Zlecenie 12198386 - PRZED PRZYGOTOWANIEM I ZŁOŻENIEM OFERTY NALEŻY ZAPOZNAĆ...

   
Analizuj Zamówienie 12198386
źródło Internet
data publikacji 2025-12-04
przedmiot zlecenia
PRZED PRZYGOTOWANIEM I ZŁOŻENIEM OFERTY NALEŻY ZAPOZNAĆ SIĘ Z PEŁNĄ TREŚCIĄ ZAPYTANIA OFERTOWEGO I ZAŁĄCZNIKÓW DOŁĄCZONYCH DO OGŁO
SZENIA (SEKCJA ZAŁĄCZNIKI). Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie badań fizykochemicznych wyrobów ekstrudowanych o obniżonej zawartości cukru. W ramach zapytania należy wykonać następujące analizy: PAKIET 1 a)wartości odżywczej, która obejmuje oznaczenie: •wartości energetycznej, zawartości tłuszczu ogółem metodą Soxhleta z hydrolizą próbki, •kwasów tłuszczowych, węglowodanów ogółem, cukrów metodą HPLC-RI, •białka metodą Kjeldahla, •popiołu metodą wagową, • błonnika pokarmowego ogółem metodą enzymatyczno-grawimetryczną, •soli metodą obliczeniową, b) zawartości witamin z grupy B (B1, B3, B6) metodą HPLC z detekcją FLD, c) zawartości witaminy D3 metodą HPLC-DAD, d)zawartości akryloamidu metodą chromatografii cieczowej ze spektrometrią mas (LC-MS), e) zawartości składników mineralnych, tj. Wapń, Fosfor, Żelazo, Cynk, Miedź, Mangan metodą referenc

Powstaje w kontekście projektu
FENG.01.01-IP.01-A0JT/24 - Ekstrudowana żywność funkcjonalna na bazie zbóż o obniżonej zawartości cukru
branża Laboratoria
podbranża usługi laboratoryjne
kody CPV 71900000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi laboratoryjne