Zlecenie 7496731 - PROCEDURA WYBORU DOSTAWCY OBIADÓW I PRZERW KAWOWYCH DLA...

   
Zamówienie 7496731 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-05-22
przedmiot zlecenia
PROCEDURA WYBORU DOSTAWCY OBIADÓW I PRZERW KAWOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ WSTĘPNYCH

Przedmiotem zamówienia jest wybór Wykonaw
cy/ów – usługi dostawy obiadów i organizacji poczęstunku w ramach przerwy kawowej na szkolenia wstępne, które będą odbywać się w wyznaczonych przez Zamawiającego salach w 14 miejscowościach, tj. w Biłgoraju, Chełmie, Dęblinie, Hrubieszowie, Kraśniku, Lubartowie, Lublinie, Łukowie, Opolu Lubelskim, Puławach, Radzyniu Podlaskim, Tomaszowie Lubelskim, Włodawie, Zamościu. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór Wykonawcy/ów – usługi dostawy obiadów i organizacji poczęstunku w ramach przerwy kawowej na szkolenia wstępne Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest wybór Wykonawcy/ów – usługi dostawy obiadów i organizacji poczęstunku w ramach przerwy kawowej na szkolenia wstępne, które będą odbywać się w wyznaczonych przez Zamawiającego salach w 14 miejscowościach, tj. w Biłgoraju, Chełmie, Dęblinie, Hrubieszowie, Kraśniku, Lubartowie, Lublinie, Łukowie, Opolu Lubelskim, Puławach, Radzyniu Podlaskim, Tomaszowie Lubelskim, Włodawie, Zamościu.
W szkoleniach udział weźmie łącznie 210 Uczestników Projektu w podziale na 14 grup, średnio 15 uczestników w grupie. W każdym mieście odbędzie się 8 dni szkoleniowych.
Zamówienie obejmuje następujące części:
Część I Biłgoraj,
Część II Chełm,
Część III Dęblin,
Część IV Hrubieszów,
Część V Kraśnik,
Część VI Lubartów,
Część VII Lublin,
Część VIII Łuków,
Część IX Opole Lubelskie,
Część X Puławy,
Część XI Radzyń Podlaski,
Część XII Tomaszów Lubelski,
Część XIII Włodawa,
Część XIV Zamość.
Poczęstunek i posiłki w ramach cateringu dostarczane będą według harmonogramu przekazanego przez Zamawiającego w dostatecznych ilościach. Zamawiający zastrzega, iż w przypadku przedłużającego się zagrożenia epidemiologicznego utrzymującego się w kraju, szkolenia wstępne zostaną częściowo przeprowadzone w formie zdalnej, zatem maksymalna liczba usługi cateringowej uwzględniona w zapytaniu może ulec zmianie. Zamawiający o zaistnieniu takiej sytuacji będzie informował Wykonawcę na bieżąco.

Przykładowy zestaw obiadowy powinien obejmować porcję zalecaną dla młodego człowieka. Obiad powinien składać się z dwóch dań (zupa oraz drugie danie) i napoju. Wykonawca zobowiązany jest także dołączyć jednorazowe sztućce umożliwiające spożycie posiłków. W przypadku udziału w szkoleniach osób o szczególnych potrzebach odnośnie diety (wegetarianizm, weganizm, bezglutenowość) Zamawiający poinformuje Wykonawcę o takiej sytuacji.
Poczęstunek podczas przerwy kawowej powinien obejmować: kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone przekąski typu paluszki, krakersy, drobne słodkie przekąski typu ciastka kruche, owoce.
Dostarczane posiłki stanowiące poczęstunek będą uzgadniane z konsultantem/konsultantką projektu w danym mieście.
Dostarczane posiłki powinny należytej jakości, świeże oraz przydatne do spożycia zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami.
Do zadań Wykonawcy należeć będzie:
1. przygotowanie i dostarczenie posiłków zgodnie z przedmiotem zamówienia oraz w terminach określonych w przekazanym przez Zamawiającego harmonogramie,
2. przygotowanie posiłków wyłącznie z produktów spełniających normy jakościowe produktów spożywczych,
3. przechowywanie i przygotowywanie artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz. U. z 2018 r. poz.1541),
4. dbanie o to, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników,
5. posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem, wydawaniem i transportem posiłków.
6. zapewnienie transportu cateringu oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10365137 2024-03-29
godz. 10:00
Lubelskie świadczenie usługi w zakresie: „Przygotowania oraz dostawy posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Bródku
10291641 2024-04-04
godz. 12:00
Małopolskie Świadczenie usług polegających na zapewnieniu całodziennego żywienia dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Zakopanem 1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy, który będzie ś...
10382057 2024-04-05
godz. 09:30
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej.Zamawiający zastrzega sobie prawo do niezreal...
10341946 2024-04-10
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowania i dostarczania posiłków na potrzeby ZOZ w Reszlu Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowyw...
10341767 2024-04-10
godz. 10:00
Łódzkie Świadczenie usług żywienia w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych w (PdOZ) oraz świadczenie usług w zakresie żywienia w Ośrodk...
10399819 2024-04-12
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usługi żywienia na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Rypinie ZP/TP -2/2024
10403749 2024-04-15
godz. 08:00
Śląskie Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu Świadczenie usługi w zakresie żywienia dlaSP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu ...
10426012 2024-04-18
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych i Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych w podziale na części Część 1: Usługa cateringowa realizowana w dniu ...
10442041 2024-04-23
godz. 10:00
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dostarczenia oraz obsługi cateringu podczas wydarzenia pn. weekend otwarcia, stanowiącego zadanie z oferty promocyjnej projektu „Przeb...
10425227 2024-05-10
godz. 10:30
Wielkopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Puszczykowie. 2. Szczegółowy opis przedmiotu...