Zlecenie 7275408 - Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 3...

   
Zamówienie 7275408 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest:
usługa cateringowa dla 3 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju”
1. Przez usługę caterin
gową Zamawiający rozumie:
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grupy szkoleniowej A zestawów obiadowych o specyfikacji:
• zestaw powinien składać się z:
a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego:
 danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi
b) oraz napojów
 napoje:
kawa (min. 0,25 l/os),
herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os),
woda mineralna (min. 0,25 l/os),
mleko,
cukier,
cytryna
• obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury;
• rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę.

 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz C zimnego bufetu, który obejmuje:
- kawę (min. 0,25 l/os),
- herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os),
- wodę mineralną (min. 0,25 l/os),
- soki owocowe (min. 0,25 l/os),
- mleko,
- cukier,
- cytrynę,
- kanapki (min. 2 szt./os),
- przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os),
- drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os),
- owoce (min. 50gram/os), Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringowej dla uczestników kursów projektu Akademia Rozwoju Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest:
usługa cateringowa dla 3 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju”

1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie:
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grupy szkoleniowej A zestawów obiadowych o specyfikacji:
• zestaw powinien składać się z:
a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego:
 danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi

b) oraz napojów
-napoje:
-kawa (min. 0,25 l/os),
-herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os),
-woda mineralna (min. 0,25 l/os),
-mleko,
-cukier,
-cytryna
• obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury;
• rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę.

 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz C zimnego bufetu, który obejmuje:
-kawę (min. 0,25 l/os),
-herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os),
-wodę mineralną (min. 0,25 l/os),
-soki owocowe (min. 0,25 l/os),
-mleko,
-cukier,
-cytrynę,
-kanapki (min. 2 szt./os),
-przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os),
-drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os),
-owoce (min. 50gram/os),
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10365638 2024-03-29
godz. 10:00
Śląskie dzierżawę pomieszczeń, znajdujących się w Lublińcu przy ul. Grunwaldzkiej 9, z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomiczno-handlowej. Parter pomieszczenia nr 0.17,0.18,...
10370638 2024-04-03
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi noclegowej i restauracyjnej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim w dniach 13...
10399955 2024-04-12
godz. 09:00
Lubelskie Lubelska Szkoła Biznesu w ramach realizacji projektu „Czas na działanie” nr FELU.09.04-IP.02-0104/23, Programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027 Działania 9.4. Zrównowa...
10401955 2024-04-15
godz. 09:00
Podkarpackie Usługa gastronomiczna dla 15 osób w dniach 21 i 22 maja 2024 r. w Rzeszowie. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi gastronomicznej dla 15 osób, uczestników wizyty „Peer rev...
10449118 2024-04-24
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zapewnienie usług hotelarskich, restauracyjnych oraz sali szkoleniowej na potrzeby dwóch dwudniowych warsztatów, które będą realizowane na tere...
10449466 2024-04-25
godz. 13:00
Mazowieckie Kompleksowa obsługa spotkania piknikowego pracowników ITB organizowanego przez Instytut Techniki Budowlanej-spotkanie integracyjne wraz z usługą gastronomiczną.
10455426 2024-04-26
godz. 00:00
Warmińsko-Mazurskie Dzierżawa fragmentu działki przy drodze krajowej nr 59 Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Olsztynie, 10-083 Olsztyn, Al. Warszawska 89 informuje, że zamierza wydzie...
10425211 2024-04-26
godz. 09:30
Mazowieckie Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników szkolenia Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie, gastronomiczne i konferencyjne dla 54 uczestników o...
10403050 2024-04-26
godz. 10:00
Pomorskie Dzierżawa części nieruchomości gruntowych-terenu plaży w granicach administracyjnych Gdańska na działalność sportowo-rekreacyjną, handlową, gastronomiczną oraz wypożyczalnie spr...
10445931 2024-06-08
godz. 13:00
Śląskie Dzierżawę powierzchni pod działalność gastronomiczno-handlową w ramach obchodów DNI JAWORZNA na terenie Stadionu Sportowego MCKiS przy ul. Moniuszki 95