Zlecenie 8413362 - Naprzeciw oczekiwaniom - akademia kompetencji językowych i...
(zakończone) | Zamówienie 8413362|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-09-22 |
przedmiot zlecenia | Naprzeciw oczekiwaniom - akademia kompetencji językowych i komputerowych 1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy, świadc zącego usługę zapewnienia tzw. przerw kawowych (poczęstunków) podczas szkoleń w zakresie komputerowych kwalifikacji zawodowych dla uczestników szkoleń organizowanych w ramach projektu. 2. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie przerwy kawowej (poczęstunku) na 13.893 osobodni (tj. 13. 893 porcji przerwy kawowej, opisanej w §3 ust. 7). 3. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy, świadczącego usługi: a) CPV 55520000-1 Usługi dostarczenia posiłków b) CPV 55320000-9 Usługi podawania posiłków 4. Przerwa kawowa świadczona jest dla tej samej grupy osób w danym dniu, wyłącznie dla zajęć stacjonarnych trwających co najmniej 4 godziny lekcyjne. 5. W przypadku utrzymywania się pandemii COVID-19 oraz wprowadzenia obostrzeń polegających na braku możliwości organizacji zajęć stacjonarnych, dopuszcza się możliwość zawieszenia realizacji usługi cateringowej. 6. Przerwa kawowa będzie zapewniona każdemu uczestnikowi w każdym dniu trwania zajęć. 7. Przerwa kawowa (poczęstunek) dla każdego z uczestników będzie obejmować co najmniej: ▪ kawę rozpuszczalną i parzoną bez ograniczeń, stosownie do przewidzianej ilości uczestników/czek szkolenia oraz czasu trwania zajęć; ▪ herbatę konfekcjonowaną bez ograniczeń, stosownie do przewidzianej ilości uczestników/czek szkolenia oraz czasu trwania zajęć; ▪ wodę mineralną gazowaną i niegazowaną porcjowaną w 0,5 litrowych butelkach (min. 0,5 litra każdego rodzaju na osobę na dzień szkoleniowy, chyba że z zapotrzebowania grupy docelowej będzie wynikało inaczej), ▪ do kawy i herbaty muszą być podane cukier, śmietanka/mleko i cytryna (w ilości adekwatnej do ilości napojów gorących); niedopuszczone są sypkie zabielacze imitujące śmietankę; ▪ drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka: 3 rodzaje (łącznie co najmniej 80 g na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością rodzajów przekąsek/ciastek bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); ▪ serwetki, jednorazowe kubeczki do ciepłych i zimnych napojów min. 2 szt. każdego rodzaju dla jednego uczestnika na jeden dzień szkoleniowy, jednorazowy talerzyk dla każdego uczestnika na jeden dzień szkoleniowy; łyżeczki; mieszadełka; ▪ termos-podgrzewacz (warnik) do przygotowania kawy i herbaty lub czajnik elektryczny; ▪ przygotowanie, dowóz, serwis oraz utrzymanie porządku w miejscu serwowania przerwy kawowej, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Koszt dowozu/odbioru musi zostać uwzględniony w cenie oferty. 8. Serwis kawowy powinien być przygotowany w estetyczny sposób oraz powinien być gotowy minimum 15 minut przed rozpoczęciem szkolenia i dostępny przez cały okres jego trwania. 9. Zamawiający zastrzega sobie możliwość telefonicznego wezwania Wykonawcy do uzupełnienia poczęstunku w trakcie zajęć, maksymalnie w ciągu 45 minut od wezwania. 10. W przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych (weganizm, alergie pokarmowe, itp.) Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich poczęstunek. 11. Planowana liczebność jednej grupy szkoleniowej wynosi średnio 4-12 osób. 12. Realizacja usługi zapewnienia przerw kawowych będzie się odbywać od poniedziałku do niedzieli, w tym Święta, w godzinach między 07:00 a 22:00. 13. Dostawa przerw kawowych realizowana będzie w miastach na terenie województwa śląskiego. W toku realizacji umowy Zamawiający przekaże Wykonawcy informacje o lokalizacjach, w których realizowane będą szkolenia. 14. Zamawiający zastrzega, iż w trakcie realizacji projektu przewiduje się realizację kilku szkoleń jednocześnie na obszarze różnych części województwa śląskiego – tzn. może wystąpić sytuacja, w której w tym samym okresie realizowane będą przykładowo szkolenia dla 2-3 grup liczących średnio po 4-12 osób/grupa i każde z tych szkoleń może odbywać się w różnych częściach województwa śląskiego. 15. Przedmiot zamówienia realizowany będzie w okresie od dnia podpisania umowy do grudnia 2022 r. (w terminach wskazanych przez Zamawiającego) z możliwością wydłużenia ww. terminu w sytuacji zmiany okresu realizacji projektu. 16. Zamawiający zobowiązuje się dostarczać informację na temat planowanych terminów i godzin dostaw, jak również informacji dotyczącej liczebności grupy, na 2 dni rozpoczęciem szkoleń. 17. Zamawiający zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany zgłoszonej liczebności grupy lub odwołania dostawy przerw kawowych na dzień przed planowanym szkoleniem, w przypadku odwołania lub zmiany terminu realizacji szkolenia. 18. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. 19. W ramach zamówienia nie ma możliwości składania ofert wariantowych. 20. Ze względów organizacyjnych Zamawiający dopuszcza składanie ofert przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (konsorcjum). 21. Każdy Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |