Zlecenie 7688801 - „Opracowanie alternatywnych oraz udoskonalenie obecnych...
(zakończone) | Zamówienie 7688801|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-09-11 |
przedmiot zlecenia | „Opracowanie alternatywnych oraz udoskonalenie obecnych sposobów tworzenia rodzajów smakowych popcornu do mikrofali i popcornu wyp rażonego bez użycia tłuszczu, ukierunkowanych na poprawę ich jakości ze szczególnym uwzględnieniem prozdrowotnych walorów odżywczych” Przedmiotem zamówienia są prace badawcze mające na celu opracowanie nowych oraz udoskonalenie istniejących sposobów tworzenia rodzajów smakowych popcornu do mikrofali oraz popcornu wyprażanego bez użycia tłuszczów, ukierunkowanych na: - maksymalizację udziału naturalnych surowców i ograniczenie stosowania dodatków do żywności - ograniczenie zawartości lub eliminację składników antyodżywczych i alergenów w takim zakresie jakim jest to możliwe. - zachowanie prozdrowotnych walorów odżywczych |
branża | Laboratoria |
podbranża | usługi laboratoryjne |
kody CPV | 73000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | cała Polska |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podlaskie |