.01.02-28-0040/19 współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Cel zamówienia Celem szkolenia jest przygotowanie teoretyczne i praktyczne Uczestników/czek projektu do uzyskania kompetencji z zakresu podstaw przygotowywania posiłków w żywieniu zbiorowym Przedmiot zamówienia Szkolenie odbędzie się dla 11 osobowej grupy. Przebieg szkolenia oraz jego efekty będą udokumentowane z wykorzystaniem harmonogramu zajęć, list obecności, dziennika zajęć, zaświadczeń, ankiet oceniających jakość i przydatność szkolenia, pre i post testów, walidacji oraz protokołu na zakończenie szkoleń . Szkolenie będzie prowadzone w formie zajęć teoretycznych oraz zajęć praktycznych, łącznie minimum 110h, z czego minimum połowa godzin powinna stanowić zajęcia praktyczne. Program szkolenia musi obejmować zajęcia teoretyczne i praktyczne i trwać minimum 110h - 1 dzień szkolenia: 6h (1h lekcyjna- 45 minut). Sposób organizacji szkolenia: wykład, instruktaż, ćwiczenia i wyjaśnienia. Program szkolenie musi obejmować m.in.: 1. Zasady bezpiecznej pracy w kuchni. 2. Narzędzia i maszyny gastronomiczne. 3. Podstawowe przepisy kulinarne. 4. Umiejętność gotowania, smażenia, pieczenia i grillowania. 5. Elementy etyki zawodowej. 6. Podstawy żywienia człowieka. Program szkolenia powinien być opracowany zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa, szkolenie powinno zostać zrealizowane zgodnie z 4 etapami (Etap 1 –Zakres, Etap 2- Wzorzec, Etap 3- Ocena, Etap 4- Porównanie). Szczegółowy harmonogram realizacji szkoleń dla wskazanej grupy zostanie określony przez Zamawiającego w porozumieniu z Wykonawcą. Wykonawca zagwarantuje dyspozycyjność Wykładowcy, która pozwoli na płynną realizację szkolenia zgodnie z ww. harmonogramem. Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu zapytania ofertowego imię i nazwisko Wykładowcy/ ów oraz dołączyć życiorys zawodowy celem udokumentowania posiadanego doświadczenia. Przewidywany termin realizacji szkoleń: luty-marzec 2020r. Szczegółowy harmonogram szkoleń ustalony zostanie z Oferentem. Miejsce realizacji szkoleń: woj. warmińsko-mazurskie: miasto: Olsztyn Liczba osób do przeszkolenia: 11 Do czasu zajęć nie wlicza się przerw oraz godzin przewidywanych na egzamin. Szkolenie nie może odbywać się w systemie e-learningowym. Szkolenie powinno zakończyć się egzaminem potwierdzającym nabyte kompetencje podczas całego szkolenia. Koszt organizacji i przeprowadzenia egzaminu pokrywa Wykonawca. Koszt egzaminu powinien wchodzić w ogólny koszt szkolenia, jednakże egzamin nie wlicza się do liczby godzin szkolenia. Egzamin zostanie przeprowadzony dla 11 UP. Przebieg egzaminu oraz jego efekty będą udokumentowane z wykorzystaniem harmonogramu egzaminacyjnego, list obecności, protokołu z egzaminu wraz z wynikami dla każdego Uczestnika/czki. |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | szkolenia zawodowe |
kody CPV | 80500000, 80530000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Dolnośląskie |