Zlecenie 8472668 - Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy na...

   
Zamówienie 8472668 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-10-19
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy na dostarczenie produktów i półproduktów (przerwy kawowe i imprezy okolicznościow
e). Usługa będzie realizowana poprzez: dostarczenie artykułów spożywczych produktów i półproduktów (przerwa kawowa) w trakcie przeprowadzonych warsztatów oraz dostarczenie produktów i półproduktów na imprezy okolicznościowe dla Uczestników Projektu pn.: „Aktywny Senior w Gminie Konopnica”. 1. Dostarczenie produktów i półproduktów (przerwa kawowa), w trakcie przeprowadzonych warsztatów w roku 2021, 2022 i 2023 Ilość: 2820 osobodni, średnio 56 zestawy produktów i półproduktów 1 zestaw jest przeznaczony średnio dla 50 osobodni W każdym zestawie powinno się mieścić: kawa sypana 500g, kawa rozpuszczalna 500g, herbata czarna 200szt, herbata owocowa 200 szt., herbata zielona 100 szt., cytryny 2 kg, cukier 2 kg, mleko 10 x1L, śmietanki10 szt. po 30 ml, woda niegazowana 60 butelek 0,5 L, woda gazowana 60 butelek 0,5 L, soki 20 soków 1L, ciastko kruche 10kg, cukierki 6kg, słone przekąski 5 kg 2. Dostarczenie produktów i półproduktów na siedem imprez okolicznościowych w latach 2021,2022 i 2023 Dostarczenie produktów i półproduktów na 1 imprezę okolicznościową w roku 2021, 4 imprezy okolicznościowe w roku 2022 oraz 2 imprezy okolicznościowe w roku 2023. W każdej imprezie okolicznościowej weźmie udział 100 osób, w związku z tym każdy zestaw spożywczy jest przeznaczony dla 100 osób. Ze względy na pandemię koronawirusa oraz wprowadzane obostrzenia co do ilości osób na dużych imprezach, ilość imprez okolicznościowych w danym roku może ulec zmianę i ich realizacja nastąpi w kolejnym roku, jednakże nie później niż do 30 czerwca 2023 r. Dostarczenie produktów i półproduktów na siedem imprez okolicznościowych, gdzie Wykonawca zapewnia produkty i półprodukty na każdą imprezę: I. Zestaw spożywczy na imprezę okolicznościową (na każdą z siedmiu imprez zostanie dostarczony ten sam zestaw ilościowy) Karczek surowy – 20 kg Przyprawa do karczku – 15 szt. Kiełbasa biała – 15 kg Kiełbasa śląska – 15 kg Kaszanka grilla – 15 kg Ziemniaki na grilla – 10 kg Jogurt naturalny grecki – 10 szt. (330 ml) Koperek świeży – 5 pęczków Przyprawa tzatziki – 10 szt. Pomidory malinowe – 5 kg Pomidory koktajlowe – 5 kg Ogórki konserwowe – 4 słoiki Ketchup – 10 szt. Musztarda – 10 szt. Różne Pieczarki marynowane – 5 szt. Filet z kurczaka – 10 kg. Boczek świeży – 15 kg Papryka surowa – 5 kg Cebula cukrowa – 5 kg Cukinia – 5 kg Przyprawa do szaszłyków – 10 opakowań Chleb – 20 szt. Napoje: sok pomarańczowa – 10 l, sok jabłkowy – 10 l, coca cola – 50 l, woda niegazowana – 5 zgrzewek, woda gazowana – 5 zgrzewek (1,5 l) Naczynia jednorazowe : talerzyki, kubeczki, widelce, łyżeczki, łyżki, noże – po 150 szt. Owoce: banany – 5 kg, winogron – 10 kg, cytryny – 3 kg, Kawa – 3 kg mielona Kawa rozpuszczalna – 5 szt. herbata – 2 x 100 szt. Barszcz czerwony w butelkach – 10 szt. Instant Winiary w torebkach – 10 szt. Olej – 5 butelek po 1 l Ciastka kruche – 5 kg Realizacja usługi: 1. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonywania badań sprawdzających obejmujących w szczególności przydatność do spożycia, kaloryczność, wagę lub temperaturę posiłków. W przypadku stwierdzenia, że posiłek nie spełnia parametrów określonych w zamówieniu, kosztami badania Zamawiający obciąży Wykonawcę. 2. Posiłki w momencie ich podawania powinny posiadać estetyczny wygląd i być podane w naczyniach jednorazowych posiadających atest PZH. Wraz z gorącym posiłkiem dla każdego z uczestników dostarczone powinny być ponadto serwetki jednorazowe oraz czyste sztućce wielokrotnego użytku (widelec, nóż, łyżka). 3. Wybrany Wykonawca jest zobowiązany do realizacji przedmiotu zamówienia ze szczególną starannością, zgodnie z obowiązującym przepisami sanitarnymi i bhp, w tym utrzymania odpowiednich wymogów sanitarnych w miejscu przygotowywania potraw oraz środku transportu służącym do przewozu potraw. Wszystkie osoby uczestniczące w przygotowywaniu potraw winny posiadać aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz odbyć szkolenie bhp. 4. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków oraz wyrywkowej kontroli gramatury potraw. 5. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego uchybień w wykonywaniu usługi Wykonawca jest zobowiązany do podjęcia natychmiastowych kroków w celu usunięcia uchybień. 6. Termin realizacji zamówienia: od dnia podpisania umowy do czerwiec 2023 r., przy czym dokładny harmonogram zawierający dni oraz godziny doradztwa uzależniony jest od preferencji Uczestników Projektu i zostanie podany Wykonawcy przed rozpoczęciem doradztwa w terminie zgodnym ze zgłoszoną przez Wykonawcę gotowością świadczenia usług na rzecz uczestników Projektu. Zamawiający wymaga od Wykonawców dyspozycyjności. UWAGA: Wskazane przez Zamawiającego uzgodnione terminy nie będą mogły zostać odrzucone przez Wykonawcę. Zamawiający zastrzega, iż termin wykonania zamówienia może ulec opóźnieniu o czym poinformuje Wykonawcę niezwłocznie po zaistnieniu sytuacji powodującej opóźnienie czasowe.
branża Gastronomia, catering, Spożywcza
podbranża usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, artykuły spożywcze
kody CPV 15800000, 55300000, 55511000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe , żywienie zbiorowe , artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10452465 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10465944 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie DKW.2233.17.2024.ML Sukcesywna dostawa jaj kurzych do Zakładu Karnego w Siedlcach PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Sukcesywna dostawa jaj kurzych do Zakładu Karnego w Siedlcach Zgodnie z szczeg...
10431105 2024-04-26
godz. 14:00
Małopolskie Dzierżawa budynku Willa Chopin wpisanego do rejestru zabytków - określanego dalej skrótem obiekt, w skład którego wchodzą: a) budynek o charakterze usługowym, do 2022 roku użytkowan...
10342199 2024-04-27
godz. 11:00
Śląskie na Zakup żywności dla potrzeb mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Lelowie -dostawę mięsa, produktów mięsnych i wędlin
10447295 2024-04-28
godz. 00:00
Mazowieckie DKW.SZ.04.13.2024.MB SZACOWNIE WARTOŚCI ZAMÓWIENIA-Sukcesywne dostawy produktów z mięsa wołowo-wieprzowego do Zakładu Karnego w Płocku PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Kiełbasa parówkowa...
10380346 2024-04-29
godz. 09:00
Wielkopolskie Dostawy warzyw i owoców oraz jaj do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków Dostawy świeżych warzyw i owoców oraz jaj do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków. Szczegółowy o...
10476813 2024-04-30
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 5 WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 5 we Wrocławiu...
10478223 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 50 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 06.06.2024 do 11.06.2024 r. w Giżycku, województwo warmińsko-m...
10380387 2024-05-07
godz. 09:00
Mazowieckie Dostawa olejów i tłuszczów dla Jednostki Wojskowej Nr 6021. Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania.Przedmiotem zamó...
10473709 2024-05-24
godz. 11:00
Pomorskie Dostawa produktów żywnościowych Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Zakładu Opieki Zdrowotn...