Zlecenie 7931940 - Kujawsko-Pomorski Ośrodek Ekonomii Społecznej V Zapytanie...
(zakończone) | Zamówienie 7931940|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-22 |
przedmiot zlecenia | Kujawsko-Pomorski Ośrodek Ekonomii Społecznej V Zapytanie ofertowe nr 1/2021/GINEKA/COVID-19 dotyczące wyboru wykonawców spośró d PES/PS świadczących usługę przygotowania i dostarczenia posiłków w postaci dwudaniowego obiadu w każdy dzień tygodnia (dzień roboczy, soboty, niedziele), posiadające siedzibę na terenie województwa kujawsko-pomorskiego. Wybór wykonawców spośród PES/PS1 świadczących usługę przygotowania i dostarczenia posiłków w postaci dwudaniowego obiadu w każdy dzień tygodnia (dzień roboczy, soboty, niedziele i święta) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z powiatu bydgoskiego: • Gmina Dobrcz – 35 osób Szczegóły zamówienia : 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków w postaci dwudaniowego obiadu. 2. W skład posiłku wchodzi przygotowana i dostarczona : • ZUPA (co najmniej 400 ml na osobę) z pieczywem, • II DANIE : - porcja dania głównego składającego się z mięsa (co najmniej 100-120 gramów na osobę), - ziemniaki lub ryż/kasza/frytki, makaron/ (co najmniej 200 gram na osobę), - sos lub keczap, musztarda, chrzan, - surówki lub sałatki (co najmniej 150 gram na osobę), - napój lub kompot lub sok (co najmniej 0,2 litra na osobę). - zapewnienie niezbędnych opakowań jednorazowych. 3. Szczegóły techniczne : • Dowóz cateringu w postaci dwudaniowego obiadu o ustalonej godzinie dla osób wskazanych przez OPS oraz w terminie i na miejsce realizacji wskazane przez Zamawiającego przy udziale OPS. • Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe. • Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. • Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. • Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). • Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. • Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. • Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy (zał.nr 3 – Wzór umowy) • Wykonawca otrzyma informację z OPS pod jaki adres oraz dla kogo posiłek należy dostarczyć. 4. Dodatkowe obowiązki Wykonawcy: a) terminowa realizacja powierzonych zadań, b) informowanie Zamawiającego w formie pisemnej o występujących problemach w realizacji zadań (jeśli dotyczy).Zapytanie ofertowe nr 1/2021/GINEKA/COVID-19 dotyczące wyboru wykonawców spośród PES/PS świadczących usługę przygotowania i dostarczenia posiłków w postaci dwudaniowego obiadu w każdy dzień tygodnia (dzień roboczy, soboty, niedziele), posiadające siedzibę na terenie województwa kujawsko-pomorskiego. Wybór wykonawców spośród PES/PS1 świadczących usługę przygotowania i dostarczenia posiłków w postaci dwudaniowego obiadu w każdy dzień tygodnia (dzień roboczy, soboty, niedziele i święta) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z powiatu bydgoskiego: • Gmina Solec Kujawski – 35 osób Szczegóły zamówienia : 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków w postaci dwudaniowego obiadu. 2. W skład posiłku wchodzi przygotowana i dostarczona : • ZUPA (co najmniej 400 ml na osobę) z pieczywem, • II DANIE : - porcja dania głównego składającego się z mięsa (co najmniej 100-120 gramów na osobę), - ziemniaki lub ryż/kasza/frytki, makaron/ (co najmniej 200 gram na osobę), - sos lub keczap, musztarda, chrzan, - surówki lub sałatki (co najmniej 150 gram na osobę), - napój lub kompot lub sok (co najmniej 0,2 litra na osobę). - zapewnienie niezbędnych opakowań jednorazowych. 3. Szczegóły techniczne : • Dowóz cateringu w postaci dwudaniowego obiadu o ustalonej godzinie dla osób wskazanych przez OPS oraz w terminie i na miejsce realizacji wskazane przez Zamawiającego przy udziale OPS. • Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe. • Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. • Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. • Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). • Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. • Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. • Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy (zał.nr 3 – Wzór umowy) • Wykonawca otrzyma informację z OPS pod jaki adres oraz dla kogo posiłek należy dostarczyć. 4. Dodatkowe obowiązki Wykonawcy: a) terminowa realizacja powierzonych zadań, b) informowanie Zamawiającego w formie pisemnej o występujących problemach w realizacji zadań (jeśli dotyczy). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |