Zlecenie 12194457 - Przedmiotem zamówienia jest optymalizacja wyposażenia...

   
Analizuj Zamówienie 12194457
źródło Internet
data publikacji 2025-12-03
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest optymalizacja wyposażenia kuchennego – zakup i dostawa pieca konwekcyjno-parowego, chłodziarki podblat
owej i zamrażarki podblatowej, kuchni 6 palnikowej z piekarnikiem, elektrycznej frytownicy dwukomorowej oraz zmywarki podblatowej. Minimalne parametry techniczne: 1. Piec konwekcyjno-parowy 6 x GN 1/1 elektryczny z zestawem łączeniowym piece (nowy, który jest przedmiotem zamówienia oraz będący obecnie na wyposażeniu naszej kuchni) i podstawą pod piec wraz z montażem - Piec konwekcyjno-parowy elektryczny, format 6 × GN 1/1, - Automatyczne odprowadzanie kondensatu, - Regulacja i programowanie nawilżania w zakresie temperatur min. 30–300°C, - Dynamiczna cyrkulacja powietrza z wentylatorem rewersyjnym (praca w dwóch kierunkach). W zestawie: - Podstawa / stelaż pod piec, - Zestaw łączeniowy umożliwiający spięcie pieca nowego z piecem już posiadanym: Rational CMP 1, 11,0 kW, 3NAC400v 50/60Hz, serial - noE61MI19042742460 i posiadanym okapem. 2. Chłodziarka podbl

Powstaje w kontekście projektu
KPOD.01.03-IW.01-5084/24 - Druidowy Catering na Śląsku. Druid na wyciągnięcie ręki.
branża Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wyposażenie wnętrz
podbranża meble i akcesoria, sprzęt gospodarstwa domowego, akcesoria gospodarstwa domowego
kody CPV 39141000, 39220000, 39314000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: meble i akcesoria , sprzęt gospodarstwa domowego , akcesoria gospodarstwa domowego