Zlecenie 7934340 - Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMR5 w...
(zakończone) | Zamówienie 7934340|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-25 |
przedmiot zlecenia | Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMR5 w terminie 01.02-31.03.2021r. z dostawą na miejsce wykonywanych prac w miejscow ości Chojnice Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMR5 w terminie 01.02-31.03.2021r. z dostawą na miejsce wykonywanych prac, w opakowaniach jednorazowych wraz z kompletem sztućców jednorazowych, w miejscowości Chojnice, w łącznej ilości 450 szt. (docelowo dla 10 pracowników). Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych, sporządzonych ze świeżych produktów lub półproduktów, o wartości ok. 1000 kcal, o temperaturze min.75°C dla gorących zup i min.63°C dla gorących drugich dań zgodnie z HACCP. Wymagana wartość odżywcza: ok. 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Podstawa prawna: Rozporządzenie RM z dnia 28.05.1996 r., poz. 279 Dz. U. Nr 60 z 1996r. Posiłki profilaktyczne dla pracowników wraz z dowozem do miejscowości Chojnice, w ilościach i porach każdorazowo uzgadnianych telefonicznie przez Zamawiającego w ramach złożonego zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania wskazanych ilości posiłków w czasie trwania Zamówienia, a Wykonawca nie będzie miał prawa do wnoszenia roszczeń z tego tytułu. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |