Zlecenie 7918923 - Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie 1 Wykonawcy...

   
Zamówienie 7918923 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-01-12
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie 1 Wykonawcy świadczącego usługi cateringowe dla 20 dzieci – podopiecznych świetlicy, w wiek
u 3-16 lat w ramach projektu pt. „Nowe perspektywy w Słonecznym kręgu Osinkowo” w okresie 21.01.2021 – 31.03.2021. W ramach realizacji zamówienia Wykonawca zobowiązany jest: • Dostarczyć w dni powszednie catering (wymagania dotyczące cateringu omówiono poniże) dla określonej przez Zamawiającego liczby dzieci, do placówki mieszczącej się w Szkole Podstawowej Nr 2 w Głownie, pod adresem: ul. Andersa 37, 95-015 Głowno. Liczba zamawianych posiłków może ulec zmniejszeniu w przypadku zgłoszonych nieobecności dzieci - Zamawiający zobowiązuje się zgłaszać liczbę zamówionych posiłków codziennie, najpóźniej do godziny 8.00 w dniu dostarczania cateringu. Zgłoszenie odbywa się w pierwszej kolejności telefonicznie na wskazany przez Wykonawcę numer telefonu, w przypadku braku kontaktu telefonicznego powiadomienie następuje mailowo na wskazany adres e-mail. • Każdorazowo dostarczyć posiłek do godziny 15.00 • Przedstawić jadłospis na cały tydzień na początku każdego tygodnia tj. w poniedziałek na adres mailowy rytel@prodesse.org lub osobiście kierownikowi placówki. • Uwzględniać ewentualne diety wśród dzieci i dostosowywać posiłki do ich potrzeb (informacja o dietach będzie niezwłocznie przekazana Wykonawcy w przypadku wystąpienia konieczności ich wprowadzenia) • Dostarczać catering i podawać posiłki w naczyniach wielokrotnego użytku, odbieranych regularnie tego samego dnia ok godziny 18.00 lub w naczyniach jednorazowych • Usługa jest współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. • Zaproponowana cena obowiązywać będzie w całym okresie trwania umowy. Ponadto Wykonawca zobowiązany jest do: a. używania wyłącznie produktów spełniających normy jakościowe produktów spożywczych, b. przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2010 nr 136 poz. 914 ze zm.), c. dbania o to, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników, d. kontroli aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem, wydawaniem i transportem posiłków, e. różnicowania posiłków z uwzględnieniem zasad zdrowego żywienia, w tym żywienia dzieci, f. zapewnienia transportu cateringu oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności, g. zapewnienie naczyń i sztućców jednorazowych lub wielkokrotnego użytku dla wszystkich dzieci. Wymagania dotyczące cateringu: I posiłek: Ciepły posiłek jednodaniowy Ciepły napój (herbata / mleko itp.) II posiłek: Zimny posiłek (kanapki lub wyroby cukiernicze lub garmażeryjne itp. oraz owoc) Zimne napoje (woda mineralna / sok itp.) Kaloryczność, zawartość wartości odżywczych i wielkość posiłków muszą być zgodne z obowiązującą Ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia i przepisami wydanymi przez Stacje Sanitarno – Epidemiologiczne.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10320147 2024-03-28
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostaw całodziennego żywienia dla pacjentów Specjalistycznego Szpitala Miejskiego im. Mikołaja Kopernika w Toruniu 1) Przedmiotem zamówie...
10342572 2024-03-29
godz. 09:30
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Szkoły Biznesu Politechniki Warszawskiej. ZP/01/2024
10343052 2024-03-29
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług zapewnienia całodobowego żywienia pacjentów Warszawskiego Szpitala Południowego sp. z o.o. przy ul. rtm. W. Pileckiego 99 w Warszawie Przedmiotem zamówienia są us...
10371684 2024-04-05
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia gotowych potraw oraz zapewnienia obsługi dla ok. 100 osób w dniu 1 maja 2024 r. i ok. 100 osób w dniu 2 maja 2024 r. podc...
10367292 2024-04-05
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług cateringowych dla uczestników spotkań organizowanych przez Państwowy Instytut Geologiczny – Państwowy Instytut Badawczy Część 1: Przedmiotem zamówienia jest ś...
10395520 2024-04-12
godz. 11:00
Śląskie Przygotowywanie oraz wydawanie gorących posiłków dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Dąbrowie Górniczej korzystających z pomocy społecznej w roku 2024 1. Przedmiot...
10403749 2024-04-15
godz. 08:00
Śląskie Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu Świadczenie usługi w zakresie żywienia dlaSP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu ...
10427991 2024-04-19
godz. 12:00
Łódzkie Usługi w zakresie przygotowania, dostaw i dystrybucji posiłków dla pacjentów SPZOZ w Wieluniu Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na codziennym ...
10442467 2024-04-22
godz. 23:59
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla 150 UP projektu pt. „Podnosimy kwalifikacje!”. Catering będzie zapewniany każdemu uczestnikowi w każdym dniu szkoleni...
10428691 2024-05-16
godz. 10:00
Śląskie Zadanie: Catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywie...