Zlecenie 8561299 - a) Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: Zapytanie...
(zakończone) | Zamówienie 8561299|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-11-28 |
przedmiot zlecenia | a) Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: Zapytanie ofertowe nr ZO-16/2021/N w sprawie dostawy surowców (bazy tłuszczowej - surowców pochodzenia zwierzęcego z tłuszczu wewnętrznego okołonarządowego i podskórnego wołowego oraz wieprzowego) niezbędnego już na etapie badań przemysłowych. Przedmiot zamówienia składa się z 2 części: a) tłuszcz wołowy podskórny 9 ton; b) tłuszcz wieprzowy podskórny 9 ton; b) Rodzaj zamówienia: Kod CPV: 15412100-0 Nazwa: Tłuszcze zwierzęce Cel Zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie dostawcy zamówienia polegającego na dostawie następujących surowców: a) tłuszcz wołowy podskórny 9 ton; b) tłuszcz wieprzowy podskórny 9 ton; niezbędnych już na etapie badań przemysłowych w ramach projektu badawczo-rozwojowego „Innowacyjne funkcjonalne tłuszcze spożywcze o podwyższonej wartości odżywczej, prozdrowotnej i technologicznej w systemie: ”spray-off” oraz ”friendly use” realizowanego przez Zamawiającego w ramach poddziałania 1.1.1 „Badania przemysłowe i prace rozwojowe realizowane przez przedsiębiorstwa” Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój, lata 2014-2020. Zamawiający jest podmiotem niezobowiązanym do stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Niniejsze postępowanie prowadzone jest zgodnie z zasadą konkurencyjności, której obowiązek stosowania wynika z zapisów „Wytycznych w zakresie kwalifikowalności wydatków w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Funduszu Spójności na lata 2014-2020”. 1. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa bazy tłuszczowej - tłuszczu podskórnego i okołonarządowego wołowego i wieprzowego dobrej jakości. Szczegółowe parametry techniczne zamawianych elementów oraz warunki dostawy przedstawione są w specyfikacji przedmiotu zamówienia, stanowiącej załącznik nr 1a do niniejszego Zapytania ofertowego. 2. Wymagania inne Okres dostaw: 01.01.2022 do 31.01.2022 (ok 1 miesiąc) Dostawa poszczególnych partii przewidziana jest od 1 do 2 razy tygodniowo na podstawie wysłanego przez Zamawiającego zapotrzebowania. 3. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania zamówienia: maksymalnie do: • 31 stycznia 2022 r. 4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. 5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 6. Tryb postępowania: zapytanie ofertowe w trybie konkurencyjnym 7. Termin ważności oferty – do 31.01.2022 roku |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15412100 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | łódzkie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |