Zlecenie 7926263 - Przedmiotem zamówienia jest wybór kierowników restauracji...
(zakończone) | Zamówienie 7926263|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-19 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest wybór kierowników restauracji ćwiczeniowych w ramach realizowanego projektu: „Restauracja do praktyczn ej nauki zawodu” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego, działanie 8.6. Przedmiot zamówienia zostaje podzielony na 4 części odpowiadające podziałowi na grupy. Planowana realizacja usługi: GRUPA A Miejsce realizacji: Pyrzyce, Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy, ul. Słowackiego 1 Planowany termin realizacji: - w piątki od godziny 14.00 do 20.00 i soboty od 9.00 do 15.00 (średnio 16 godz dydaktycznych/zjazd/grupę), łącznie 10 zjazdów x 16 godz = 160 godz – harmonogram może ulec zmianie w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację związaną z pandemią COVID-19, - planowane terminy zjazdów: 29-30.01.2021 12-13.02.2021 26-27.02.2021 12-13.03.2021 26-27.03.2021 09-10.04.2021 23-24.04.2021 14-15.05.2021 28-29.05.2021 11-12.06.2021 Planowane terminy zjazdów mogą ulec zmianie. Planowana ilość godzin może ulec zmniejszeniu w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację epidemiologiczną związaną z pandemią COVID-19. Termin realizacji zajęć może zostać przesunięty, skrócony lub wydłużony w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację związaną z pandemią COVID-19.Przedmiotem zamówienia jest wybór kierowników restauracji ćwiczeniowych w ramach realizowanego projektu: „Restauracja do praktycznej nauki zawodu” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego, działanie 8.6. Przedmiot zamówienia zostaje podzielony na 4 części odpowiadające podziałowi na grupy. Planowana realizacja usługi: GRUPA B Miejsce realizacji: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy, Brzeżno 34, 78 - 316 Rzepczyno Planowany termin realizacji: - w piątki od godziny 14.00 do 20.00 i soboty od 9.00 do 15.00 (średnio 16 godz dydaktycznych/zjazd/grupę), łącznie 10 zjazdów x 16 godz = 160 godz – harmonogram może ulec zmianie w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację związaną z pandemią COVID-19, - planowane terminy zjazdów: 29-30.01.2021 12-13.02.2021 26-27.02.2021 12-13.03.2021 26-27.03.2021 09-10.04.2021 23-24.04.2021 14-15.05.2021 28-29.05.2021 11-12.06.2021 Planowane terminy zjazdów mogą ulec zmianie. Planowana ilość godzin może ulec zmniejszeniu w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację epidemiologiczną związaną z pandemią COVID-19. Termin realizacji zajęć może zostać przesunięty, skrócony lub wydłużony w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację związaną z pandemią COVID-19.Przedmiotem zamówienia jest wybór kierowników restauracji ćwiczeniowych w ramach realizowanego projektu: „Restauracja do praktycznej nauki zawodu” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego, działanie 8.6. Przedmiot zamówienia zostaje podzielony na 4 części odpowiadające podziałowi na grupy. Planowana realizacja usługi: GRUPA C Miejsce realizacji: Powiatowe Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego, ul. Warmińska 1, 78-500 Drawsko Pomorskie Planowany termin realizacji: - w piątki od godziny 14.00 do 20.00 i soboty od 9.00 do 15.00 (średnio 16 godz dydaktycznych/zjazd/grupę), łącznie 10 zjazdów x 16 godz = 160 godz – harmonogram może ulec zmianie w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację związaną z pandemią COVID-19, - planowane terminy zjazdów: 29-30.01.2021 05-06.02.2021 19-20.02.2021 05-06.03.2021 19-20.03.2021 16-17.04.2021 07-08.05.2021 21-22.05.2021 04-05.06.2021 18-19.06.2021 Planowane terminy zjazdów mogą ulec zmianie. Planowana ilość godzin może ulec zmniejszeniu w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację epidemiologiczną związaną z pandemią COVID-19. Termin realizacji zajęć może zostać przesunięty, skrócony lub wydłużony w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację związaną z pandemią COVID-19.Przedmiotem zamówienia jest wybór kierowników restauracji ćwiczeniowych w ramach realizowanego projektu: „Restauracja do praktycznej nauki zawodu” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego, działanie 8.6. Przedmiot zamówienia zostaje podzielony na 4 części odpowiadające podziałowi na grupy. Planowana realizacja usługi: GRUPA D Miejsce realizacji: Powiatowe Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego, ul. Warmińska 1, 78-500 Drawsko Pomorskie Planowany termin realizacji: - w piątki od godziny 14.00 do 20.00 i soboty od 9.00 do 15.00 (średnio 16 godz dydaktycznych/zjazd/grupę), łącznie 10 zjazdów x 16 godz = 160 godz – harmonogram może ulec zmianie w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację związaną z pandemią COVID-19, - planowane terminy zjazdów: 12-13.02.2021 26-27.02.2021 12-13.03.2021 26-27.03.2021 09-10.04.2021 23-24.04.2021 14-15.05.2021 28-29.05.2021 11-12.06.2021 25-26.06.2021 Planowane terminy zjazdów mogą ulec zmianie. Planowana ilość godzin może ulec zmniejszeniu w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację epidemiologiczną związaną z pandemią COVID-19. Termin realizacji zajęć może zostać przesunięty, skrócony lub wydłużony w przypadku braku możliwości realizacji zajęć ze względu na sytuację związaną z pandemią COVID-19. |
branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | hotelarstwo |
kody CPV | 80000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |