Zlecenie 8485555 - Konferencja pt.: Podsumowanie dotychczasowego stanu...

   
Zamówienie 8485555 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-10-25
przedmiot zlecenia
Konferencja pt.: Podsumowanie dotychczasowego stanu wdrażania PROW 2014-2020, omówienie działań w ramach okresu przejściowego 21-
23 oraz plany na nowy okres programowania do 2027 roku.
W związku z przygotowywaniem przez Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego (Wydział Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich) Konferencji pt.: Podsumowanie dotychczasowego stanu wdrażania PROW 2014 - 2020, omówienie działań w ramach okresu przejściowego 21-23 oraz plany na nowy okres programowania do 2027 roku, na terenie pasa nadmorskiego jednego z wymienionych powiatów (powiat: kamieński, gryficki, kołobrzeski) w terminie 9 - 10.11.2021 roku, zwracamy się do Państwa z prośbą o przedstawienie oferty na wynajem sali szkoleniowej, wykonanie usługi gastronomicznej oraz zapewnienie bazy noclegowej, uwzględniającej podane poniżej kryteria:
1. Przedmiot zamówienia:
• Wynajem sali wykładowej z nagłośnieniem, rzutnikiem i ekranem do prezentacji multimedialnych na potrzeby szkolenia dla grupy do 80 osób. Sala powinna być dostępna w godzinach 10.00-19:00 w pierwszym dniu (wtorek) oraz 9.00-16:15 w drugim dniu (środa).
• Serwis kawowy w trakcie trwania szkolenia dla grupy 80 osób: kawa/herbata, cytryna oraz mleko/śmietanka do kawy - bez ograniczeń, soki owocowe (min. 200 ml), woda niegazowana/gazowana (min. 500 ml), ciasto/ciastka (min. 130 g) - dwa podania pierwszego dnia (wtorek) oraz jedno podanie drugiego dnia (środa) - wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Preferowany jest serwis kawowy w formie ciągłej.
• Obiad w pierwszym dniu konferencji (wtorek) dla grupy 80 osób, składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki - min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml - wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
• Kolacja serwowana z menu bankietowym w pierwszym dniu konferencji (wtorek) dla grupy 80 osób, składająca się m.in. z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja ryby lub mięsa min. 150 g), bufetu z przystawkami zimnymi (możliwość wybrania min. 5 rodzajów w ilości min. 60 g każdego rodzaju), sałatek (możliwość wybrania min. 2 rodzajów w ilości min. 100 g z każdego rodzaju), dodatków (różne rodzaje pieczywa, masło, min. 2 rodzaje sosów) oraz napojów ciepłych (kawa, herbata, śmietanka/mleko, cytryna, cukier bez ograniczeń) i zimnych (woda, napoje gazowane i soki owocowe, min. 1 litr) - wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zamawiający wyklucza kolację na świeżym powietrzu.
• Nocleg dla uczestników konferencji: grupa do 80 osób, w tym 70 osób w 35 pokojach 2 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym, ponadto Zamawiający wymaga udostępnienia 10 pokoi jednoosobowych, z pełnym węzłem sanitarnym.
• Śniadanie w drugim dniu konferencji (środa) w formie bufetu dla grupy 80 osób: ser - min. 3 rodzaje, łącznie min. 60 g, wędliny - wybór, min. 60 g, warzywa świeże lub marynowane min. 70 g, sałatka min. 80 g, pasta warzywna lub rybna min. 40 g, dwa dania na ciepło łącznie min. 120 g oraz jogurt, mleko, płatki, dżem, miód, masło, pieczywo - min. 2 rodzaje, bułki, ciasto - min. 100 g, kawa, herbata, cytryna, cukier, mleko/śmietanka bez ograniczeń, sok - min. 300 ml. Wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
• Obiad w drugim dniu konferencji (środa) dla grupy 80 osób, składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki - min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml - wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10323918 2024-03-28
godz. 12:00
Mazowieckie Realizacja projektu: Polska Izba Żywności Ekologicznej na SIAL Przedmiotem projektu jest przygotowanie stoiska i przestrzeni do promocji polskich ekologicznych owoców i warzyw celem zwi...
10374263 2024-04-02
godz. 00:00
Zachodniopomorskie Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby posiedzeń Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji w 2024 roku
10298053 2024-04-03
godz. 08:30
Pomorskie Wynajem na okres 20 lat, nieruchomości o pow. 3913 m^2, stanowiącej własność Gminy Miasta Wejherowa, znajdującej przy ul. Kościuszki 24 w Wejherowie, zabudowanej budynkiem o pow. zabu...
10372210 2024-04-03
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Organizacja warsztatów pn. „Wykorzystanie sprzętu multimedialnego przez rzeczników prasowych w działaniach profilaktyczno-edukacyjnych” 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa poleg...
10345145 2024-04-03
godz. 10:00
Opolskie Kompleksowa organizacja szkoleń, spotkań, akademii Część 1: Część nr 1. Usługa polegająca na organizacji i przeprowadzeniu tzw. „Akademii Przedsiębiorczości Społecznej”.Szc...
10344851 2024-04-03
godz. 10:00
Lubelskie Usługi sukcesywnej rezerwacji i sprzedaży miejsc noclegowych na terenie Polski oraz poza jej granicami oraz sukcesywnej rezerwacji i sprzedaży usług cateringowych i restauracyjnych na te...
10289006 2024-04-05
godz. 12:00
Mazowieckie Obsługa maksymalnie 191 szkoleń jednodniowych organizowanych przez Mazowiecką Jednostkę Wdrażania Programów Unijnych Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi polegającej na wynaję...
10374649 2024-04-08
godz. 09:00
Mazowieckie Wyłonienie Wykonawcy do organizacji: Łącznie 10 szkoleń 2-dniowych w Warszawie, w tym 8 szkoleń 2-dniowych każde maksymalnie dla 100 osób oraz 2 szkoleń 2 dniowych, każde maksymalni...
10376675 2024-04-10
godz. 09:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja konferencji dla Śląskiego Centrum Przedsiębiorczości w Chorzowie.2. Opis przedmiotu zamówienia (OPZ) zawarty jest w załączniku nr 2 do SWZ....
10380349 2024-04-12
godz. 09:30
Mazowieckie Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników szkolenia Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie, gastronomiczne i konferencyjne dla 72 uczestników s...