Przetarg 10266653 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy konserw i...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10266653
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-02-16 |
przedmiot ogłoszenia | Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy konserw i pasztetów drobiowych w ilości wymienionej poniżej:1. mielonka drobiowa CPV 15131000-5 - 1040 kg(opakowania alupak o wadze 130g netto)2. mielonka drobiowa CPV 15131000-5 - 4 200 kg(opakowania alupak o wadze 300g netto)3. pasztet drobiowy CPV 15131310-1 - 2 470 kg(opakowania alupak o wadze 130g netto)3. pasztet drobiowy CPV 15131310-1 - 4 200 kg(opakowania alupak o wadze 300g netto)- Mielonka drobiowa o gramaturze 300g oraz 130g w opakowaniach typu alupak – konserwa mięsna – produkt spożywczy wyprodukowany z surowców spełniających wymagania jakościowe określone w obowiązujących przepisach prawnych, sporządzony z mięsa drobiowego (utrwalony przez sterylizacje zapewniającą trwałość i bezpieczeństwo zdrowotne), w opakowaniach hermetycznie zamkniętych, typu alupak zapewniających trwałość produktu przechowywanego w temperaturze pokojowej. Konserwy powinny być szczelne i nie wykazywać wad zamknięcia puszki. Zawartość konserwy powinna stanowić jedną całość o kształcie zastosowanego opakowania. Produkt powinien być wyprodukowany z surowców mięsnych drobno rozdrobnionych i średnio rozdrobnionych. Zawartość mięsa drobiowego w produkcie powinna wynosić minimum 20%. Produkt bez dodatku mięsa wieprzowego. Termin przydatności do pożycia minimum 6 miesięcy od dnia dostawy surowca do magazynu zamawiającego.- Pasztet drobiowy o gramaturze 300g oraz 130g w opakowaniu typu alupak – produkt spożywczy wyprodukowany z surowców spełniających wymagania jakościowe określone w obowiązujących przepisach prawnych, sporządzony z mięsa drobiowego (utrwalony przez sterylizacje zapewniającą trwałość i bezpieczeństwo zdrowotne), w opakowaniach hermetycznie zamkniętych typu alupak, zapewniających trwałość produktu przechowywanego w temperaturze pokojowej. Zawartość pasztetu powinna stanowić jedną całość o kształcie zastosowanego opakowania. Pasztet powinien być szczelny i nie wykazywać wad zamknięcia puszki. Zawartość mięsa drobiowego w produkcie powinna wynosić minimum 20%. Produkt bez dodatku mięsa wieprzowego. Termin przydatności do pożycia minimum 6 miesięcy od dnia dostawy surowca do magazynu zamawiającego. DKW.2232.3.2024 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15131000, 15131310 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | świętokrzyskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | świętokrzyskie |