Zlecenie 8140301 - Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla...
(zakończone) | Zamówienie 8140301|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-05-17 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Lepszy widok na przyszłość” w Elblągu. Zakres usługi w sz czególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Lepszy widok na przyszłość” w Giżycku. Zakres usługi w szczególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Lepszy widok na przyszłość” w Kętrzynie. Zakres usługi w szczególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Lepszy widok na przyszłość” w Szczytnie. Zakres usługi w szczególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 3 dni przez 8 godzin lekcyjnych dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |