Zlecenie 7921683 - POWER - lepszy start! 1. Przedmiotem zamówienia jest:...
(zakończone) | Zamówienie 7921683|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-14 |
przedmiot zlecenia | POWER - lepszy start! 1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostarczenie wyżywienia – przerwy obiadowej oraz przerwy kawowej dla maks ymalnie 12 uczestników/czek projektu (1 grupa) „POWER-lepszy start!” podczas zajęć grupowych ,,Poradnictwo zawodowe”, na miejsca wsparcia wskazane przez Zamawiającego. Zadanie będzie realizowane w łącznym wymiarze maksymalnie 40 godzin dla 1 grupy szkoleniowej w systemie śr. 5 spotkań po śr. 8 godzin zegarowych. Łącznie dostarczenie wyżywienia w ramach wszystkich treningów obejmie maksymalnie 40 posiłków (śr. 5 spotkań x 8 Uczestników/czek). Posiłki składać się mają z dwóch dań (zupa, drugie danie) oraz z przerwy kawowej. W skład przerwy kawowej wchodzi: - co najmniej trzy rodzaje ciastek, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce (co najmniej 200 gram na osobę), - gorąca kawa, gorąca herbata, woda gazowana i niegazowana (co najmniej 0,5 litra na osobę) -cukier oraz śmietanka do kawy w wystarczającej ilości, cytryna -zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców w wystarczającej ilości, - obowiązek uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku. W skład obiadu wchodzi: - zupa (co najmniej 300 ml na osobę), - porcja mięsa lub ryby (co najmniej 150 gram na osobę), - ziemniaki (co najmniej 150 gram na osobę) lub ryż (co najmniej 150 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 150 gram na osobę), - surówki (co najmniej 150 gram na osobę), - zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców, - obowiązek uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku. Dostarczone dania i produkty muszą być świeże i ciepłe. Catering ma być dostarczony do miejsca szkolenia w termicznych opakowaniach lub dowieziony i podany na zastawie stołowej. Poczęstunek ma być dostępny przez cały okres trwania szkolenia (8 godzin zegarowych). Uzupełniany podczas trwania obiadu. Zamawiający ustala termin dni i godziny dostarczenia cateringu Miejsce realizacji zamówienia: województwo mazowieckie, z wyszczególnieniem w ramach niniejszego zamówienia następującego miejsca: Miasto Płock - grupa szkoleniowa licząca maksymalnie 12 Uczestników/czek Poradnictwo zawodowe odbywać się będzie w miejscu najbliżej miejsca zamieszkania uczestników projektu i zostanie dokładnie ustalone podczas organizacji harmonogramu wsparcia. O dokładnych miejscach spotkań Zamawiający będzie każdorazowo informował Wykonawcę. 2. KOD CPV - 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków 1. Oferty częściowe Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. 2. Oferty wariantowe Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 3. Termin realizacji zamówienia Od dnia podpisania umowy z Wykonawcą do 31.03.2021 r. Zamawiający zastrzega możliwość przesunięcia okresu realizacji umowy. 4. Grupa docelowa projektu: Grupą docelową projektu stanowi 57 Uczestników/czek (33 K, 24 M) w wieku 15 – 29 lat, które pracują lub zamieszkują na obszarze województwa mazowieckiego w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego z następujących grup: a) Osoby odchodzące z rolnictwa i ich rodziny; b) Tzw. ubodzy pracujący, osoby zatrudnione na umowach krótkoterminowych oraz pracujący w ramach umów cywilno-prawnych; c) Imigranci (w tym osoby polskiego pochodzenia) lub reemigranci; d) Osoby bezrobotne (w tym długotrwale bezrobotne); e) Osoby bierne zawodowo; Liczba osób do objęcia wsparciem w ramach projektu – 57 osób, w tym: - 33 kobiet, 24 mężczyzn, - 12 os. z niepełnosprawnością, - 6 os. bezrobotnych (łącznie z długotrwale bezrobotnymi), - 3 os. bierne zawodowo, - 18 os. zamieszkujące miasta średnie lub tracące funkcje społeczno – gospodarczą w województwie mazowieckim: Ostrołęka, Radom, Ostrów Mazowiecka, Ciechanów, Gostynin, Pułtusk, Kozienice, Sierpc. W projekcie mogą uczestniczyć mieszkańcy województwa mazowieckiego (w rozumieniu przepisów Kodeku Cywilnego). Kryterium nie ma zastosowania w przypadku realizacji wsparcia skierowanego do imigrantów, reemigrantów zamierzających przybyć do Polski w celu osiedlenia się i którzy wyrażają chęć udziału w projekcie. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | świętokrzyskie |