Zlecenie 7260986 - MIĘSO WIEPRZOWE 1 Schab b/k kg 180 2 Łopatka b/k kg 750 3...

   
Zamówienie 7260986 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-03
przedmiot zlecenia
MIĘSO WIEPRZOWE
1 Schab b/k kg 180
2 Łopatka b/k kg 750
3 Żeberka wieprzowe paski kg 85
4 Karkówka b/k kg 150
5 Boczek świeży
bez skóry kg 70
6 Golonka wp tylnia kg 80
7 Szynka wieprzowa b/k kg 240
8 Słonina świeża kg 65
MIĘSO WOŁOWE
9 Mięso gulaszowe kg 50
10 Flaki suche krojone kg 60
11 Szponder wołowy kg 25
DRÓB
12 Kurczak świeży kg 100
13 Udka z kurczaka kg 240
14 Wątroba drobiowa kg 65
15 Żołądki drobiowe kg 38
16 Filet z piersi kurczaka kg 340
17 Filet z piersi indyka kg 10
18 Filet z udka kurczaka kg 40
19 Porcje rosołowe z kurczaka kg 460
20 Skrzydełka z kurczaka kg 370
WĘDLINY
21 Szynka gotowana kg 150
22 Szynka typu dworska kg 20
23 Kiełbasa typu kanapkowa kg 100
24 Kiełbasa typu krotoszyńska kg 20
25 Szynka z piersi indyka kg 75
26 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 150
27 Szynka typu tradycyjna kg 80
28 Szynka typu konserwowa kg 140
29 Szynka wędzona parzona kg 40
30 Ogonówka parzona kg 75
31 Ogonówka wędzona kg 35
32 Baleron wieprzowy parzony kg 47
33 Baleron drobiowy kg 10
34 Rolada boczkowa kg 30
35 Mielonka wędzona kg 75
36 Mielonka kg 120
37 Mielonka typu słoikowa kg 100
38 Mortadela kg 75
39 Kaszanka jęczmienna kg 15
40 Salami kg 20
41 Parówkowa wieprzowa kg 180
42 Serdelki wieprzowe kg 150
43 Pasztet drobiowy kg 35
44 Kiełbasa typu z komina kg 30
45 Pasztet wieprzowy kg 25
46 Pasztetowa wędzona kg 35
47 Pasztetowa typu śniadaniowa kg 35
48 Metka typu łososiowa kg 60
49 Metka podwędzana kg 60
50 Kiełbasa typu zwyczajna kg 200
51 Kiełbasa typu żywiecka kg 70
52 Kiełbasa typu wiejska kg 35
53 Kiełbasa typu krakowska parzona kg 45
54 Faszerowaniec ze szpinakiem kg 15
55 Kiełbasa biała parzona Kg 140
56 Polędwica wieprzowa typu sopocka Kg 170
57 Kiełbasa typu śląska kg 30
58 Polędwica drobiowa kg 100
59 Polędwica z warzywami kg 75
60 Kiełbasa typu podwawelska kg 55
61 Kiełbasa wędzona typu polska kg 30
62 Salceson biały kg 40
63 Boczek wędzony surowy kg 10
64 Boczek wędzony parzony kg 20
65 Salceson czarny kg 55
66 Konserwa mięsna -mielona 330 gr szt 30
67 Pieczeń rzymska kg 15
68 Kiełbasa typu kminkowa kg 20
69 Rolada z kurczaka kg 15
70 Boczek prasowany kg 10
71 Parówki ciekie w folii kg 140
72 Salceson biały z czosnkiem kg 30
RAZEM:
Zobowiązania wykonawcy:
Zobowiązuję się dostarczyć przedmiot zamówienia zgodny z powyższą tabelą w następujący sposób:
dostarczać produkty, które są dopuszczone do sprzedaży,
dostarczać artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodnie z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu,
w zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu,
dostarczać produkty pierwszego gatunku,
dostarczać produkty czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadające właściwe atesty, certyfikaty oraz posiadające ważne terminy ważności do spożycia (produkty sypkie i przyprawy min. 3 miesiące)
dostarczać asortyment własnym transportem, na swój koszt zgodnie z wymogami sanitarnymi i HACCP, w sposób zapobiegającym utracie walorów smakowych i odżywczych,
realizować zamówienia do siedziby Zamawiającego środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości,
zagwarantować dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu),
dostarczać podany w tabeli asortyment trzy razy w tygodniu: poniedziałek, środa i piątek w godz. od 6.00-9.00. W ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 14.00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach ofertowo-cenowych,
wnosić przedmiot zamówienia do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego, znajdujących się w jego siedzibie. Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt dostawy wkalkulowany w cenę dostarczanych produktów.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się