Zlecenie 12194457 - Przedmiotem zamówienia jest optymalizacja wyposażenia...
| Analizuj | Zamówienie 12194457 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-03 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest optymalizacja wyposażenia kuchennego – zakup i dostawa pieca konwekcyjno-parowego, chłodziarki podblat owej i zamrażarki podblatowej, kuchni 6 palnikowej z piekarnikiem, elektrycznej frytownicy dwukomorowej oraz zmywarki podblatowej. Minimalne parametry techniczne: 1. Piec konwekcyjno-parowy 6 x GN 1/1 elektryczny z zestawem łączeniowym piece (nowy, który jest przedmiotem zamówienia oraz będący obecnie na wyposażeniu naszej kuchni) i podstawą pod piec wraz z montażem - Piec konwekcyjno-parowy elektryczny, format 6 × GN 1/1, - Automatyczne odprowadzanie kondensatu, - Regulacja i programowanie nawilżania w zakresie temperatur min. 30–300°C, - Dynamiczna cyrkulacja powietrza z wentylatorem rewersyjnym (praca w dwóch kierunkach). W zestawie: - Podstawa / stelaż pod piec, - Zestaw łączeniowy umożliwiający spięcie pieca nowego z piecem już posiadanym: Rational CMP 1, 11,0 kW, 3NAC400v 50/60Hz, serial - noE61MI19042742460 i posiadanym okapem. 2. Chłodziarka podbl Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-5084/24 - Druidowy Catering na Śląsku. Druid na wyciągnięcie ręki. |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wyposażenie wnętrz |
| podbranża | meble i akcesoria, sprzęt gospodarstwa domowego, akcesoria gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 39141000, 39220000, 39314000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |