Zlecenie 7275408 - Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 3...
(zakończone) | Zamówienie 7275408|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-13 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 3 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju” 1. Przez usługę caterin gową Zamawiający rozumie: przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grupy szkoleniowej A zestawów obiadowych o specyfikacji: • zestaw powinien składać się z: a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego: danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi b) oraz napojów napoje: kawa (min. 0,25 l/os), herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os), woda mineralna (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytryna • obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury; • rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę. przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz C zimnego bufetu, który obejmuje: - kawę (min. 0,25 l/os), - herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), - wodę mineralną (min. 0,25 l/os), - soki owocowe (min. 0,25 l/os), - mleko, - cukier, - cytrynę, - kanapki (min. 2 szt./os), - przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os), - drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), - owoce (min. 50gram/os), Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringowej dla uczestników kursów projektu Akademia Rozwoju Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 3 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju” 1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie: przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grupy szkoleniowej A zestawów obiadowych o specyfikacji: • zestaw powinien składać się z: a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego: danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi b) oraz napojów -napoje: -kawa (min. 0,25 l/os), -herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os), -woda mineralna (min. 0,25 l/os), -mleko, -cukier, -cytryna • obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury; • rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę. przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz C zimnego bufetu, który obejmuje: -kawę (min. 0,25 l/os), -herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), -wodę mineralną (min. 0,25 l/os), -soki owocowe (min. 0,25 l/os), -mleko, -cukier, -cytrynę, -kanapki (min. 2 szt./os), -przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os), -drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), -owoce (min. 50gram/os), |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |