Zlecenie 7755013 - Opracowanie merytoryczne koncepcji e-Wideo instruktaży wraz...

   
Zamówienie 7755013 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-10-15
przedmiot zlecenia
Opracowanie merytoryczne koncepcji e-Wideo instruktaży wraz z ich prezentacją w zawodach kucharz, cukiernik, piekarz.
Tytuł proje
ktu: MASTER-wsparcie specjalistycznego kształcenia zawodowego w sektorze spożywczo-gastronomicznym odpowiadającego na pilne potrzeby regionalnego rynku pracy woj. zachodniopomorskiego
Numer wniosku: RPZP.08.06.00-32-K026/18
SPECYFIKACJA ZAPYTANIA:
W ramach zamówienia przewiduje się, autorskie opracowanie merytorycznej koncepcji dla 10 minutowych 35 zawodowych e-wideo instruktaży (skr. eWI ) wraz z ich osobistą prezentacją podczas nagrania. Każdy specjalista w ramach niniejszego zapytania musi opracować autorską merytoryczną treść do każdego filmiku zgodnie z jego tematyką oraz wystąpić w 10 minutowym filmie pokazując przygotowanie, obróbkę i końcową produkcję danej potrawy lub wyrobu. Na każdy 10 minutowy e-wideo instruktaż przewiduje się 6 godzin nagrania.
Wszystkie autorskie koncepcje muszą być opracowane merytorycznie w następujących obszarach tematycznych:
ZAWÓD KUCHARZ
ZAWÓD CUKIERNIK
ZAWÓD PIEKARZ
1. Aranżacja dań na talerzu według najnowszych trendów w kuchni-3 koncepcje
2. Nowoczesna kuchnia i techniki przygotowania dań- 3 koncepcje
3. Nowoczesne trendy w kuchni PL-1 koncepcja
4.Nowoczesna kuchnia włoska-1 koncepcja
5.Desery ala carte-1 koncepcja
6.Aranżacja dań na talerzu-1 koncepcja
7.Kuchnia śródziemnomorska-1 koncepcja
8.Przystawki zimne jednoporcjowe (finger food)- 1 koncepcja
9.Ryby-filetowanie, porcjowanie i przygotowanie dań-1 koncepcja
10.Sous vide-1 koncepcja
11.Nowoczesna kuchnia i techniki przygotowania dań-1 koncepcja
12.Dania mięsne przygotowane rożnymi technikami- 1 koncepcja
1. Drobne ciastka i ciasteczka-1 koncepcja
2.Nowe formy dekorowania tortów-1 koncepcja
3.Produkcja serników-1 koncepcja
4.Tradycyjne ciasta polskie-1 koncepcja
5.Komponowanie deserów na talerzu-1 koncepcja
6.Ciastka bankietowe i tortowe-1 koncepcja
7.Produkcja ciast z zastosowaniem owoców sezonowych-1 koncepcja
8.W prostocie siła-ciasto drożdżowe-1 koncepcja
9.Torty-współczesne nurty europejskie-1 koncepcja
10.Karmel -sztuka cukiernicza-1 koncepcja
11.Przygotowanie słodkich napojów na bazie kawy-1 koncepcja
1. Galanteria piekarska z ciasta pszennego-1 koncepcja
2.Produkcja chleba pszenno-żytniego-1 koncepcja
3.Chleby razowe i żytnie z zastosowaniem ziaren zbóż- 1 koncepcja
4.Drobne wyroby piek. i piek.-cuk.- 1 koncepcja
5.Dekorowanie chlebów ozdobnych- 1 koncepcja
6.Chałki, rogale-1 koncepcja
7.Produkcja drobnych przekąsek z pieczywa-1 koncepcja
8.Pieczywa kuchni eur.-1 koncepcja
Zamawiający zapewnia:
-profesjonalny dostęp do zaplecza gastronomicznego udostępnionego w Centrum Szkoleniowo-Egzaminacyjnym przy Izbie Rzemieślniczej MiŚP.
-organizację nagrań 10 minutowych filmików z zakresu wyżej wymienionych koncepcji e-Wideo instruktaży
branża Edukacja, szkolenia
podbranża szkolenia zawodowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: szkolenia zawodowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10366235 2024-04-03
godz. 09:00
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie kursów zawodowych dla uczestników, absolwentów OHP oraz młodzieży spoza OHP w wieku 18 - 25 lat w 2024 r. – I etap. Część 1: Niepołom...
10392841 2024-04-05
godz. 10:00
Podkarpackie Szkolenie w zakresie: 1. Definicja bezrobotnego w ujęciu normatywnym i przesłanki do nabycia statusu-analiza art. 2 ust.1 pkt 2 Ustawy o promocji zatrudnienia (…) przy uwzględnieniu akt...
10381769 2024-04-10
godz. 10:00
Lubelskie Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie szkolenia pn. „Spawacz MAG i TIG” dla 16 osób bezrobotnych zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Lublinie i Filii w ...
10422537 2024-04-11
godz. 13:00
Świętokrzyskie Szkolenie indywidulane w zakresie Technolog robót wykończeniowych w budownictwie dla jednej osoby bezrobotnej. Cel kursu: uzyskanie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych, niezb...
10399955 2024-04-12
godz. 09:00
Lubelskie Lubelska Szkoła Biznesu w ramach realizacji projektu „Czas na działanie” nr FELU.09.04-IP.02-0104/23, Programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027 Działania 9.4. Zrównowa...
10413246 2024-04-16
godz. 10:00
Łódzkie Przeprowadzenie szkolenia dla 1 skierowanej osoby bezrobotnej w zakresie: Paznokcie Expert.
10427789 2024-04-16
godz. 10:00
Śląskie Organizacja i przeprowadzenie szkolenia w zakresie Kwalifikacja wstępna przyspieszona rzeczy dla 2 osób bezrobotnych zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Będzinie
10425482 2024-04-17
godz. 12:00
Mazowieckie Przeprowadzenie szkolenia o nazwie Kurs wulkanizator, wskazanego przez osobę uprawnioną-dla jednej osoby bezrobotnej, finansowanego ze środków Funduszu Pracy.
10455683 2024-04-23
godz. 15:00
Wielkopolskie przeprowadzenie szkolenia, w zakresie: Szkolenie podstawowe z metody żelowej dla 1 osoby bezrobotnej, finansowane ze środków FP, w ramach procedury rozeznania rynku, którego wartość ni...
10465496 2024-04-25
godz. 00:00
Lubelskie zorganizowanie i przeprowadzenie szkolenia w zakresie: Operator koparko-ładowarki kl Szkolenie realizowane będzie w ramach projektu pt. Kompleksowa aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych ...