Zlecenie 7931940 - Kujawsko-Pomorski Ośrodek Ekonomii Społecznej V Zapytanie...

   
Zamówienie 7931940 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-01-22
przedmiot zlecenia
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Ekonomii Społecznej V

Zapytanie ofertowe nr 1/2021/GINEKA/COVID-19 dotyczące wyboru wykonawców spośró
d PES/PS świadczących usługę przygotowania i dostarczenia posiłków w postaci dwudaniowego obiadu w każdy dzień tygodnia (dzień roboczy, soboty, niedziele), posiadające siedzibę na terenie województwa kujawsko-pomorskiego. Wybór wykonawców spośród PES/PS1 świadczących usługę przygotowania i dostarczenia posiłków w postaci dwudaniowego obiadu w każdy dzień tygodnia (dzień roboczy, soboty, niedziele i święta) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z powiatu bydgoskiego: • Gmina Dobrcz – 35 osób Szczegóły zamówienia : 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków w postaci dwudaniowego obiadu. 2. W skład posiłku wchodzi przygotowana i dostarczona : • ZUPA (co najmniej 400 ml na osobę) z pieczywem, • II DANIE : - porcja dania głównego składającego się z mięsa (co najmniej 100-120 gramów na osobę), - ziemniaki lub ryż/kasza/frytki, makaron/ (co najmniej 200 gram na osobę), - sos lub keczap, musztarda, chrzan, - surówki lub sałatki (co najmniej 150 gram na osobę), - napój lub kompot lub sok (co najmniej 0,2 litra na osobę). - zapewnienie niezbędnych opakowań jednorazowych. 3. Szczegóły techniczne : • Dowóz cateringu w postaci dwudaniowego obiadu o ustalonej godzinie dla osób wskazanych przez OPS oraz w terminie i na miejsce realizacji wskazane przez Zamawiającego przy udziale OPS. • Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe. • Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. • Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. • Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). • Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. • Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. • Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy (zał.nr 3 – Wzór umowy) • Wykonawca otrzyma informację z OPS pod jaki adres oraz dla kogo posiłek należy dostarczyć. 4. Dodatkowe obowiązki Wykonawcy: a) terminowa realizacja powierzonych zadań, b) informowanie Zamawiającego w formie pisemnej o występujących problemach w realizacji zadań (jeśli dotyczy).Zapytanie ofertowe nr 1/2021/GINEKA/COVID-19 dotyczące wyboru wykonawców spośród PES/PS świadczących usługę przygotowania i dostarczenia posiłków w postaci dwudaniowego obiadu w każdy dzień tygodnia (dzień roboczy, soboty, niedziele), posiadające siedzibę na terenie województwa kujawsko-pomorskiego. Wybór wykonawców spośród PES/PS1 świadczących usługę przygotowania i dostarczenia posiłków w postaci dwudaniowego obiadu w każdy dzień tygodnia (dzień roboczy, soboty, niedziele i święta) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z powiatu bydgoskiego: • Gmina Solec Kujawski – 35 osób Szczegóły zamówienia : 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków w postaci dwudaniowego obiadu. 2. W skład posiłku wchodzi przygotowana i dostarczona : • ZUPA (co najmniej 400 ml na osobę) z pieczywem, • II DANIE : - porcja dania głównego składającego się z mięsa (co najmniej 100-120 gramów na osobę), - ziemniaki lub ryż/kasza/frytki, makaron/ (co najmniej 200 gram na osobę), - sos lub keczap, musztarda, chrzan, - surówki lub sałatki (co najmniej 150 gram na osobę), - napój lub kompot lub sok (co najmniej 0,2 litra na osobę). - zapewnienie niezbędnych opakowań jednorazowych. 3. Szczegóły techniczne : • Dowóz cateringu w postaci dwudaniowego obiadu o ustalonej godzinie dla osób wskazanych przez OPS oraz w terminie i na miejsce realizacji wskazane przez Zamawiającego przy udziale OPS. • Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe. • Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. • Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. • Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). • Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. • Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. • Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy (zał.nr 3 – Wzór umowy) • Wykonawca otrzyma informację z OPS pod jaki adres oraz dla kogo posiłek należy dostarczyć. 4. Dodatkowe obowiązki Wykonawcy: a) terminowa realizacja powierzonych zadań, b) informowanie Zamawiającego w formie pisemnej o występujących problemach w realizacji zadań (jeśli dotyczy).
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10196594 2024-03-28
godz. 00:00
Śląskie Nabór do prekwalifikacyjnej listy uprawnionych wykonawców Obszary funkcjonowania: usługi komunalne (w tym prąd, woda, sanitariaty/odbiór i usuwanie śmieci, oczyszczanie ścieków, ogrz...
10320147 2024-03-28
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostaw całodziennego żywienia dla pacjentów Specjalistycznego Szpitala Miejskiego im. Mikołaja Kopernika w Toruniu 1) Przedmiotem zamówie...
10321326 2024-03-28
godz. 12:00
Mazowieckie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi społeczne i inne szczególne usługi o wartości powyżej 750.000 euro w zakresie całodziennego żywienia pacjentów wraz z prowadzeniem buf...
10377927 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie usług cateringowych dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świętokrzyskim Powstaje w kontekście pro...
10366623 2024-04-05
godz. 11:30
Mazowieckie Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu oraz wydawaniu g...
10375370 2024-04-05
godz. 11:30
Małopolskie Zamówienie wyżywienia dla pracowników, emerytów/rencistów MPK S.A. wraz z uprawnionymi członkami rodzin przebywających na wczasach w zakładowym ośrodku wczasowym DW Patrycja w Zakop...
10372270 2024-04-08
godz. 09:00
Podkarpackie „Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku – obiadu jednodaniowego dla dzieci uczęszczających do Szkół Podstawowych na terenie Gminy Wielkie Oczy” Przedmiot zamówienia obej...
10379651 2024-04-08
godz. 10:00
Lubuskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Gospodarki i Rozwoju Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 202...
10364813 2024-04-08
godz. 10:30
Dolnośląskie Świadczenie usług całodobowego żywienia pacjentów SPZOZ MSWiA we Wrocławiu w formie cateringu w okresie 24 miesięcy Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całod...
10315267 2024-04-16
godz. 11:00
Świętokrzyskie Świadczenie codziennej, kompleksowej usługi w zakresie przygotowania całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach, im. Św. Jana Pawła II wraz...