Przetarg 7756267 - POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA ...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7756267
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-10-15 |
przedmiot ogłoszenia | POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA DOSTAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I KUCHENNEGO Numer referencyjny: 26P/Z O/2020 Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego i kuchennego. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwa zadania: zadanie 1 - dostawa sprzętu gastronomicznego. zadanie 2 - dostawa drobnego sprzętu kuchennego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA DOSTAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I KUCHENNEGO Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego i kuchennego. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwa zadania: zadanie 1 - dostawa sprzętu gastronomicznego. zadanie 2 - dostawa drobnego sprzętu kuchennego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych Część nr: 2 Nazwa: POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA DOSTAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I KUCHENNEGO Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego i kuchennego. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwa zadania: zadanie 1 - dostawa sprzętu gastronomicznego. zadanie 2 - dostawa drobnego sprzętu kuchennego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych |
branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego, akcesoria gospodarstwa domowego |
kody CPV | 38552000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubuskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubuskie |