Zlecenie 7984996 - Opracowanie i wdrożenie technologii wytwarzania wygodnych...
(zakończone) | Zamówienie 7984996|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-02-24 |
przedmiot zlecenia | Opracowanie i wdrożenie technologii wytwarzania wygodnych wyrobów drobiowych w warstwie chrupkiej otoczki o kontrolowanej alergenn ości. Dostawa na potrzeby prowadzonego projektu pt. „Opracowanie i wdrożenie technologii wytwarzania wygodnych wyrobów drobiowych w warstwie chrupkiej otoczki o kontrolowanej alergenności” tuszek kurczaka klasy A bez podrobów. Okres dostaw – ok 1 miesiąc tj. od 01.04.2021 do 30.04.2021 roku. Łączna wielkość dostaw do 45 ton. Dostawa poszczególnych partii tuszek kurczaka bez podrobów przewidziana jest od 2 do 5 razy tygodniowo na podstawie wysłanego przez Zamawiającego zapotrzebowania. Wymagana masa tuszki kurczaka bez podrobów od 1,8 do 2,6 kg. Z uwagi na uwarunkowania projektu badawczego, w ramach którego realizowane jest przedmiotowe zamówienie Zamawiający wymaga dostaw od zróżnicowanych dostawców (ferm). Produkt musi spełniać wymagania prawne obowiązuje ubojnie oraz dostawców produktów żywieniowych (tuszek kurczaków). Oferty stanowiące odpowiedź na zapytanie należy składać: pisemnie, tj. drogą pocztową lub osobiście w zamkniętej kopercie z dopiskiem: „Oferta w odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr ZO-30/2021 na adres: Zakład Mięsny "Wierzejki" J. M. Zdanowscy Spółka Jawna, 21-404 Trzebieszów, Płudy 21 , lub przesłać e-mailem na adres: e-mail: przetargi@wierzejki.pl lub poprzez stronę internetową https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/ |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15112000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |