Zlecenie 7340679 - Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa...
(zakończone) | Zamówienie 7340679|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-02-18 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa wyżywienia dla 120 uczestników drugiej tury projektu „AktywniMłodzi” realiz owanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 w ramach Działania 11.1. Aktywne włączenie - 11 części a) CZĘŚĆ I. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Radzyniu Podlaskim w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), b) CZĘSĆ II. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Zamościu w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), c) CZĘŚĆ III. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" we Włodawie w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), d) CZĘŚĆ IV. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Trawnikach w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), e) CZĘŚĆ V. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Kraśniku w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), f) CZĘŚĆ VI. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Lublinie w 2020 roku (2 grupy 10-osobowe) – (20 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 500 posiłków), g) CZĘŚĆ VII. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Puławach w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), h) CZĘŚĆ VIII. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Tomaszowie Lubelskim w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), i) CZĘŚĆ IX. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Biłgoraju w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), j) CZĘŚĆ X. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Łukowie w 2020 roku – (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków), k) CZĘŚĆ XI. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Chełmie w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków). Wykonawca może złożyć ofertę na jedna, kilka lub wszystkie części Cel zamówienia Celem zamówienia jest j przygotowanie i dostawa wyżywienia w postaci posiłku obiadowego dla 10-osobowej grupy/ dwóch 10-osobowych grup w Lublinie/ uczestników drugiej tury projektu w związku z realizacją na rzecz uczestników projektu szkolenia zawodowego – w okresie od podpisania umowy przez Zamawiającego na szkolenie zawodowe do 30.04.2020 r.; Przedmiot zamówienia 1. Usługa obejmuje: Przygotowanie i dostawę w opakowaniach jednorazowych do miejsca odbywania się zajęć posiłku obiadowego, składającego się z dwóch dań (zupa + drugie danie) oraz napoju (sok, kompot, woda mineralna) i sztućców. Waga posiłku powinna mieścić się w granicach 900- 1100 gram i wartości odżywczej 1000-1100 kalorii. 2.Zakres zamówienia dla jednego uczestnika obejmuje: 1) Pierwsze danie Zupa - 300 g/osobę. 2) Drugie danie Ziemniaki 350g / ryż, kasza, makaron 200g + mięso z drobiu 120g/ gulasz, klopsiki, zrazy, kotlety 90 g/ wątróbka 100g/ filety rybne 100g/ dania bezmięsne 180-200 g/ + gotowane warzywa, surówki 150g / osobę. 3) Napój: sok, kompot, woda mineralna 0,5 l/ osobę. 4) Sztućce - komplet składający się z: łyżki, widelca i noża, kubka oraz serwetki. 3. Wykonawca ma za zadanie różnicować codzienne menu, biorąc pod uwagę różnorodność potraw na tyle, ile jest to możliwe; zapewniać dostarczenie posiłku w opakowaniu termicznym do miejsca prowadzonych zajęć, oraz niezbędnych sztućców i kubeczków plastikowych. Menu powinno być skonsultowane z koordynatorem lokalnym. 4. Liczba posiłków jest uzależniona od ilości uczestników obecnych na zajęciach w danym dniu. Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć ilość posiłków, zgodną z przekazaną w dniu odbywania się zajęć informacją od Zamawiającego drogą elektroniczną. 5. Wykonawcy przysługuje wynagrodzenie za faktycznie dostarczoną liczbę posiłków w trakcie trwania umowy. Posiłek ma być świadczony w miejscu odbywania się zajęć 6. Wykonawca jest zobowiązany do odbioru zużytych opakowań termicznych, sztućców, kubeczków jednorazowych, niezwłocznie po zakończeniu przerwy obiadowej. 7. Ponadto Zamawiający wymaga: - selekcji surowców i ich prawidłowego przechowywania (w urządzeniach chłodniczych, zamrażarkach); - prowadzenia prawidłowej obróbki wstępnej surowców (sortowanie, mycie, obieranie, czyszczenie, krojenie), - zapewniania prawidłowych warunków do przewozu gotowych potraw. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |