Zlecenie 7755013 - Opracowanie merytoryczne koncepcji e-Wideo instruktaży wraz...
(zakończone) | Zamówienie 7755013|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-10-15 |
przedmiot zlecenia | Opracowanie merytoryczne koncepcji e-Wideo instruktaży wraz z ich prezentacją w zawodach kucharz, cukiernik, piekarz. Tytuł proje ktu: MASTER-wsparcie specjalistycznego kształcenia zawodowego w sektorze spożywczo-gastronomicznym odpowiadającego na pilne potrzeby regionalnego rynku pracy woj. zachodniopomorskiego Numer wniosku: RPZP.08.06.00-32-K026/18 SPECYFIKACJA ZAPYTANIA: W ramach zamówienia przewiduje się, autorskie opracowanie merytorycznej koncepcji dla 10 minutowych 35 zawodowych e-wideo instruktaży (skr. eWI ) wraz z ich osobistą prezentacją podczas nagrania. Każdy specjalista w ramach niniejszego zapytania musi opracować autorską merytoryczną treść do każdego filmiku zgodnie z jego tematyką oraz wystąpić w 10 minutowym filmie pokazując przygotowanie, obróbkę i końcową produkcję danej potrawy lub wyrobu. Na każdy 10 minutowy e-wideo instruktaż przewiduje się 6 godzin nagrania. Wszystkie autorskie koncepcje muszą być opracowane merytorycznie w następujących obszarach tematycznych: ZAWÓD KUCHARZ ZAWÓD CUKIERNIK ZAWÓD PIEKARZ 1. Aranżacja dań na talerzu według najnowszych trendów w kuchni-3 koncepcje 2. Nowoczesna kuchnia i techniki przygotowania dań- 3 koncepcje 3. Nowoczesne trendy w kuchni PL-1 koncepcja 4.Nowoczesna kuchnia włoska-1 koncepcja 5.Desery ala carte-1 koncepcja 6.Aranżacja dań na talerzu-1 koncepcja 7.Kuchnia śródziemnomorska-1 koncepcja 8.Przystawki zimne jednoporcjowe (finger food)- 1 koncepcja 9.Ryby-filetowanie, porcjowanie i przygotowanie dań-1 koncepcja 10.Sous vide-1 koncepcja 11.Nowoczesna kuchnia i techniki przygotowania dań-1 koncepcja 12.Dania mięsne przygotowane rożnymi technikami- 1 koncepcja 1. Drobne ciastka i ciasteczka-1 koncepcja 2.Nowe formy dekorowania tortów-1 koncepcja 3.Produkcja serników-1 koncepcja 4.Tradycyjne ciasta polskie-1 koncepcja 5.Komponowanie deserów na talerzu-1 koncepcja 6.Ciastka bankietowe i tortowe-1 koncepcja 7.Produkcja ciast z zastosowaniem owoców sezonowych-1 koncepcja 8.W prostocie siła-ciasto drożdżowe-1 koncepcja 9.Torty-współczesne nurty europejskie-1 koncepcja 10.Karmel -sztuka cukiernicza-1 koncepcja 11.Przygotowanie słodkich napojów na bazie kawy-1 koncepcja 1. Galanteria piekarska z ciasta pszennego-1 koncepcja 2.Produkcja chleba pszenno-żytniego-1 koncepcja 3.Chleby razowe i żytnie z zastosowaniem ziaren zbóż- 1 koncepcja 4.Drobne wyroby piek. i piek.-cuk.- 1 koncepcja 5.Dekorowanie chlebów ozdobnych- 1 koncepcja 6.Chałki, rogale-1 koncepcja 7.Produkcja drobnych przekąsek z pieczywa-1 koncepcja 8.Pieczywa kuchni eur.-1 koncepcja Zamawiający zapewnia: -profesjonalny dostęp do zaplecza gastronomicznego udostępnionego w Centrum Szkoleniowo-Egzaminacyjnym przy Izbie Rzemieślniczej MiŚP. -organizację nagrań 10 minutowych filmików z zakresu wyżej wymienionych koncepcji e-Wideo instruktaży |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | szkolenia zawodowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |