Zlecenie 7919960 - Przedmiotem zapytania ofertowego jest świadczenie usług...

   
Zamówienie 7919960 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-01-13
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zapytania ofertowego jest świadczenie usług cateringowych związanych z dostarczaniem całodziennych posiłków dla 20 dzi
eci do lat 3 uczęszczających do żłobka przy ul. Konopnickiej 15 w Kowalewie Pomorskim w ramach realizowanego projektu pn.: „Niepubliczny Żłobek Promyczek II”, RPKP.08.04.02-04-0004/20 Oś Priorytetowa 8 Aktywni na rynku pracy, Działanie 8.4 Godzenie życia zawodowego i rodzinnego, Poddziałanie 8.4.2 Rozwój usług opieki nad dziećmi w wieku do lat 3 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego 2014-2020. Zamówienie polega na dostarczaniu w okresie 01.2021-11.2022 całodziennych posiłków, na które składają się 4 posiłki: śniadanie, drugie śniadanie, obiad (zupa + drugie danie), podwieczorek. Zamawiający informuje, że w przypadku wydłużenia realizacji projektu wydłużona zostanie również przedmiotowa usługa. Wielkość porcji, skład, różnorodność mają być dostosowane do zwyczajowo przyjętych standardów żywieniowych w tego rodzaju placówkach i dla określonej grupy docelowej. Usługa świadczona będzie ścisłe wg obowiązujących norm żywieniowych dla dzieci w grupie wiekowej 1-3. Ilość posiłków będzie zgodna z ilością uczestników w projekcie oraz frekwencją dzieci w żłobku. Minimalne wymagania dotyczące składników i potraw dla przygotowywanych posiłków: Śniadanie: Zupa mleczna: kasza manna, ryż na mleku, kluseczki z mlekiem, kluski lane na mleku, zacierka na mleku. Kaszki mleczno - ryżowe, pszenno - mleczne, płatki kukurydziane. Kanapka: pieczywo mieszane, bułki (2x w tyg.), pieczywo tostowe. Chuda wędlina, ser biały, ser żółty, serek topiony, serek biały smakowy, pasty: jajeczna, rybna. Ser biały z rzodkiewką i szczypiorkiem lub ogórkiem (wszystko tarte). Pomidor, ogórek, sałata, cebula dymka. Parówka, jajecznica ze szczypiorkiem. Dżem, miód. Napoje: herbata zwykła, owocowa, kakao, kawa zbożowa. II Śniadanie: Musy owocowe: jabłko, banan, gruszka, brzoskwinia. Jogurt naturalny z owocami, jogurty smakowe, sałatka owocowa. Obiad: Zupa i II danie: ziemniaki, kasze (kaszka kus-kus, gryczana, jęczmienna). Chude mięso, drób, ryby, wątróbka drobiowa. Warzywa: szpinak, buraki, marchewka, groszek zielony, brokuły, kalafior. Naleśnik z serem, ze szpinakiem, owocami, kluski "leniwe" z bułką tartą i masłem, łazanki z mięsem i kapustą kiszoną, spaghetti z mięsem, kluski z serem i ze śmietaną, kotlet ziemniaczany w sosie, ryż zapiekany z jabłkiem. Napoje: kompot, herbata z cytryną, herbata owocowa, rumianek. Minimum raz w tygodniu ryba, dwa razy w tygodniu posiłek mięsny, do każdego posiłku surówka, napój. Podwieczorek: Kisiel z jabłkiem, budyń, mus owocowy z kaszką mleczną, kasza manna na gęsto z sokiem, serek waniliowy z owocami (jagody, maliny). Biszkopty, chrupki kukurydziane, herbatniki, Chałka, bułka rozetka, ciasto drożdżowe, biszkoptowe. Napoje: mleko, herbata owocowa, ziołowa. 1) Okres dostarczania posiłków: Od poniedziałku do piątku we wszystkie dni robocze począwszy od 25.01.2021 roku do 30.11.2022 roku. 2) Adres dostawy: ul. Konopnickiej 15, 87-410 Kowalewo Pomorskie 3) Godzina dostawy: - śniadanie godz. 8:30, - drugie śniadanie godz. 10:30, - obiad godz.12:00, - podwieczorek godz. 14:30. 4) Warunki świadczenia usługi:  dostosowane menu do potrzeb żywieniowych dzieci zgłoszone przez Zamawiającego np. alergie pokarmowe, bezmleczne, bezglutenowe, dieta dla diabetyków itp.;  liczba wydanych posiłków, w tym posiłków w odpowiednich grupach wiekowych, uzależniona będzie od frekwencji dzieci w klubie dziecięcym. O liczbie posiłków w danym dniu Wykonawca będzie informowany do wspólnie ustalonej godziny;  posiłki przygotowywane zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami i normami dotyczącymi żywności, w szczególności z postanowieniami ustawy z dnia 25.08.2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia, normami żywnościowymi, jak również przepisami prawa w zakresie higieny żywienia;  posiłki przygotowywany w najwyższym standardzie, na bazie produktów o najwyższej jakości i normami bezpieczeństwa zgodnymi ze standardami, w jakości konsystencji potraw odpowiednich dla wieku dzieci. Posiłki nie mogą być przygotowywane z półproduktów;  posiłki dostarczane przez Wykonawcę własnym transportem, w pojemnikach oraz opakowaniach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury;  cena stała bez względu na fakt czy posiłek będzie przygotowywany dla grupy wiekowej dzieci od 6 miesięcy do 1 roku życia czy dla grupy wiekowej powyżej 1 roku życia oraz bez względu na to, jaka będzie frekwencja w danym dniu. Miejsce i terminy realizacji usługi: Świadczenie usługi w terminie od 25.01.2021r. do 30.11.2022r. Miejsce: Niepubliczny Żłobek PROMYCZEK Anna Cetler ul. Konopnickiej 15, 87-410 Kowalewo Pomorskie.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10338090 2024-03-28
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Świadczenie usługi żywienia dla pacjentów Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego oraz Oddziału Chirurgii Jednego Dnia SP ZOZ MSWiA w Koszalinie – Przychodnia w Słupsku, ul. Lelewela 5...
10338844 2024-03-28
godz. 23:59
Dolnośląskie Postępowanie o udzielenie zamówienia jest podzielone na trzy części Oferent może złożyć ofertę na I część i/lub II część i/lub III część Załącznikiem do niniejszego Ogło...
10373771 2024-04-03
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 146 „WYSPA DZIECI” WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 146...
10343829 2024-04-03
godz. 10:00
Śląskie Świadczenie usług cateringowych w 2024 r. Część 1: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych w 2024 roku w czasie spotkań organizowanych przez Wojewód...
10385731 2024-04-08
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie SZPiFP-25-24 Przygotowanie posiłków całodziennych dla osób zatrzymanych w PdOZ w KPP w Sępólnie Krajeńskim, KMP i PID KWP w Bydgoszczy Część 1: Przygotowanie i dostarczanie posił...
10297238 2024-04-08
godz. 10:00
Mazowieckie Usługi przygotowania i dostarczania posiłków do CZMZ Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków do Centrum Zdrowia Mazowsza Zachodniego w Żyrardowie
10427426 2024-04-22
godz. 11:30
Mazowieckie Usługi cateringowe – przygotowanie i dostarczanie obiadów i śniadań dla uprawnionych klientów Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Żoliborz m. st. Warszawy, korzystających z Ośrod...
10478477 2024-04-26
godz. 12:00
Wielkopolskie Usługa wyżywienia grupy maksymalnie 25 osobowej uczestników Letniej Szkoły Języka i Kultury Polskiej UAM oraz grupy maksymalnie 50 osobowej uczestników Letniego Kursu Języka i Kultury...
10472599 2024-04-29
godz. 08:00
Mazowieckie Usługa realizowana w ramach projektu 5FUT13, pn. Effect of a low-FODMAP diet for the management of irritable bowel syndrome in children: a randomized controlled trial, polegającej na: przy...
10473894 2024-04-30
godz. 10:00
Mazowieckie „Usługa cateringowa – Konferencja pt. Architektura i infrastruktura Wielkiego Resetu – efekty badawcze i odbiór społeczny” Przedmiotem postępowania jest Usługa cateringowa – ...