Zlecenie 8478834 - Przedmiotem zamówienia jest, dostępna dla osób z...

   
Zamówienie 8478834 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-10-21
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest, dostępna dla osób z niepełnosprawnościami, usługa wynajęcia sali szkoleniowej z niezbędnym wyposażeni
em technicznym, organizacji cateringu (obejmującego przerwy kawowe, obiady i kolację) oraz zapewnienie noclegów ze śniadaniem dla uczestników/-czek i trenerów/-ek szkoleń przeprowadzanych w ramach projektu Dostępna administracja publiczna - szkolenia dla kadry. Miejsce realizacji zamówienia: Gdańsk (3 szkolenia: 2 dni szkoleniowe w godzinach: 1. dzień 09.00-16.00, 2. dzień 09.00-16.00, 10-18 uczestników/-czek + 2 trenerów/-ek), Terminy szkoleń: 23.11.2021 r. – 24.11.2021 r. 08.12.2021 r. – 09.12.2021 r. 11.01.2022 r. – 12.01.2022 r. Wykonawca jest zobowiązany dokonać wstępnej rezerwacji w obiekcie w podanych powyżej terminie. Usługa wynajmu sali szkoleniowej - Wielkość i dostępność sali: powierzchnia – dostosowana do swobodnego rozmieszczenia maksymalnie 18 osobowej grupy uczestników/-czek szkolenia i 2 trenerów. Dostępna przez 2 dni szkoleniowe (16 godz. – na czas trwania szkolenia i przygotowania do prowadzenia zajęć). - Standard sali: sala powinna: spełniać wszystkie wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniom, w których organizowane są szkolenia, mieć bezpośredni dostęp do światła dziennego, być posprzątana. Sala powinna być dostępna dla osób z niepełnosprawnościami. - Wyposażenie sali: projektor multimedialny, ekran do projektora, internet (wifi), flipchart z papierem i flamastrami, miejsca do siedzenia dla maksymalnie 18 uczestników/-czek szkolenia oraz 2 trenerów/-ek przy stołach ułożonych w literę „U” lub jako sala lekcyjna. Zapewnienie wieszaków na odzież wierzchnią oraz dostęp do dostosowanej do potrzeb osób z niepełnosprawnościami toalety. - Zapewnienie osoby z obsługi do bieżącego rozwiązywania ewentualnych problemów technicznych w trakcie szkoleń. Usługa cateringu - Liczba korzystających – Projekt zakłada udział 10-18 uczestników/-czek (średnio 14 osób) oraz 2 trenerów/-ek w każdym szkoleniu. - Zakładamy, że w tym etapie projektu w każdym szkoleniu weźmie udział 14-18 uczestników/-czek (średnio 16 osób) oraz 2 trenerów/-ek. Szacowana liczba korzystających na pojedynczym szkoleniu to przeciętnie 18 osób (16 + 2), maksymalna liczba korzystających to 20 osób. - Przerwa kawowa – całodniowa lub uzupełniana w trakcie szkolenia: kawa, herbata, woda gazowana, niegazowana, mleko/śmietanka do kawy, cytryna, cukier, drobne słone i słodkie przekąski (paluszki, kruche ciasteczka). Przerwa kawowa powinna być przygotowana na przyjazd uczestników/-czek szkolenia, nie później niż jedną godzinę przed rozpoczęciem szkolenia. Zorganizowana w miejscu zapewniającym swobodny dostęp dla uczestników/-czek, w tym również dla osób z niepełnosprawnościami. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na każdy dzień szkolenia osobno. - Obiad (w pierwszym i drugim dniu szkolenia): zupa, drugie danie. Zapotrzebowanie na dania oraz ilość posiłków wegetariańskich lub innych diet będzie zgłoszone z odpowiednim wyprzedzeniem i potwierdzone na 3 dni przed szkoleniem. - Kolacja (w pierwszym i drugim dniu noclegu dla trenerów/-ek oraz w pierwszym dniu szkolenia dla uczestników/-czek,którzy nocują): kolacja na ciepło lub zimno w formie bufetu szwedzkiego lub serwowana z uwzględnieniem diet. - Nie dopuszcza się podania jednorazowej zastawy stołowej. - Do wszystkich posiłków należy zapewnić napoje zimne i ciepłe do wyboru. Usługa noclegowa Liczba osób korzystających Liczba korzystających – Projekt zakłada udział 10-18 uczestników/-czek (średnio 14 osoby) oraz 2 trenerów/-ek w każdym szkoleniu. Zakładamy, że w tym etapie projektu, w każdym szkoleniu weźmie udział 14-18 uczestników/-czek (przeciętnie 16 osób) oraz 2 trenerów/-ek. - Uczestnicy/-czki szkoleń to osoby z całej Polski, jednak tylko osoby spoza Gdańska będą potrzebować noclegu. Zamawiający nie jest w stanie podać dokładnej liczby nocujących uczestników/-czek. Zamawiający szacuje, że będzie to około 50% uczestników/-czek . W przypadku trenerów/-ek Zamawiający zakłada, że zwykle 2 osoby będą korzystać z noclegu. Szacowana liczba korzystających z noclegu spośród uczestników/-czek na pojedynczym szkoleniu to przeciętnie 8 osób (50% x 16), maksymalna liczba korzystających to 18 osób. Szacowana liczba korzystających z noclegu spośród trenerów/-ek na pojedynczym szkoleniu to 2 osoby. Usługa będzie polegała na zapewnieniu noclegów wraz ze śniadaniem w pokojach maksymalnie 2 osobowych dla uczestników/-czek szkoleń i maksymalnie 1 osobowych dla trenerów/-ek według zgłoszonego zapotrzebowania, o którym Zamawiający poinformuje realizatora usługi najpóźniej na 3 dni przed terminem danego szkolenia. Szacowana liczba uczestników/-czek szkolenia – planowo: 18 osób/szkolenie (1. noc po pierwszym dniu szkoleniowym) plus 2 trenerów/-ek (2 noclegi: 1. noc przed szkoleniem i 2. po pierwszym dniu szkoleniowym). Pokoje powinny być w standardzie nie mniejszym niż 3***, wyposażone w łazienkę, toaletę, z dostępem do internetu i TV.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55110000, 55120000, 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10417869 2024-04-16
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Dzierżawa terenu pod mobilny punkt gastronomiczny nieopodal Ogrodu Zoologicznego na terenie LPKiW w Bydgoszczy
10418794 2024-04-17
godz. 09:00
Mazowieckie Rezerwacja i zakup miejsc hotelowych w Polsce i za granicą. 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja wyjazdów w następującym zakresie: rezerwacja i zakup miejsc hotelowych w kraju i ...
10396598 2024-04-18
godz. 10:00
Mazowieckie Przygotowanie, organizacja i obsługa wydarzeń, konferencji i spotkań realizowanych przez PKP S.A. – umowa ramowa
10427989 2024-04-19
godz. 08:00
Małopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych zlecanych przez Wydział ds. Przedsiębiorczości i Innowacji w 2024 roku.2. Szczegółowy opis przedmiotu zam...
10428133 2024-04-19
godz. 12:00
Zachodniopomorskie Centrum Usług Logistycznych szuka najemcy pomieszczeń restauracyjnych w Warszawie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pozycja - 1 szt.
10461595 2024-04-25
godz. 23:59
Mazowieckie świadczenie usługi w zakresie wynajmu pomieszczeń na Zajęcia AR, organizowane przez Fundację Aktywnej Rehabilitacji FAR
10455728 2024-04-26
godz. 10:00
Dolnośląskie BZP.2711.24.2024.MP „Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby konferencji X. Międzynarodowe Warsztaty Fizyki Powierzchni IWSP-2024”. 1. Rodzaj zamówienia: usługa.2. Przedmiotem um...
10478364 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 51 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 06.06.2024 do 10.06.2024 r. w Świdniku, województwo lubelskie, ...
10454980 2024-05-06
godz. 09:00
Pomorskie Najem powierzchni 26,44 m^2 z przeznaczeniem na prowadzenie punktu gastronomicznego dla pacjentów i pracowników w budynku położonym w Gdańsku Al. Zwycięstwa 31/32.
10473725 2024-05-20
godz. 09:30
Mazowieckie Zakup biletów lotniczych, kolejowych i promowych, usług hotelarskich, gastronomicznych, konferencyjnych i rezerwacji samochodów w ramach umowy ramowej, w związku z projektem „Niwelowan...