Zlecenie 7325265 - Przedmiotem zamówienia są: usługi przygotowania i dostawy...

   
Zamówienie 7325265 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-02-07
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia są: usługi przygotowania i dostawy posiłków dla 30 uczestników projektu pt. Utworzenie Całodobowego Domu Op
ieki w Dębicy.
Przewidywana ilość posiłków nie więcej niż 23 040 (przez posiłek rozumie się zestaw złożony ze śniadania z napojami, drugiego śniadania- przekąski stałe, dwudaniowego obiadu z kompotem, podwieczorku, kolacji z napojem) w okresie realizacji usługi, przy założeniu, iż usługa będzie realizowana w okresie od zawarcia umowy do dnia 31.03.2022r. przez 28/29/30/31 dni w miesiącu, przez 7 dni w tygodniu. Zamówienie obejmuje przygotowanie, serwis, dostarczenie wydanie, śniadania z napojami, drugiego śniadania, dwudaniowego obiadu z kompotem, podwieczorku, kolacji oraz odbiór resztek po posiłkach. Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania norm i przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i żywienia. Wykonawca każdorazowo zobowiązany jest do: zapewnienia, aby przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłku odbywało się z poszanowaniem obowiązujących w tym zakresie przepisów prawa, w szczególności dotyczących wymogów sanitarnych stawianych osobom biorącym udział w realizacji usługi, miejscom przygotowania posiłków oraz środkom transportu wykorzystywanym przy realizacji usługi.
Posiłki należy dowozić do Dębicy, ul. Kwiatkowskiego 1, siedem dni w tygodniu (w tym święta) uwzględniając poniższe godziny posiłków :
Śniadanie z napojami 8:00-8:30
Drugie śniadanie-przekąski stałe 10.30-11.00
Obiad(dwudaniowy) z kompotem 13:00-13:30
Podwieczorek 15.30-16.00
Kolacja 17.30-18.00
W cenę należy wliczyć wszystkie koszty związane z realizacją usługi transportu, serwisu (podanie głównych posiłków), termosów, odbioru resztek.
Posiłki mają być zgodne z opisem zamówienia tj. Jadłospisem stanowiącym załącznik nr 1 do zapytania ofertowego.
Zamawiający, każdorazowo, najpóźniej do godziny 10:00 dnia poprzedniego będzie informował o konkretnej ilości posiłków w odpowiednich grupach żywieniowych.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia posiłków w odpowiednich przeznaczonych do tego celu termosach zabezpieczających posiłki przed wylaniem oraz schłodzeniem. Posiłki mają być poporcjowane. O temperaturze odpowiednio:
Gorące zupy minimum 83 °C
Gorące drugie dania i inne gorące posiłki minimum 65 °C
Surówki i sałatki maksimum 15°C Cel zamówienia Usługa przygotowania i dostawy posiłków dla 30 uczestników projektu pt. Utworzenie Całodobowego Domu Opieki w Dębicy Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia są: usługi przygotowania i dostawy posiłków dla 30 uczestników projektu pt. Utworzenie Całodobowego Domu Opieki w Dębicy.
Przewidywana ilość posiłków nie więcej niż 23 040 (przez posiłek rozumie się zestaw złożony ze śniadania z napojami, drugiego śniadania- przekąski stałe, dwudaniowego obiadu z kompotem, podwieczorku, kolacji z napojem) w okresie realizacji usługi, przy założeniu, iż usługa będzie realizowana w okresie od zawarcia umowy do dnia 31.03.2022r. przez 28/29/30/31 dni w miesiącu, przez 7 dni w tygodniu. Zamówienie obejmuje przygotowanie, serwis, dostarczenie wydanie, śniadania z napojami, drugiego śniadania, dwudaniowego obiadu z kompotem, podwieczorku, kolacji oraz odbiór resztek po posiłkach. Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania norm i przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i żywienia. Wykonawca każdorazowo zobowiązany jest do: zapewnienia, aby przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłku odbywało się z poszanowaniem obowiązujących w tym zakresie przepisów prawa, w szczególności dotyczących wymogów sanitarnych stawianych osobom biorącym udział w realizacji usługi, miejscom przygotowania posiłków oraz środkom transportu wykorzystywanym przy realizacji usługi.
Posiłki należy dowozić do Dębicy, ul. Kwiatkowskiego 1, siedem dni w tygodniu (w tym święta) uwzględniając poniższe godziny posiłków :
Śniadanie z napojami 8:00-8:30
Drugie śniadanie-przekąski stałe 10.30-11.00
Obiad(dwudaniowy) z kompotem 13:00-13:30
Podwieczorek 15.30-16.00
Kolacja 17.30-18.00
W cenę należy wliczyć wszystkie koszty związane z realizacją usługi transportu, serwisu (podanie głównych posiłków), termosów, odbioru resztek.
Posiłki mają być zgodne z opisem zamówienia tj. Jadłospisem stanowiącym załącznik nr 1 do zapytania ofertowego.
Zamawiający, każdorazowo, najpóźniej do godziny 10:00 dnia poprzedniego będzie informował o konkretnej ilości posiłków w odpowiednich grupach żywieniowych.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia posiłków w odpowiednich przeznaczonych do tego celu termosach, zabezpieczających posiłki przed wylaniem oraz schłodzeniem. Posiłki mają być poporcjowane. O temperaturze odpowiednio:
Gorące zupy minimum 83 °C
Gorące drugie dania i inne gorące posiłki minimum 65 °C
Surówki i sałatki maksimum 15°C
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10385731 2024-04-08
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie SZPiFP-25-24 Przygotowanie posiłków całodziennych dla osób zatrzymanych w PdOZ w KPP w Sępólnie Krajeńskim, KMP i PID KWP w Bydgoszczy Część 1: Przygotowanie i dostarczanie posił...
10366221 2024-04-08
godz. 10:00
Małopolskie 1) Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn.: Świadczenie usług mających na celu przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków do Zespołu Placówek Oświatowych w Wiśniowej.2) Szczeg...
10399837 2024-04-12
godz. 10:00
Pomorskie Prowadzenie żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina (OW Czarlina) 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypocz...
10399819 2024-04-12
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usługi żywienia na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Rypinie ZP/TP -2/2024
10426012 2024-04-18
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych i Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych w podziale na części Część 1: Usługa cateringowa realizowana w dniu ...
10432208 2024-04-22
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2024 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie przez ...
10439051 2024-04-24
godz. 10:00
Podkarpackie POSIŁKI DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU „PORA NA DOM SENIORA” Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostawa posiłków w formie zestawów (śniadanie i obiad dwudaniowy z kompotem) ...
10446573 2024-04-24
godz. 11:30
Mazowieckie Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla osób uprawnionych przez Zamawiającego, w lokalu gastronomicznym Wykonawcy znajdującym się w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola ...
10445652 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum. Przedmiotem zamówienia jest:Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum w dniac...
10457158 2024-04-26
godz. 10:00
Pomorskie Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w roku 2024. 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na...