Zlecenie 8140301 - Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla...

   
Zamówienie 8140301 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-05-17
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Lepszy widok na przyszłość” w Elblągu. Zakres usługi w sz
czególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Lepszy widok na przyszłość” w Giżycku. Zakres usługi w szczególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Lepszy widok na przyszłość” w Kętrzynie. Zakres usługi w szczególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Lepszy widok na przyszłość” w Szczytnie. Zakres usługi w szczególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10364818 2024-03-28
godz. 12:00
Łódzkie Świadczenie usługi restauracyjnej podczas uroczystego rozstrzygnięcia XXV edycji Przeglądu Twórczości Plastycznej Osób Chorych, Starszych i Niepełnosprawnych p.n. Sztuka jak balsam.
10415113 2024-04-17
godz. 08:00
Mazowieckie DZP.261.8.2024 Świadczenie usługi konferencyjno-gastronomicznej, wynajmu sal konferencyjnych wraz z wyposażeniem oraz usługa organizacji konferencji towarzyszącej, będącej elementem w...
10417239 2024-04-17
godz. 09:00
Małopolskie Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych na potrzeby organizacji wydarzeń realizowanych przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Krakowie – postępowanie nr 3 Przedmiot...
10432686 2024-04-18
godz. 14:00
Łódzkie Poddzierżawienie lokali użytkowych i powierzchni użytkowych z przeznaczeniem na działalność gospodarczą lub leczniczą
10425415 2024-04-19
godz. 11:00
Dolnośląskie Świadczenie usług cateringowych na podstawie umowy ramowej na potrzeby Ogrodów Doświadczeń Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach umowy ramowej na potr...
10428133 2024-04-19
godz. 12:00
Zachodniopomorskie Centrum Usług Logistycznych szuka najemcy pomieszczeń restauracyjnych w Warszawie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pozycja - 1 szt.
10416602 2024-04-22
godz. 00:00
Małopolskie Dzierżawa dwóch terenów gminnych o pow. 6 m2 każdy obejmujących części działek oznaczonych w operacie ewidencji gruntów i budynków jednostka ewidencyjna Chrzanów-miasto, obręb Ch...
10432208 2024-04-22
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2024 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie przez ...
10393853 2024-04-24
godz. 10:00
Łódzkie Najem lokalu użytkowego o pow. 11,00 m2, najem wydzielonej powierzchni 2,00 m2z przeznaczeniem na działalność handlową, usługową, medyczną nie będącą działalnością konkurencyjn...
10456245 2024-05-07
godz. 12:00
Dolnośląskie DZIERŻAWA TERENU NA BASENIE MIEJSKIM, będącym w zarządzie Ośrodka Sportu i Rekreacji w Jaworze,POD DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNĄ. Przedmiotem dzierżawy są - miejsca pod prowadzenie d...