Zlecenie 8413362 - Naprzeciw oczekiwaniom - akademia kompetencji językowych i...

   
Zamówienie 8413362 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-09-22
przedmiot zlecenia
Naprzeciw oczekiwaniom - akademia kompetencji językowych i komputerowych

1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy, świadc
zącego usługę zapewnienia tzw. przerw kawowych (poczęstunków) podczas szkoleń w zakresie komputerowych kwalifikacji zawodowych dla uczestników szkoleń organizowanych w ramach projektu. 2. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie przerwy kawowej (poczęstunku) na 13.893 osobodni (tj. 13. 893 porcji przerwy kawowej, opisanej w §3 ust. 7). 3. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy, świadczącego usługi: a) CPV 55520000-1 Usługi dostarczenia posiłków b) CPV 55320000-9 Usługi podawania posiłków 4. Przerwa kawowa świadczona jest dla tej samej grupy osób w danym dniu, wyłącznie dla zajęć stacjonarnych trwających co najmniej 4 godziny lekcyjne. 5. W przypadku utrzymywania się pandemii COVID-19 oraz wprowadzenia obostrzeń polegających na braku możliwości organizacji zajęć stacjonarnych, dopuszcza się możliwość zawieszenia realizacji usługi cateringowej. 6. Przerwa kawowa będzie zapewniona każdemu uczestnikowi w każdym dniu trwania zajęć. 7. Przerwa kawowa (poczęstunek) dla każdego z uczestników będzie obejmować co najmniej: ▪ kawę rozpuszczalną i parzoną bez ograniczeń, stosownie do przewidzianej ilości uczestników/czek szkolenia oraz czasu trwania zajęć; ▪ herbatę konfekcjonowaną bez ograniczeń, stosownie do przewidzianej ilości uczestników/czek szkolenia oraz czasu trwania zajęć; ▪ wodę mineralną gazowaną i niegazowaną porcjowaną w 0,5 litrowych butelkach (min. 0,5 litra każdego rodzaju na osobę na dzień szkoleniowy, chyba że z zapotrzebowania grupy docelowej będzie wynikało inaczej), ▪ do kawy i herbaty muszą być podane cukier, śmietanka/mleko i cytryna (w ilości adekwatnej do ilości napojów gorących); niedopuszczone są sypkie zabielacze imitujące śmietankę; ▪ drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka: 3 rodzaje (łącznie co najmniej 80 g na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością rodzajów przekąsek/ciastek bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); ▪ serwetki, jednorazowe kubeczki do ciepłych i zimnych napojów min. 2 szt. każdego rodzaju dla jednego uczestnika na jeden dzień szkoleniowy, jednorazowy talerzyk dla każdego uczestnika na jeden dzień szkoleniowy; łyżeczki; mieszadełka; ▪ termos-podgrzewacz (warnik) do przygotowania kawy i herbaty lub czajnik elektryczny; ▪ przygotowanie, dowóz, serwis oraz utrzymanie porządku w miejscu serwowania przerwy kawowej, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Koszt dowozu/odbioru musi zostać uwzględniony w cenie oferty. 8. Serwis kawowy powinien być przygotowany w estetyczny sposób oraz powinien być gotowy minimum 15 minut przed rozpoczęciem szkolenia i dostępny przez cały okres jego trwania. 9. Zamawiający zastrzega sobie możliwość telefonicznego wezwania Wykonawcy do uzupełnienia poczęstunku w trakcie zajęć, maksymalnie w ciągu 45 minut od wezwania. 10. W przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych (weganizm, alergie pokarmowe, itp.) Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich poczęstunek. 11. Planowana liczebność jednej grupy szkoleniowej wynosi średnio 4-12 osób. 12. Realizacja usługi zapewnienia przerw kawowych będzie się odbywać od poniedziałku do niedzieli, w tym Święta, w godzinach między 07:00 a 22:00. 13. Dostawa przerw kawowych realizowana będzie w miastach na terenie województwa śląskiego. W toku realizacji umowy Zamawiający przekaże Wykonawcy informacje o lokalizacjach, w których realizowane będą szkolenia. 14. Zamawiający zastrzega, iż w trakcie realizacji projektu przewiduje się realizację kilku szkoleń jednocześnie na obszarze różnych części województwa śląskiego – tzn. może wystąpić sytuacja, w której w tym samym okresie realizowane będą przykładowo szkolenia dla 2-3 grup liczących średnio po 4-12 osób/grupa i każde z tych szkoleń może odbywać się w różnych częściach województwa śląskiego. 15. Przedmiot zamówienia realizowany będzie w okresie od dnia podpisania umowy do grudnia 2022 r. (w terminach wskazanych przez Zamawiającego) z możliwością wydłużenia ww. terminu w sytuacji zmiany okresu realizacji projektu. 16. Zamawiający zobowiązuje się dostarczać informację na temat planowanych terminów i godzin dostaw, jak również informacji dotyczącej liczebności grupy, na 2 dni rozpoczęciem szkoleń. 17. Zamawiający zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany zgłoszonej liczebności grupy lub odwołania dostawy przerw kawowych na dzień przed planowanym szkoleniem, w przypadku odwołania lub zmiany terminu realizacji szkolenia. 18. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. 19. W ramach zamówienia nie ma możliwości składania ofert wariantowych. 20. Ze względów organizacyjnych Zamawiający dopuszcza składanie ofert przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (konsorcjum). 21. Każdy Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10366237 2024-04-08
godz. 10:00
Małopolskie 1) Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn.: Świadczenie usługi mającej na celu przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków do Szkoły Podstawowej im. św. Józefa w Węglówce.2) Sz...
10297238 2024-04-08
godz. 10:00
Mazowieckie Usługi przygotowania i dostarczania posiłków do CZMZ Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków do Centrum Zdrowia Mazowsza Zachodniego w Żyrardowie
10393355 2024-04-10
godz. 09:00
Śląskie Usługa przygotowywania posiłków Szpitala Kolejowego w Wilkowicach-Bystrej - powtórka 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania posiłków na rzecz pacjentów Szpitala Kole...
10385770 2024-04-11
godz. 10:00
Dolnośląskie USŁUGA CATERINGOWA REALIZOWANA W GOS WYSOKI KAMIEŃ W SZKLARSKIEJ PORĘBIE Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia żołnierzom i pracownikom ...
10399837 2024-04-12
godz. 10:00
Pomorskie Prowadzenie żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina (OW Czarlina) 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypocz...
10425415 2024-04-19
godz. 11:00
Dolnośląskie Świadczenie usług cateringowych na podstawie umowy ramowej na potrzeby Ogrodów Doświadczeń Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach umowy ramowej na potr...
10429195 2024-04-19
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10431848 2024-04-22
godz. 10:00
Małopolskie Usługi cateringowe na potrzeby organizacji wydarzeń w Uniwersytecie Ignatianum w Krakowie” – 2 części Część 1: Świadczenie usług cateringowych dla 70 osób, na potrzeby organiz...
10380335 2024-04-29
godz. 10:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na zbiorowym żywieniu dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych na terenie miasta Kwidzyna. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamów...
10416212 2024-05-08
godz. 08:30
Łódzkie Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia mieszkańców CRO DPS w Łodzi, ul. Przybyszewskiego 255/267. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załą...