Zlecenie 8270735 - Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy na...

   
Zamówienie 8270735 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-07-15
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy na dostarczenie produktów i półproduktów (przerwy kawowe i imprezy okolicznościow
e) oraz świadczenie usługi cateringu. Usługa będzie realizowana poprzez: dostarczenie artykułów spożywczych produktów i półproduktów (przerwa kawowa) w trakcie przeprowadzonych warsztatów, zorganizowanie i dostarczenie cateringu (przerwa obiadowa) w trakcie przeprowadzonych warsztatów oraz dostarczenie produktów i półproduktów na imprezy okolicznościowe dla Uczestników Projektu pn.: „Aktywny senior w aktywnej gminie”. 1. Dostarczenie produktów i półproduktów (przerwa kawowa), w trakcie przeprowadzonych warsztatów w roku 2021 Ilość: 3210 osobodni, średnio 64 zestawy produktów i półproduktów 1 zestaw jest przeznaczony średnio dla 50 osobodni W każdym zestawie powinno się mieścić: kawa sypana 500g, kawa rozpuszczalna 500g, herbata czarna 200szt, herbata owocowa 200 szt., herbata zielona 100 szt., cytryny 2 kg, cukier 2 kg, mleko 10 x1L, śmietanki10 szt. po 30 ml, woda niegazowana 60 butelek 0,5 L, woda gazowana 60 butelek 0,5 L, soki 20 soków 1L, ciastko kruche 10kg, cukierki 6kg, słone przekąski 5 kg 2. Zorganizowanie i dostarczenie cateringu (przerwa obiadowa), w trakcie przeprowadzonych warsztatów w roku 2021 Zorganizowanie i dostarczenie wyżywienia dla uczestników podczas 2 różnych warsztatów. • Warsztat komunikacji społecznej, 50 os. podzielonych na 5gr., każda grupa będzie miała zajęcia przez 8 dni szkoleniowych łącznie 400 osobodni w roku 2021, • Warsztat pn. "Senior ­ skuteczny lider", zajęcia dla 10 osób podczas 4 dni szkoleniowych, łącznie 40 osobodni w roku 2021, Ilość osobodni przewidzianych na catering (przerwa obiadowa) łącznie: 440 W ramach cateringu Wykonawca zapewnia: Ciepły posiłek (obiad) w skład, którego wchodzi: - zupa (co najmniej 300ml na osobę), - porcja mięsa (co najmniej 150 gram na osobę), - ziemniaki (co najmniej 150 gram na osobę) lub ryż (co najmniej 150 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 150 gram na osobę), - surówki (co najmniej 150 gram na osobę), - zapewnienie niezbędnych naczyń, sztućców, - obowiązek uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku. 3. Dostarczenie produktów i półproduktów trzy imprezy okolicznościowe w roku 2021. Dostarczenie produktów i półproduktów na 3 imprezy okolicznościowe w roku 2021 W każdej imprezie okolicznościowej weźmie udział 100 osób, w związku z tym każdy zestaw spożywczy jest przeznaczony dla 100 osób. Dostarczenie produktów i półproduktów na trzy imprezy okolicznościowe, gdzie Wykonawca zapewnia na każde: I. Zestaw spożywczy na 1 imprezę okolicznościową (na każdą z trzech imprez zostanie dostarczony ten sam zestaw ilościowy) Karczek surowy – 20 kg Przyprawa do karczku – 15 szt. Kiełbasa biała – 15 kg Kiełbasa śląska – 15 kg Kaszanka grilla – 15 kg Ziemniaki na grilla – 10 kg Jogurt naturalny grecki – 10 szt. (330 ml) Koperek świeży – 5 pęczków Przyprawa tzatziki – 10 szt. Pomidory malinowe – 5 kg Pomidory koktajlowe – 5 kg Ogórki konserwowe – 4 słoiki Ketchup – 10 szt. Musztarda – 10 szt. Różne Pieczarki marynowane – 5 szt. Filet z kurczaka – 10 kg. Boczek świeży – 15 kg Papryka surowa – 5 kg Cebula cukrowa – 5 kg Cukinia – 5 kg Przyprawa do szaszłyków – 10 opakowań Chleb – 20 szt. Napoje: sok pomarańczowa – 10 l, sok jabłkowy – 10 l, coca cola – 50 l, woda niegazowana – 5 zgrzewek, woda gazowana – 5 zgrzewek (1,5 l) Naczynia jednorazowe : talerzyki, kubeczki, widelce, łyżeczki, łyżki, noże – po 150 szt. Owoce: banany – 5 kg, winogron – 10 kg, cytryny – 3 kg, Kawa – 3 kg mielona Kawa rozpuszczalna – 5 szt. herbata – 2 x 100 szt. Barszcz czerwony w butelkach – 10 szt. Instant Winiary w torebkach – 10 szt. Olej – 5 butelek po 1 l Ciastka kruche – 5 kg
branża Gastronomia, catering, Spożywcza
podbranża usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, artykuły spożywcze
kody CPV 15800000, 55300000, 55511000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe , żywienie zbiorowe , artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10439924 2024-04-23
godz. 13:00
Dolnośląskie Na podstawie art. 7 ust. 9 w związku z art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służ...
10449118 2024-04-24
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zapewnienie usług hotelarskich, restauracyjnych oraz sali szkoleniowej na potrzeby dwóch dwudniowych warsztatów, które będą realizowane na tere...
10431565 2024-04-24
godz. 10:00
Łódzkie Przedmiotem zapytania jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków w formie cateringu składającego się z obiadu dwu daniowego oraz serwisu kawowego dla uczestników projektu do mi...
10452663 2024-04-25
godz. 10:00
Śląskie Przedmiot zamówienia obejmuje kompleksową organizację Akademii Internacjonalizacji – szkolenia w formie stacjonarnej skierowanego do przedsiębiorców sektora MŚP z województwa śląs...
10446576 2024-04-25
godz. 13:00
Łódzkie Żywienie wczasowiczów Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Łódzkiej „Zenit” w Jastrzębiej Górze przy ul. Bukowej 3/5 w sezonie letnim 2024 i 2025 roku Przedmiotem zamówienia jest...
10423297 2024-04-26
godz. 09:00
Małopolskie Świadczenie usługi polegającej na dystrybucji posiłków z budynku kuchni szpitalnej do kuchenek oddziałowych mieszczących się w poszczególnych oddziałach szpitalnych - ZP-12/24 1. ...
10450062 2024-04-26
godz. 09:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Szpitala Miejskiego w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresi...
10458386 2024-04-26
godz. 11:00
Lubelskie Przedmiotem zamówienia jest zakup pieczywa i art. piekarniczych, w ramach którego należy realizować sukcesywnedostawy pieczywa i art. piekarniczych do jednostek organizacyjnych Powiatu C...
10463472 2024-04-29
godz. 10:00
Mazowieckie Organizacja warsztatów wyjazdowych oraz noclegu, transportu i wyżywienia dla max. 50 pracowników Departamentu Projektów i Strategii Ministerstwa Cyfryzacji w dn. 6-7.06.2024 Powstaje w ...
10323977 2024-05-10
godz. 12:00
Wielkopolskie KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA I HANDLOWA IMPREZY PLENEROWEJ Dni Ziemi Krzyskiej W DNIU 06.07.2024 r. Główni Artyści występujący na imprezie: - Andrzej Piaseczny z zespołem II. Z...