Zlecenie 8458263 - „Profesjonalizm w działaniu, skuteczność w...

   
Zamówienie 8458263 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-10-13
przedmiot zlecenia
„Profesjonalizm w działaniu, skuteczność w przyszłości"

1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronom
icznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:  Przedmiotem zamówienia w części I jest dostawa oprogramowania gastronomicznego. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ I:  Kod: 48000000-8 Pakiety oprogramowania i systemy informatyczne  Kod: 48900000-7 Różne pakiety oprogramowania i systemy komputerowe1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:  Przedmiotem zamówienia w części II jest dostawa urządzenia wielofunkcyjnego. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ II  Kod: 30232110-8 Drukarki laserowe  Kod: 42962000-7 Urządzenia drukujące i graficzne  Kod: 30232100-5 Drukarki i plotery1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:  Przedmiotem zamówienia w części III jest dostawa armatury kuchennej i stołów kuchennych. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ III:  Kod: 42130000-9 Krany, kurki, zawory i podobna armatura  Kod: 39831700-3 Automatyczne dozowniki mydła  Kod: 44411000-4, Wyroby sanitarne  Kod: 39330000-4 Urządzenia dezynfekujące  Kod: 39151200-7 Stoły robocze1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:  Przedmiotem zamówienia w części IV jest dostawa szaf i urządzeń chłodniczych. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ IV:  Kod: 42513000-5 Urządzenia chłodnicze i mrożące  Kod: 42513200-7 Urządzenia chłodnicze  Kod: 42513100-6 Urządzenia mrożące  Kod; 39711100-0 Chłodziarki i zamrażarki  Kod: 42513290-4 Przemysłowe urządzenia chłodnicze  Kod: 39711110-3 Chłodziarkozamrażarki1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:  Przedmiotem zamówienia w części V jest dostawa wyposażenia biurowego. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ V:  Kod: 30195910-4 Tablice do pisania  Kod: 31521000-4 Lampy  Kod: 31520000-7 Lampy i oprawy oświetleniowe  Kod: 31524000-5 Oprawy oświetleniowe sufitowe lub ścienne  Kod: 39151000-5 Meble różne  Kod: 39160000-1 Meble szkolne  Kod: 39112000-0 Krzesła  Kod: 39113000-7 Różne siedziska i krzesła  Kod: 39130000-2 Meble biurowe  Kod 39121100-7: Biurka  Kod: 39121000-6 Biurka i stoły  Kod: 39143310-2 Stoliki  Kod: 44421000-7 Zbrojone lub wzmocnione szafy, kasy i drzwi  Kod: 39173000-5 Meble do przechowywania  Kod: 42520000-7 Urządzenia wentylacyjne  Kod: 39157000-7 Części mebli  Kod: 39150000-8 Różne meble i wyposażenie  Kod: 39717200-3 Urządzenia klimatyzacyjne  Kod: 39717000-1 Wentylatory i urządzenia klimatyzacyjne1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:  Przedmiotem zamówienia w części VI jest dostawa sprzętu AGD. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ VI:  Kod: 42214100-0 Piece kuchenne  Kod: 39221000-7 Sprzęt kuchenny  Kod: 39312000-2 Urządzenia do przygotowania żywności  Kod: 39314000-6 Przemysłowy sprzęt kuchenny  Kod: 39221000-7 Sprzęt kuchenny  Kod: 39711361-7 Kuchenki elektryczne  Kod:39220000-0, Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe  Kod: 39711360-0 Piekarniki  Kod: 42716120-5 Pralki  Kod: 42716110-2 Urządzenia piorące  Kod: 42716200-0 Suszarki  Kod: 39713210-8 Pralki i suszarki  Kod: 39713211-5 Urządzenia do suszenia i prasowania  Kod: 39711430-2 Płytki do podgrzewania potraw  Kod: 39711400-3 Ruszty, płyty grzewcze (AGD), płytki do podgrzewania potraw i pierścienie do gotowania  Kod: 42520000-7 Urządzenia wentylacyjne1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:  Przedmiotem zamówienia w części VII jest dostawa drobnego sprzętu AGD oraz artykułów gospodarstwa domowego. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ VII:  Kod: 39711211-1 Miksery kuchenne  Kod: 39711210-4 Rozdrabniacze żywności  Kod:39220000-0, Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe  Kod: 39711200-1 Roboty kuchenne  Kod: 39312100-3 Krajalnice do mięsa  Kod: 39312000-2 Urządzenia do przygotowania żywności  Kod: 42215200-8 Maszyny do przetwarzania żywności  Kod: 38300000-8 Przyrządy do pomiaru  Kod: 39221000-7 Sprzęt kuchenny  Kod: 44613400-4 Pojemniki do przechowywania  Kod: 38412000-6 Termometry  Kod: 38410000-2 Przyrządy pomiarowe  Kod: 38310000-1 Wagi precyzyjne  Kod: 38311000-8 Wagi elektroniczne i akcesoria  Kod: 38340000-0 Przyrządy do mierzenia ilości  Kod: 39711300-2 Urządzenia elektrotermiczne  Kod: 39221180-2 Naczynia do gotowania  Kod: 39221130-7 Pojemniki na żywność  Kod: 34928480-6 Pojemniki i kosze na odpady i śmieci  Kod: 39224340-3 Kosze  Kod: 39224300-1 Miotły i szczotki i inne artykuły do sprzątania w gospodarstwie domowym  Kod: 39224330-0 Wiadra  Kod: 39513100-2 Obrusy  Kod: 39513200-3 Serwety stołowe  Kod: 39513000-1 Bielizna stołowa  Kod: 30141200-1 Kalkulatory biurkowe  Kod: 44111300-4 Ceramika  Kod: 39223100-2 Łyżki  Kod: 39299000-4 Wyroby szklane  Kod: 39221120-4 Filiżanki i szklanki  Kod: 39221160-6 Tacki
branża Energoelektryczna, Komputery, informatyka, technika biurowa, Kosmetyki, środki czystości, Materiały budowlane i hutnicze, Odzież, obuwie, tekstylia, Opakowania, Sprzątanie, Maszyny, sprzęt, urządzenia, narzędzia, Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wentylacja i klimatyzacja, Wyposażenie wnętrz
podbranża urządzenia, materiały, urządzenia, akcesoria biurowe i komputerowe, oprogramowanie komputerowe, środki czystości, sprzęt do utrzymania czystości, tekstylia, opakowania różne, pojemniki i kontenery na śmieci, urządzenia, meble i akcesoria, sprzęt gospodarstwa domowego, maszyny przemysłowe, materiały budowlane, akcesoria gospodarstwa domowego
kody CPV 30141200, 30195910, 30232100, 30232110, 31520000, 31521000, 31524000, 34928480, 38300000, 38310000, 38311000, 38340000, 38410000, 38412000, 39112000, 39113000, 39121000, 39121100, 39130000, 39143310, 39150000, 39151000, 39151200, 39157000, 39160000, 39173000, 39220000, 39221000, 39221120, 39221130, 39221160, 39221180, 39223100, 39224300, 39224330, 39224340, 39299000, 39312000, 39312100, 39314000, 39330000, 39513000, 39513100, 39513200, 39711100, 39711110, 39711200, 39711210, 39711211, 39711300, 39711360, 39711361, 39711400, 39711430, 39713210, 39713211, 39717000, 39717200, 39831700, 42130000, 42214100, 42215200, 42513000, 42513100, 42513200, 42513290, 42520000, 42716110, 42716120, 42716200, 42962000, 44111300, 44411000, 44421000, 44613400, 48000000, 48900000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podlaskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: urządzenia, materiały , urządzenia, akcesoria biurowe i komputerowe , oprogramowanie komputerowe , środki czystości , sprzęt do utrzymania czystości , tekstylia , opakowania różne , pojemniki i kontenery na śmieci , urządzenia , meble i akcesoria , sprzęt gospodarstwa domowego , maszyny przemysłowe , materiały budowlane , akcesoria gospodarstwa domowego

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10462694 2024-05-08
godz. 12:00
Mazowieckie Przedmiot postępowania UMOWA RAMOWA NA OBSŁUGĘ I ORGANIZACJĘ SYSTEMU KANBAN DLA PIT-RADWAR LOKALIZACJA WARSZAWA ORAZ KOBYŁKA: 12 miesiące UMOWA RAMOWA NA OBSŁUGĘ I ORGANIZACJĘ SY...
10442096 2024-05-10
godz. 09:00
Mazowieckie Zakup, dostawa, montaż zestawu mebli oraz sprzętu medycznego na potrzeby Oddziału Obserwacyjno-Zakaźnego w ramach realizacji Projektu pod nazwą „Wsparcie Mazowieckiego (...) Część...
10440819 2024-05-13
godz. 10:00
Małopolskie Dostawa systemu DWDM wraz z usługami towarzyszącymi Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostarczenie systemu DWDM wraz z usługami towarzyszącymi, zwanego dalej łącznie „Systeme...
10439073 2024-05-14
godz. 15:00
Mazowieckie Realizacja projektów stacji ładowania na terenie Polski na zasadach ramowej współpracy PEM_RF_OP_0045
10425120 2024-05-15
godz. 09:00
Lubelskie Dostawa papieru, środków czystościowych, higienicznych, piorących i worków foliowych – 23 zadania DOSTAWA PAPIERU, ŚRODKÓW CZYSTOŚCIOWYCH, HIGIENICZNYCH, PIORĄCYCH I WORKÓW FOLI...
10456359 2024-05-22
godz. 09:00
Śląskie Dostawa przenośnika taśmowego o szerokości taśmy 1200mm dla PGG SA Oddział KWK ROW Ruch Marcel
10481049 2024-05-24
godz. 10:00
Wielkopolskie Przedmiot zamówienia – Urządzenie do obróbki termicznej – 1 szt. (stan: fabrycznie nowy) W ramach projektu planowany jest zakup urządzenia do obróbki termicznej pozwalające wdroży...
10463972 2024-05-29
godz. 10:00
Mazowieckie 1.Przedmiotem zamówienia jest modernizacja oświetlenia drogowego w miejscowościach: Baczki, Kamionna, Gwizdały oraz Łazy.2.Przedmiot zamówienia jest podzielony na dwie części: 1)Czę...
10233695 2024-05-31
godz. 23:59
Kujawsko-Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wdrożenie systemu informacji geograficznej (GIS). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, warunki udziału w postępowaniu, podstawy wykluczenia, k...
10104181 2025-12-31
godz. 23:30
Mazowieckie Dostawa baterii i akumulatorów