Zlecenie 9050655 - Innowacyjne surowe produkty mięsne i techniki ich...
(zakończone) | Zamówienie 9050655|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2022-07-18 |
przedmiot zlecenia | Innowacyjne surowe produkty mięsne i techniki ich dekontaminacji poprzez zastosowanie fizycznych metod nietermicznych i dodatku wy ciągów z naturalnych, bioaktywnych składników pochodzenia roślinnego 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa świeżej półtuszy wieprzowej, bez głowy, bez podgardla i nogi przedniej. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 2 do niniejszego zapytania ofertowego „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”. 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych. 4. Oferent zobowiązany jest do dołączenia do oferty zaparafowanego wzoru umowy stanowiącego załącznik nr 6 do zapytania ofertowego w celu potwierdzenia, że akceptuje wzór umowy i jest gotowy do podpisania umowy zgodnej ze wzorem w przypadku wyboru jego oferty jako najkorzystniejszej – w terminie 6 dni od daty upływu terminu składania ofert. 5. Przedmiotem zamówienia jest dostawa 20 000kg produktu +/- 10%. Oferent podaje w ofercie cenę za 1kg oraz cenę za 20 000kg produktu. Podczas dostawy Zamawiający dopuszcza różnicę w ilości dostarczonego produktu nie przekraczającą 10% z 20 000kg. Produkt zostanie zważony w dniu dostawy, a wynagrodzenie Dostawcy zostanie obliczone proporcjonalnie do ilości faktycznie dostarczonego produktu. 6. Mogące wystąpić w zapytaniu ofertowym oraz jego załącznikach nazwy własne (znaki towarowe) mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu, przy czym Zamawiający dopuszcza składanie „ofert równoważnych". Przez „ofertę równoważną" należy rozumieć taką, która przedstawia opis przedmiotu zamówienia o takich samych lub lepszych parametrach technicznych, jakościowych, funkcjonalnych spełniających minimalne parametry określone przez Zamawiającego, lecz oznaczoną innym znakiem towarowym, patentem lub pochodzeniem. Harmonogram realizacji zamówienia: Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 12 dni kalendarzowych licząc od daty podpisania umowy na realizację zamówienia. Nieterminowa realizacja umowy będzie obwarowana naliczeniem kar umownych. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15110000, 15113000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | łódzkie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |