Zlecenie 7340679 - Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa...

   
Zamówienie 7340679 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-02-18
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa wyżywienia dla 120 uczestników drugiej tury projektu „AktywniMłodzi” realiz
owanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 w ramach Działania 11.1. Aktywne włączenie - 11 części
a) CZĘŚĆ I. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Radzyniu Podlaskim w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
b) CZĘSĆ II. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Zamościu
w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
c) CZĘŚĆ III. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" we Włodawie
w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
d) CZĘŚĆ IV. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Trawnikach
w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
e) CZĘŚĆ V. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Kraśniku
w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
f) CZĘŚĆ VI. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Lublinie
w 2020 roku (2 grupy 10-osobowe) – (20 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 500 posiłków),
g) CZĘŚĆ VII. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Puławach
w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
h) CZĘŚĆ VIII. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi"
w Tomaszowie Lubelskim w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
i) CZĘŚĆ IX. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Biłgoraju
w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
j) CZĘŚĆ X. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Łukowie
w 2020 roku – (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków),
k) CZĘŚĆ XI. Wyżywienie dla uczestników projektu "AktywniMłodzi" w Chełmie
w 2020 roku - (10 osób x 25 dni żywieniowych w ramach szkolenia zawodowego (druga tura uczestników) = 250 posiłków).

Wykonawca może złożyć ofertę na jedna, kilka lub wszystkie części Cel zamówienia Celem zamówienia jest j przygotowanie i dostawa wyżywienia w postaci posiłku obiadowego dla 10-osobowej grupy/ dwóch 10-osobowych grup w Lublinie/ uczestników drugiej tury projektu w związku z realizacją na rzecz uczestników projektu szkolenia zawodowego – w okresie od podpisania umowy przez Zamawiającego na szkolenie zawodowe do 30.04.2020 r.; Przedmiot zamówienia 1. Usługa obejmuje: Przygotowanie i dostawę w opakowaniach jednorazowych do miejsca odbywania się zajęć posiłku obiadowego, składającego się z dwóch dań (zupa + drugie danie) oraz napoju (sok, kompot, woda mineralna) i sztućców. Waga posiłku powinna mieścić się w granicach 900- 1100 gram i wartości odżywczej 1000-1100 kalorii.
2.Zakres zamówienia dla jednego uczestnika obejmuje:
1) Pierwsze danie
Zupa - 300 g/osobę.
2) Drugie danie
Ziemniaki 350g / ryż, kasza, makaron 200g + mięso z drobiu 120g/ gulasz, klopsiki, zrazy, kotlety 90 g/ wątróbka 100g/ filety rybne 100g/ dania bezmięsne 180-200 g/ + gotowane warzywa, surówki 150g / osobę.
3) Napój: sok, kompot, woda mineralna 0,5 l/ osobę.
4) Sztućce - komplet składający się z: łyżki, widelca i noża, kubka oraz serwetki.
3. Wykonawca ma za zadanie różnicować codzienne menu, biorąc pod uwagę różnorodność potraw na tyle, ile jest to możliwe; zapewniać dostarczenie posiłku w opakowaniu termicznym do miejsca prowadzonych zajęć, oraz niezbędnych sztućców i kubeczków plastikowych. Menu powinno być skonsultowane z koordynatorem lokalnym.
4. Liczba posiłków jest uzależniona od ilości uczestników obecnych na zajęciach w danym dniu. Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć ilość posiłków, zgodną z przekazaną w dniu odbywania się zajęć informacją od Zamawiającego drogą elektroniczną.
5. Wykonawcy przysługuje wynagrodzenie za faktycznie dostarczoną liczbę posiłków w trakcie trwania umowy. Posiłek ma być świadczony w miejscu odbywania się zajęć
6. Wykonawca jest zobowiązany do odbioru zużytych opakowań termicznych, sztućców, kubeczków jednorazowych, niezwłocznie po zakończeniu przerwy obiadowej.
7. Ponadto Zamawiający wymaga:
- selekcji surowców i ich prawidłowego przechowywania (w urządzeniach chłodniczych, zamrażarkach);
- prowadzenia prawidłowej obróbki wstępnej surowców (sortowanie, mycie, obieranie, czyszczenie, krojenie),
- zapewniania prawidłowych warunków do przewozu gotowych potraw.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10300059 2024-04-03
godz. 12:00
Zachodniopomorskie Całodzienna usługa żywienia gości w Szpitalu Uzdrowiskowym Willa Fortuna” - s.p.z.o.z. z dzierżawą pomieszczeń kuchennych” Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa żywie...
10317573 2024-04-15
godz. 14:00
Śląskie obsługę gastronomiczną na imprezy plenerowe: 01.05.2024 i 03.05.2024 Złoty Kłos, 29.06.2024 i 30.06.2024 Wianki Opis przedmiotu zamówienia: Na przedmiot zamówienia składa się: zapew...
10298869 2024-04-15
godz. 23:59
Mazowieckie Prowadzenia sklepiku szkolnego
10402817 2024-04-19
godz. 10:00
Podkarpackie Organizacja i obsługa Paneli, Metapanelu Inteligentnych Specjalizacji Województwa Podkarpackiego, spotkań z interesariuszami oraz spotkań Podkarpackiej Rady Innowacyjności Przedmiotem ...
10441531 2024-04-24
godz. 10:00
Małopolskie Obsługa Low Impact Renewable Energy Conference organizowanej z okazji 10-lecia Systemu KZR INiG przez Instytut Nafty i Gazu – Państwowy Instytut Badawczy w dniach 18-20 listopada 2024 r....
10455426 2024-04-26
godz. 00:00
Warmińsko-Mazurskie Dzierżawa fragmentu działki przy drodze krajowej nr 59 Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Olsztynie, 10-083 Olsztyn, Al. Warszawska 89 informuje, że zamierza wydzie...
10465300 2024-04-29
godz. 10:00
Mazowieckie Organizacja konferencji kolegialnej dla ok. 80 osób w dniach 10-11 czerwca 2024 r. w ramach konferencji naukowej „Kryzys finansowy 2007-2009 – krótko i długookresowe skutki gospodarcz...
10405082 2024-05-06
godz. 10:00
Małopolskie Najem lokalu użytkowego-położonego w Kluczach ul. Rudnicka 2a Dom Kultury składającego się z pomieszczeń o pow: 127,13 m2 na działalność handlową -usługową o kierunku-usługi ga...
10446902 2024-05-07
godz. 10:00
Małopolskie Wykonanie usługi organizacji międzynarodowego spotkania partnerów projektu oraz wizyty studyjnej projektu „OpenRegioCulture”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ram...
10483437 2024-05-14
godz. 11:00
Wielkopolskie Wyłączność obsługi handlowo- gastronomicznej podczas imprezy plenerowej Czarnków Hip-Hop Festival w dniu 26.07.2024 r. 1. Nazwa, termin i miejsce imprezy: Czarnków Hip-Hop Festival, 2...