Zlecenie 7918419 - Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa cukru biały...
(zakończone) | Zamówienie 7918419|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-12 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa cukru biały kryształ bez dodatków chemicznych, słodzików i ulepszaczy – 100% sacharoza krystaliczna zapakowany w worki o wadze 25 kg - 100 sztuk na potrzeby pracowni pszczelarskiej w ramach projektu pn. „Nowe Kwalifikacje”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa 12 Edukacja, kwalifikacje, kompetencje, Działanie 12.4 Kształcenie zawodowe. CPV: 15831200-4 Termin realizacji zamówienia: 7 dni od dnia podpisania umowy. Miejsce dostawy zamówienia: Zespół Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Zawodowego w Pszczelej Woli – Technikum Pszczelarskie im. Zofii i Tadeusza Wawrynów w Pszczelej Woli, Pszczela Wola 9, 23-107 Strzyżewice. Warunki realizacji przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 2 do niniejszego ogłoszenia. Osobą upoważnioną ze strony Zamawiającego do kontaktowania się z Wykonawcami jest Małgorzata Adamczyk – Projekt „Nowe kwalifikacje", tel. 81-528-67-45 (w zakresie przedmiotu zamówienia) i Elżbieta Pyz (sprawy formalno-prawne) – Referat ds. zamówień publicznych w Wydziale Inwestycji i Funduszy Pomocowych Starostwa Powiatowego w Lublinie tel. (81) 52 86 663, w godz. 7.30 – 15.30 w dni robocze. Dokumenty w niniejszym postępowaniu będą przekazywane w formie elektronicznej. Oferty należy przesłać na adres przetargi@powiat.lublin.pl do dnia 20.01.2021 r. do godz. 10.00. Otwarcie złożonych ofert nastąpi w dniu 20.01.2021 r. o godz. 11.00 w siedzibie Zamawiającego w budynku Starostwa Powiatowego w Lublinie przy ul. Spokojnej 9 budynek A, Referat ds. zamówień publicznych w Wydziale Inwestycji i Funduszy Pomocowych – pokój nr 102. Postać oferty: 1) ofertę należy składać w formie elektronicznej z adnotacją „Zakup i dostawa cukru”, 2) oferta powinna być złożona zgodnie ze wzorem załączonym do ogłoszenia (załącznik nr 1 do ogłoszenia), 3) oferta powinna być podpisana przez osobę uprawnioną do występowania w imieniu Wykonawcy, 4) poprawki powinny być naniesione czytelnie oraz opatrzone podpisem osoby uprawnionej, 5) każdy Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę, 6) oferty składane są w jednym egzemplarzu. Sposób oceny ofert. Zamawiający oceni oferty wg kryterium: ceny brutto - 100% Sposób oceny wg wzoru: Z = (Cn : Cb) x Wc gdzie: Cn - cena najniższa, Cb – cena badana, Wc – waga kryterium ceny. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15831200 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |