Zlecenie 8472668 - Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy na...
(zakończone) | Zamówienie 8472668|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-19 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy na dostarczenie produktów i półproduktów (przerwy kawowe i imprezy okolicznościow e). Usługa będzie realizowana poprzez: dostarczenie artykułów spożywczych produktów i półproduktów (przerwa kawowa) w trakcie przeprowadzonych warsztatów oraz dostarczenie produktów i półproduktów na imprezy okolicznościowe dla Uczestników Projektu pn.: „Aktywny Senior w Gminie Konopnica”. 1. Dostarczenie produktów i półproduktów (przerwa kawowa), w trakcie przeprowadzonych warsztatów w roku 2021, 2022 i 2023 Ilość: 2820 osobodni, średnio 56 zestawy produktów i półproduktów 1 zestaw jest przeznaczony średnio dla 50 osobodni W każdym zestawie powinno się mieścić: kawa sypana 500g, kawa rozpuszczalna 500g, herbata czarna 200szt, herbata owocowa 200 szt., herbata zielona 100 szt., cytryny 2 kg, cukier 2 kg, mleko 10 x1L, śmietanki10 szt. po 30 ml, woda niegazowana 60 butelek 0,5 L, woda gazowana 60 butelek 0,5 L, soki 20 soków 1L, ciastko kruche 10kg, cukierki 6kg, słone przekąski 5 kg 2. Dostarczenie produktów i półproduktów na siedem imprez okolicznościowych w latach 2021,2022 i 2023 Dostarczenie produktów i półproduktów na 1 imprezę okolicznościową w roku 2021, 4 imprezy okolicznościowe w roku 2022 oraz 2 imprezy okolicznościowe w roku 2023. W każdej imprezie okolicznościowej weźmie udział 100 osób, w związku z tym każdy zestaw spożywczy jest przeznaczony dla 100 osób. Ze względy na pandemię koronawirusa oraz wprowadzane obostrzenia co do ilości osób na dużych imprezach, ilość imprez okolicznościowych w danym roku może ulec zmianę i ich realizacja nastąpi w kolejnym roku, jednakże nie później niż do 30 czerwca 2023 r. Dostarczenie produktów i półproduktów na siedem imprez okolicznościowych, gdzie Wykonawca zapewnia produkty i półprodukty na każdą imprezę: I. Zestaw spożywczy na imprezę okolicznościową (na każdą z siedmiu imprez zostanie dostarczony ten sam zestaw ilościowy) Karczek surowy – 20 kg Przyprawa do karczku – 15 szt. Kiełbasa biała – 15 kg Kiełbasa śląska – 15 kg Kaszanka grilla – 15 kg Ziemniaki na grilla – 10 kg Jogurt naturalny grecki – 10 szt. (330 ml) Koperek świeży – 5 pęczków Przyprawa tzatziki – 10 szt. Pomidory malinowe – 5 kg Pomidory koktajlowe – 5 kg Ogórki konserwowe – 4 słoiki Ketchup – 10 szt. Musztarda – 10 szt. Różne Pieczarki marynowane – 5 szt. Filet z kurczaka – 10 kg. Boczek świeży – 15 kg Papryka surowa – 5 kg Cebula cukrowa – 5 kg Cukinia – 5 kg Przyprawa do szaszłyków – 10 opakowań Chleb – 20 szt. Napoje: sok pomarańczowa – 10 l, sok jabłkowy – 10 l, coca cola – 50 l, woda niegazowana – 5 zgrzewek, woda gazowana – 5 zgrzewek (1,5 l) Naczynia jednorazowe : talerzyki, kubeczki, widelce, łyżeczki, łyżki, noże – po 150 szt. Owoce: banany – 5 kg, winogron – 10 kg, cytryny – 3 kg, Kawa – 3 kg mielona Kawa rozpuszczalna – 5 szt. herbata – 2 x 100 szt. Barszcz czerwony w butelkach – 10 szt. Instant Winiary w torebkach – 10 szt. Olej – 5 butelek po 1 l Ciastka kruche – 5 kg Realizacja usługi: 1. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonywania badań sprawdzających obejmujących w szczególności przydatność do spożycia, kaloryczność, wagę lub temperaturę posiłków. W przypadku stwierdzenia, że posiłek nie spełnia parametrów określonych w zamówieniu, kosztami badania Zamawiający obciąży Wykonawcę. 2. Posiłki w momencie ich podawania powinny posiadać estetyczny wygląd i być podane w naczyniach jednorazowych posiadających atest PZH. Wraz z gorącym posiłkiem dla każdego z uczestników dostarczone powinny być ponadto serwetki jednorazowe oraz czyste sztućce wielokrotnego użytku (widelec, nóż, łyżka). 3. Wybrany Wykonawca jest zobowiązany do realizacji przedmiotu zamówienia ze szczególną starannością, zgodnie z obowiązującym przepisami sanitarnymi i bhp, w tym utrzymania odpowiednich wymogów sanitarnych w miejscu przygotowywania potraw oraz środku transportu służącym do przewozu potraw. Wszystkie osoby uczestniczące w przygotowywaniu potraw winny posiadać aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz odbyć szkolenie bhp. 4. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków oraz wyrywkowej kontroli gramatury potraw. 5. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego uchybień w wykonywaniu usługi Wykonawca jest zobowiązany do podjęcia natychmiastowych kroków w celu usunięcia uchybień. 6. Termin realizacji zamówienia: od dnia podpisania umowy do czerwiec 2023 r., przy czym dokładny harmonogram zawierający dni oraz godziny doradztwa uzależniony jest od preferencji Uczestników Projektu i zostanie podany Wykonawcy przed rozpoczęciem doradztwa w terminie zgodnym ze zgłoszoną przez Wykonawcę gotowością świadczenia usług na rzecz uczestników Projektu. Zamawiający wymaga od Wykonawców dyspozycyjności. UWAGA: Wskazane przez Zamawiającego uzgodnione terminy nie będą mogły zostać odrzucone przez Wykonawcę. Zamawiający zastrzega, iż termin wykonania zamówienia może ulec opóźnieniu o czym poinformuje Wykonawcę niezwłocznie po zaistnieniu sytuacji powodującej opóźnienie czasowe. |
branża | Gastronomia, catering, Spożywcza |
podbranża | usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, artykuły spożywcze |
kody CPV | 15800000, 55300000, 55511000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |