Zlecenie 8478834 - Przedmiotem zamówienia jest, dostępna dla osób z...
(zakończone) | Zamówienie 8478834|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-21 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest, dostępna dla osób z niepełnosprawnościami, usługa wynajęcia sali szkoleniowej z niezbędnym wyposażeni em technicznym, organizacji cateringu (obejmującego przerwy kawowe, obiady i kolację) oraz zapewnienie noclegów ze śniadaniem dla uczestników/-czek i trenerów/-ek szkoleń przeprowadzanych w ramach projektu Dostępna administracja publiczna - szkolenia dla kadry. Miejsce realizacji zamówienia: Gdańsk (3 szkolenia: 2 dni szkoleniowe w godzinach: 1. dzień 09.00-16.00, 2. dzień 09.00-16.00, 10-18 uczestników/-czek + 2 trenerów/-ek), Terminy szkoleń: 23.11.2021 r. – 24.11.2021 r. 08.12.2021 r. – 09.12.2021 r. 11.01.2022 r. – 12.01.2022 r. Wykonawca jest zobowiązany dokonać wstępnej rezerwacji w obiekcie w podanych powyżej terminie. Usługa wynajmu sali szkoleniowej - Wielkość i dostępność sali: powierzchnia – dostosowana do swobodnego rozmieszczenia maksymalnie 18 osobowej grupy uczestników/-czek szkolenia i 2 trenerów. Dostępna przez 2 dni szkoleniowe (16 godz. – na czas trwania szkolenia i przygotowania do prowadzenia zajęć). - Standard sali: sala powinna: spełniać wszystkie wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniom, w których organizowane są szkolenia, mieć bezpośredni dostęp do światła dziennego, być posprzątana. Sala powinna być dostępna dla osób z niepełnosprawnościami. - Wyposażenie sali: projektor multimedialny, ekran do projektora, internet (wifi), flipchart z papierem i flamastrami, miejsca do siedzenia dla maksymalnie 18 uczestników/-czek szkolenia oraz 2 trenerów/-ek przy stołach ułożonych w literę „U” lub jako sala lekcyjna. Zapewnienie wieszaków na odzież wierzchnią oraz dostęp do dostosowanej do potrzeb osób z niepełnosprawnościami toalety. - Zapewnienie osoby z obsługi do bieżącego rozwiązywania ewentualnych problemów technicznych w trakcie szkoleń. Usługa cateringu - Liczba korzystających – Projekt zakłada udział 10-18 uczestników/-czek (średnio 14 osób) oraz 2 trenerów/-ek w każdym szkoleniu. - Zakładamy, że w tym etapie projektu w każdym szkoleniu weźmie udział 14-18 uczestników/-czek (średnio 16 osób) oraz 2 trenerów/-ek. Szacowana liczba korzystających na pojedynczym szkoleniu to przeciętnie 18 osób (16 + 2), maksymalna liczba korzystających to 20 osób. - Przerwa kawowa – całodniowa lub uzupełniana w trakcie szkolenia: kawa, herbata, woda gazowana, niegazowana, mleko/śmietanka do kawy, cytryna, cukier, drobne słone i słodkie przekąski (paluszki, kruche ciasteczka). Przerwa kawowa powinna być przygotowana na przyjazd uczestników/-czek szkolenia, nie później niż jedną godzinę przed rozpoczęciem szkolenia. Zorganizowana w miejscu zapewniającym swobodny dostęp dla uczestników/-czek, w tym również dla osób z niepełnosprawnościami. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na każdy dzień szkolenia osobno. - Obiad (w pierwszym i drugim dniu szkolenia): zupa, drugie danie. Zapotrzebowanie na dania oraz ilość posiłków wegetariańskich lub innych diet będzie zgłoszone z odpowiednim wyprzedzeniem i potwierdzone na 3 dni przed szkoleniem. - Kolacja (w pierwszym i drugim dniu noclegu dla trenerów/-ek oraz w pierwszym dniu szkolenia dla uczestników/-czek,którzy nocują): kolacja na ciepło lub zimno w formie bufetu szwedzkiego lub serwowana z uwzględnieniem diet. - Nie dopuszcza się podania jednorazowej zastawy stołowej. - Do wszystkich posiłków należy zapewnić napoje zimne i ciepłe do wyboru. Usługa noclegowa Liczba osób korzystających Liczba korzystających – Projekt zakłada udział 10-18 uczestników/-czek (średnio 14 osoby) oraz 2 trenerów/-ek w każdym szkoleniu. Zakładamy, że w tym etapie projektu, w każdym szkoleniu weźmie udział 14-18 uczestników/-czek (przeciętnie 16 osób) oraz 2 trenerów/-ek. - Uczestnicy/-czki szkoleń to osoby z całej Polski, jednak tylko osoby spoza Gdańska będą potrzebować noclegu. Zamawiający nie jest w stanie podać dokładnej liczby nocujących uczestników/-czek. Zamawiający szacuje, że będzie to około 50% uczestników/-czek . W przypadku trenerów/-ek Zamawiający zakłada, że zwykle 2 osoby będą korzystać z noclegu. Szacowana liczba korzystających z noclegu spośród uczestników/-czek na pojedynczym szkoleniu to przeciętnie 8 osób (50% x 16), maksymalna liczba korzystających to 18 osób. Szacowana liczba korzystających z noclegu spośród trenerów/-ek na pojedynczym szkoleniu to 2 osoby. Usługa będzie polegała na zapewnieniu noclegów wraz ze śniadaniem w pokojach maksymalnie 2 osobowych dla uczestników/-czek szkoleń i maksymalnie 1 osobowych dla trenerów/-ek według zgłoszonego zapotrzebowania, o którym Zamawiający poinformuje realizatora usługi najpóźniej na 3 dni przed terminem danego szkolenia. Szacowana liczba uczestników/-czek szkolenia – planowo: 18 osób/szkolenie (1. noc po pierwszym dniu szkoleniowym) plus 2 trenerów/-ek (2 noclegi: 1. noc przed szkoleniem i 2. po pierwszym dniu szkoleniowym). Pokoje powinny być w standardzie nie mniejszym niż 3***, wyposażone w łazienkę, toaletę, z dostępem do internetu i TV. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje |
kody CPV | 55110000, 55120000, 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |