Zlecenie 8458263 - „Profesjonalizm w działaniu, skuteczność w...
(zakończone) | Zamówienie 8458263|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-13 |
przedmiot zlecenia | „Profesjonalizm w działaniu, skuteczność w przyszłości" 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronom icznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części: Przedmiotem zamówienia w części I jest dostawa oprogramowania gastronomicznego. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ I: Kod: 48000000-8 Pakiety oprogramowania i systemy informatyczne Kod: 48900000-7 Różne pakiety oprogramowania i systemy komputerowe1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części: Przedmiotem zamówienia w części II jest dostawa urządzenia wielofunkcyjnego. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ II Kod: 30232110-8 Drukarki laserowe Kod: 42962000-7 Urządzenia drukujące i graficzne Kod: 30232100-5 Drukarki i plotery1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części: Przedmiotem zamówienia w części III jest dostawa armatury kuchennej i stołów kuchennych. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ III: Kod: 42130000-9 Krany, kurki, zawory i podobna armatura Kod: 39831700-3 Automatyczne dozowniki mydła Kod: 44411000-4, Wyroby sanitarne Kod: 39330000-4 Urządzenia dezynfekujące Kod: 39151200-7 Stoły robocze1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części: Przedmiotem zamówienia w części IV jest dostawa szaf i urządzeń chłodniczych. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ IV: Kod: 42513000-5 Urządzenia chłodnicze i mrożące Kod: 42513200-7 Urządzenia chłodnicze Kod: 42513100-6 Urządzenia mrożące Kod; 39711100-0 Chłodziarki i zamrażarki Kod: 42513290-4 Przemysłowe urządzenia chłodnicze Kod: 39711110-3 Chłodziarkozamrażarki1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części: Przedmiotem zamówienia w części V jest dostawa wyposażenia biurowego. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ V: Kod: 30195910-4 Tablice do pisania Kod: 31521000-4 Lampy Kod: 31520000-7 Lampy i oprawy oświetleniowe Kod: 31524000-5 Oprawy oświetleniowe sufitowe lub ścienne Kod: 39151000-5 Meble różne Kod: 39160000-1 Meble szkolne Kod: 39112000-0 Krzesła Kod: 39113000-7 Różne siedziska i krzesła Kod: 39130000-2 Meble biurowe Kod 39121100-7: Biurka Kod: 39121000-6 Biurka i stoły Kod: 39143310-2 Stoliki Kod: 44421000-7 Zbrojone lub wzmocnione szafy, kasy i drzwi Kod: 39173000-5 Meble do przechowywania Kod: 42520000-7 Urządzenia wentylacyjne Kod: 39157000-7 Części mebli Kod: 39150000-8 Różne meble i wyposażenie Kod: 39717200-3 Urządzenia klimatyzacyjne Kod: 39717000-1 Wentylatory i urządzenia klimatyzacyjne1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części: Przedmiotem zamówienia w części VI jest dostawa sprzętu AGD. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ VI: Kod: 42214100-0 Piece kuchenne Kod: 39221000-7 Sprzęt kuchenny Kod: 39312000-2 Urządzenia do przygotowania żywności Kod: 39314000-6 Przemysłowy sprzęt kuchenny Kod: 39221000-7 Sprzęt kuchenny Kod: 39711361-7 Kuchenki elektryczne Kod:39220000-0, Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe Kod: 39711360-0 Piekarniki Kod: 42716120-5 Pralki Kod: 42716110-2 Urządzenia piorące Kod: 42716200-0 Suszarki Kod: 39713210-8 Pralki i suszarki Kod: 39713211-5 Urządzenia do suszenia i prasowania Kod: 39711430-2 Płytki do podgrzewania potraw Kod: 39711400-3 Ruszty, płyty grzewcze (AGD), płytki do podgrzewania potraw i pierścienie do gotowania Kod: 42520000-7 Urządzenia wentylacyjne1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy wyposażenia gastronomicznego i elementów biurowych do pracowni nauki zawodu-pracowni gastronomicznej oraz pracowni obsługi konsumenta (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz), mieszczącej się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części: Przedmiotem zamówienia w części VII jest dostawa drobnego sprzętu AGD oraz artykułów gospodarstwa domowego. 2. MIEJSCEM REALIZACJI ZAMÓWIENIA DLA WSZYSTKICH SIEDMIU CZĘŚCI będzie pracownia nauki zawodu-pracownia gastronomiczna, pracownia obsługi konsumenta, znajdująca się w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu, ul. Szkolna 8, 18-230 Ciechanowiec. 3. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ INNYCH ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA został szczegółowo opisany w tabelce umieszczonej w rozdziale nr 5- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA oraz rozdziale nr 6-INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA niniejszego zapytania ofertowego. 4. Elementy wchodzące w skład przedmiotu zamówienia w każdej z poszczególnych części, które zostały szczegółowo opisane w rozdziale nr 5, muszą spełniać następujące wymogi: a) Jest fabrycznie nowy, wolny od wszelkich wad technicznych, prawnych, formalnych uszkodzeń oraz śladków eksploatacji. b) Jest zapakowany w oryginalne opakowania fabryczne, których przechowywanie nie jest wymagane do zachowania udzielonej gwarancji. c) Jest zapakowany w opakowaniach uniemożliwiających uszkodzenie, bądź pogorszenia jakości w czasie transportu do miejsca realizacji zamówienia. d) Jest kompletny i gotowy do użytkowania (certyfikaty, instrukcje obsługi, okablowanie jeśli dotyczy). e) Jest pełnowartościowy, pierwszego gatunku. f) Jest dopuszczony do sprzedaży i użytkowania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. g) Jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami, normami i atestami, certyfikatami. h) Jest dopuszczony do użytku w pracowniach zawodowych szkolnych. i) Nie jest przedmiotem prezentacji, ekspozycji, szkoleń. j) Nie jest przedmiotem praw osób trzecich. k) Nie narusza praw osób trzecich, praw własności przemysłowej, prawa autorskiego, praw pokrewnych oraz o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. l) Posiada certyfikat zgodności CE (jeśli dotyczy danego sprzętu). m) Posiada katy katalogowe/karty specyfikacji technicznej. n) Posiada podstemplowane i wypełnione karty gwarancyjne. o) Pochodzi z legalnych źródeł. p) Posiada odpowiednie licencje (dotyczy część I). q) Nie może być zarejestrowane na żadnego innego klienta w bazie producentów sprzętu. 5. Karty katalogowe/karty specyfikacji technicznej- Wykonawca zobowiązany jest do KAŻDEGO ELEMENTU wchodzącego w skład zamówienia w danej części dostarczyć kartę katalogową produktu/kartę specyfikacji technicznej. Karty muszą zostać umieszczone do każdej części osobno. KARTY MUSZĄ ZOSTAĆ DOSTARCZONE W JĘZYKU POLSKIM. W przypadku gdy Wykonawca przedstawia kartę katalogową w języku obcym, dołącza jej tłumaczenie na język polski. Przez kartę katalogową produktu należy rozumieć dokument z pełną nazwą produktu, zdjęciem, symbolem, przeznaczeniem produktu, parametrami technicznymi, normami spełnionymi przez produkt, wykonawcą – producentem, cechami produktu (wysokość, szerokość, długość, materiał z jakiego jest wykonany). Parametry pokazane w treści karty katalogowej muszą literalnie odwzorować zapisy przedmiotu zamówienia wskazane w rozdziale nr 5 (WYKONAWCA PODKREŚLI DŁUGOPISEM ODOWIADAJĄCE PARAMETRY) . W przypadku braku możliwości porównania zapisów karty katalogowej/ z opisem przedmiotu zamówienia wskazanym w rozdziale 5 Zamawiający odrzuci ofertę. Karta katalogowa nie powinna zawierać ceny oferowanego produktu. W przypadku wskazania w karcie katalogowej ceny innej niż wskazana w ofercie Zamawiający za obowiązującą przyjmie cenę niższą, o czym poinformuje Wykonawcę, wybranego do realizacji zamówienia. Brak załączonej tj. jakiejkolwiek karty katalogowej spowoduje odrzucenie oferty. Karty katalogowe powinny zostać ponumerowane. W toku oceny ofert nie ma możliwości uzupełniania brakujących kart katalogowych. 6. Wyposażenie, jeżeli stanowi materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością, musi odpowiadać wymaganiom ogólnym określonym w art. 3 rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającego dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz. Urz. UE L 338 z 13.11.2004, str. 4 oraz Dz. Urz. UE L 188 z 18.07.2009, str. 14) oraz: 7. Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 60 dni liczonych od daty podpisania Umowy pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą. Termin liczony jest od dnia następnego dnia roboczego, po złożeniu podpisu na Umowie przez ostatnią ze Stron. Jeżeli końcowa data wykonania przedmiotu zamówienia wypadnie na dzień wolny od pracy, za ostateczny termin wykonania zamówienia, uznaje się najbliższy, kolejny dzień roboczy. 8. Podpisanie Umowy przez Wykonawcę jest równoznaczne ze złożeniem zamówienia na sprzęt szczegółowo opisany w rozdziale nr 5. Szacowany termin podpisania umowy nastąpi w II połowie października 2021 roku. 9. Zamawiający opisując przedmiot zamówienia uwzględnił nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): CZĘŚĆ VII: Kod: 39711211-1 Miksery kuchenne Kod: 39711210-4 Rozdrabniacze żywności Kod:39220000-0, Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe Kod: 39711200-1 Roboty kuchenne Kod: 39312100-3 Krajalnice do mięsa Kod: 39312000-2 Urządzenia do przygotowania żywności Kod: 42215200-8 Maszyny do przetwarzania żywności Kod: 38300000-8 Przyrządy do pomiaru Kod: 39221000-7 Sprzęt kuchenny Kod: 44613400-4 Pojemniki do przechowywania Kod: 38412000-6 Termometry Kod: 38410000-2 Przyrządy pomiarowe Kod: 38310000-1 Wagi precyzyjne Kod: 38311000-8 Wagi elektroniczne i akcesoria Kod: 38340000-0 Przyrządy do mierzenia ilości Kod: 39711300-2 Urządzenia elektrotermiczne Kod: 39221180-2 Naczynia do gotowania Kod: 39221130-7 Pojemniki na żywność Kod: 34928480-6 Pojemniki i kosze na odpady i śmieci Kod: 39224340-3 Kosze Kod: 39224300-1 Miotły i szczotki i inne artykuły do sprzątania w gospodarstwie domowym Kod: 39224330-0 Wiadra Kod: 39513100-2 Obrusy Kod: 39513200-3 Serwety stołowe Kod: 39513000-1 Bielizna stołowa Kod: 30141200-1 Kalkulatory biurkowe Kod: 44111300-4 Ceramika Kod: 39223100-2 Łyżki Kod: 39299000-4 Wyroby szklane Kod: 39221120-4 Filiżanki i szklanki Kod: 39221160-6 Tacki |
branża | Energoelektryczna, Komputery, informatyka, technika biurowa, Kosmetyki, środki czystości, Materiały budowlane i hutnicze, Odzież, obuwie, tekstylia, Opakowania, Sprzątanie, Maszyny, sprzęt, urządzenia, narzędzia, Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wentylacja i klimatyzacja, Wyposażenie wnętrz |
podbranża | urządzenia, materiały, urządzenia, akcesoria biurowe i komputerowe, oprogramowanie komputerowe, środki czystości, sprzęt do utrzymania czystości, tekstylia, opakowania różne, pojemniki i kontenery na śmieci, urządzenia, meble i akcesoria, sprzęt gospodarstwa domowego, maszyny przemysłowe, materiały budowlane, akcesoria gospodarstwa domowego |
kody CPV | 30141200, 30195910, 30232100, 30232110, 31520000, 31521000, 31524000, 34928480, 38300000, 38310000, 38311000, 38340000, 38410000, 38412000, 39112000, 39113000, 39121000, 39121100, 39130000, 39143310, 39150000, 39151000, 39151200, 39157000, 39160000, 39173000, 39220000, 39221000, 39221120, 39221130, 39221160, 39221180, 39223100, 39224300, 39224330, 39224340, 39299000, 39312000, 39312100, 39314000, 39330000, 39513000, 39513100, 39513200, 39711100, 39711110, 39711200, 39711210, 39711211, 39711300, 39711360, 39711361, 39711400, 39711430, 39713210, 39713211, 39717000, 39717200, 39831700, 42130000, 42214100, 42215200, 42513000, 42513100, 42513200, 42513290, 42520000, 42716110, 42716120, 42716200, 42962000, 44111300, 44411000, 44421000, 44613400, 48000000, 48900000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podlaskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |