Zlecenie 7260986 - MIĘSO WIEPRZOWE 1 Schab b/k kg 180 2 Łopatka b/k kg 750 3...
(zakończone) | Zamówienie 7260986|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-03 |
przedmiot zlecenia | MIĘSO WIEPRZOWE 1 Schab b/k kg 180 2 Łopatka b/k kg 750 3 Żeberka wieprzowe paski kg 85 4 Karkówka b/k kg 150 5 Boczek świeży bez skóry kg 70 6 Golonka wp tylnia kg 80 7 Szynka wieprzowa b/k kg 240 8 Słonina świeża kg 65 MIĘSO WOŁOWE 9 Mięso gulaszowe kg 50 10 Flaki suche krojone kg 60 11 Szponder wołowy kg 25 DRÓB 12 Kurczak świeży kg 100 13 Udka z kurczaka kg 240 14 Wątroba drobiowa kg 65 15 Żołądki drobiowe kg 38 16 Filet z piersi kurczaka kg 340 17 Filet z piersi indyka kg 10 18 Filet z udka kurczaka kg 40 19 Porcje rosołowe z kurczaka kg 460 20 Skrzydełka z kurczaka kg 370 WĘDLINY 21 Szynka gotowana kg 150 22 Szynka typu dworska kg 20 23 Kiełbasa typu kanapkowa kg 100 24 Kiełbasa typu krotoszyńska kg 20 25 Szynka z piersi indyka kg 75 26 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 150 27 Szynka typu tradycyjna kg 80 28 Szynka typu konserwowa kg 140 29 Szynka wędzona parzona kg 40 30 Ogonówka parzona kg 75 31 Ogonówka wędzona kg 35 32 Baleron wieprzowy parzony kg 47 33 Baleron drobiowy kg 10 34 Rolada boczkowa kg 30 35 Mielonka wędzona kg 75 36 Mielonka kg 120 37 Mielonka typu słoikowa kg 100 38 Mortadela kg 75 39 Kaszanka jęczmienna kg 15 40 Salami kg 20 41 Parówkowa wieprzowa kg 180 42 Serdelki wieprzowe kg 150 43 Pasztet drobiowy kg 35 44 Kiełbasa typu z komina kg 30 45 Pasztet wieprzowy kg 25 46 Pasztetowa wędzona kg 35 47 Pasztetowa typu śniadaniowa kg 35 48 Metka typu łososiowa kg 60 49 Metka podwędzana kg 60 50 Kiełbasa typu zwyczajna kg 200 51 Kiełbasa typu żywiecka kg 70 52 Kiełbasa typu wiejska kg 35 53 Kiełbasa typu krakowska parzona kg 45 54 Faszerowaniec ze szpinakiem kg 15 55 Kiełbasa biała parzona Kg 140 56 Polędwica wieprzowa typu sopocka Kg 170 57 Kiełbasa typu śląska kg 30 58 Polędwica drobiowa kg 100 59 Polędwica z warzywami kg 75 60 Kiełbasa typu podwawelska kg 55 61 Kiełbasa wędzona typu polska kg 30 62 Salceson biały kg 40 63 Boczek wędzony surowy kg 10 64 Boczek wędzony parzony kg 20 65 Salceson czarny kg 55 66 Konserwa mięsna -mielona 330 gr szt 30 67 Pieczeń rzymska kg 15 68 Kiełbasa typu kminkowa kg 20 69 Rolada z kurczaka kg 15 70 Boczek prasowany kg 10 71 Parówki ciekie w folii kg 140 72 Salceson biały z czosnkiem kg 30 RAZEM: Zobowiązania wykonawcy: Zobowiązuję się dostarczyć przedmiot zamówienia zgodny z powyższą tabelą w następujący sposób: dostarczać produkty, które są dopuszczone do sprzedaży, dostarczać artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodnie z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu, w zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, dostarczać produkty pierwszego gatunku, dostarczać produkty czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadające właściwe atesty, certyfikaty oraz posiadające ważne terminy ważności do spożycia (produkty sypkie i przyprawy min. 3 miesiące) dostarczać asortyment własnym transportem, na swój koszt zgodnie z wymogami sanitarnymi i HACCP, w sposób zapobiegającym utracie walorów smakowych i odżywczych, realizować zamówienia do siedziby Zamawiającego środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości, zagwarantować dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu), dostarczać podany w tabeli asortyment trzy razy w tygodniu: poniedziałek, środa i piątek w godz. od 6.00-9.00. W ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 14.00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach ofertowo-cenowych, wnosić przedmiot zamówienia do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego, znajdujących się w jego siedzibie. Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt dostawy wkalkulowany w cenę dostarczanych produktów. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |