Zlecenie 8485555 - Konferencja pt.: Podsumowanie dotychczasowego stanu...
(zakończone) | Zamówienie 8485555|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-25 |
przedmiot zlecenia | Konferencja pt.: Podsumowanie dotychczasowego stanu wdrażania PROW 2014-2020, omówienie działań w ramach okresu przejściowego 21- 23 oraz plany na nowy okres programowania do 2027 roku. W związku z przygotowywaniem przez Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego (Wydział Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich) Konferencji pt.: Podsumowanie dotychczasowego stanu wdrażania PROW 2014 - 2020, omówienie działań w ramach okresu przejściowego 21-23 oraz plany na nowy okres programowania do 2027 roku, na terenie pasa nadmorskiego jednego z wymienionych powiatów (powiat: kamieński, gryficki, kołobrzeski) w terminie 9 - 10.11.2021 roku, zwracamy się do Państwa z prośbą o przedstawienie oferty na wynajem sali szkoleniowej, wykonanie usługi gastronomicznej oraz zapewnienie bazy noclegowej, uwzględniającej podane poniżej kryteria: 1. Przedmiot zamówienia: • Wynajem sali wykładowej z nagłośnieniem, rzutnikiem i ekranem do prezentacji multimedialnych na potrzeby szkolenia dla grupy do 80 osób. Sala powinna być dostępna w godzinach 10.00-19:00 w pierwszym dniu (wtorek) oraz 9.00-16:15 w drugim dniu (środa). • Serwis kawowy w trakcie trwania szkolenia dla grupy 80 osób: kawa/herbata, cytryna oraz mleko/śmietanka do kawy - bez ograniczeń, soki owocowe (min. 200 ml), woda niegazowana/gazowana (min. 500 ml), ciasto/ciastka (min. 130 g) - dwa podania pierwszego dnia (wtorek) oraz jedno podanie drugiego dnia (środa) - wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Preferowany jest serwis kawowy w formie ciągłej. • Obiad w pierwszym dniu konferencji (wtorek) dla grupy 80 osób, składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki - min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml - wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. • Kolacja serwowana z menu bankietowym w pierwszym dniu konferencji (wtorek) dla grupy 80 osób, składająca się m.in. z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja ryby lub mięsa min. 150 g), bufetu z przystawkami zimnymi (możliwość wybrania min. 5 rodzajów w ilości min. 60 g każdego rodzaju), sałatek (możliwość wybrania min. 2 rodzajów w ilości min. 100 g z każdego rodzaju), dodatków (różne rodzaje pieczywa, masło, min. 2 rodzaje sosów) oraz napojów ciepłych (kawa, herbata, śmietanka/mleko, cytryna, cukier bez ograniczeń) i zimnych (woda, napoje gazowane i soki owocowe, min. 1 litr) - wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zamawiający wyklucza kolację na świeżym powietrzu. • Nocleg dla uczestników konferencji: grupa do 80 osób, w tym 70 osób w 35 pokojach 2 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym, ponadto Zamawiający wymaga udostępnienia 10 pokoi jednoosobowych, z pełnym węzłem sanitarnym. • Śniadanie w drugim dniu konferencji (środa) w formie bufetu dla grupy 80 osób: ser - min. 3 rodzaje, łącznie min. 60 g, wędliny - wybór, min. 60 g, warzywa świeże lub marynowane min. 70 g, sałatka min. 80 g, pasta warzywna lub rybna min. 40 g, dwa dania na ciepło łącznie min. 120 g oraz jogurt, mleko, płatki, dżem, miód, masło, pieczywo - min. 2 rodzaje, bułki, ciasto - min. 100 g, kawa, herbata, cytryna, cukier, mleko/śmietanka bez ograniczeń, sok - min. 300 ml. Wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. • Obiad w drugim dniu konferencji (środa) dla grupy 80 osób, składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki - min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml - wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |