Zlecenie 9015325 - Innowacyjne metody wytwarzania i utrwalania preparatów...

   
Zamówienie 9015325 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2022-07-01
przedmiot zlecenia
Innowacyjne metody wytwarzania i utrwalania preparatów białkowych z ubocznych surowców mięsnych i ich wykorzystanie w celu poprawy
jakości przetworów

1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa półtuszy wieprzowej, bez głowy, bez podgardla i nogi przedniej. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 2 do niniejszego zapytania ofertowego „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia”. 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych. 4. Przedmiotem zamówienia jest dostawa 20 000kg produktu +/- 10%. Oferent podaje w ofercie cenę za 1kg oraz cenę za 20 000kg produktu. Podczas dostawy Zamawiający dopuszcza różnicę w ilości dostarczonego produktu nie przekraczającą 10% z 20 000kg. Produkt zostanie zważony w dniu dostawy, a wynagrodzenie Dostawcy zostanie obliczone proporcjonalnie do ilości faktycznie dostarczonego produktu. 5. Mogące wystąpić w zapytaniu ofertowym oraz jego załącznikach nazwy własne (znaki towarowe) mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu, przy czym Zamawiający dopuszcza składanie „ofert równoważnych". Przez „ofertę równoważną" należy rozumieć taką, która przedstawia opis przedmiotu zamówienia o takich samych lub lepszych parametrach technicznych, jakościowych, funkcjonalnych spełniających minimalne parametry określone przez Zamawiającego, lecz oznaczoną innym znakiem towarowym, patentem lub pochodzeniem. Harmonogram realizacji zamówienia: Termin realizacji zamówienia wynosi maksymalnie 12 dni kalendarzowych licząc od daty podpisania umowy na realizację zamówienia. Nieterminowa realizacja umowy będzie obwarowana naliczeniem kar umownych.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15113000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10375842 2024-04-16
godz. 15:00
Wielkopolskie 3/2024/PK/OWOCE,WARZYWA Zakup owoców i warzyw w terminie 01.05.2024r. - 31.08.2024 r. dla Przedszkola Leśna Drużyna w Kamionkach PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Zakup owoców i warzyw w termi...
10424352 2024-04-17
godz. 08:00
Mazowieckie Zapraszamy do udziału w postępowaniu prowadzonym w imieniu i na rzecz Energa Operator Wykonawstwo Elektroenergetyczne Sp. z o.o. Szczegóły w załączonym zapytaniu ofertowym. Instrukcja ...
10374619 2024-04-19
godz. 10:00
Dolnośląskie Dostawa owoców, warzyw i kiszonek dla Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. Część 1: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżych owoców. Szczegółowy opis przed...
10428420 2024-04-23
godz. 10:00
Śląskie Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 7 przy ul. Ligonia 36 w Gliwicach Część 1: Część nr 1 - Pakiet nr 1:Dostawa mięsa, wędlin i produktów mię...
10451660 2024-04-25
godz. 09:00
Lubelskie ZAKUP MIĘSA, WĘDLIN I WYROBÓW DROBIARSKICH DLA SP ZOZ KRAŚNIKZAKUP MIĘSA, WĘDLIN I WYROBÓW DROBIARSKICH DLA SP ZOZ KRAŚNIK SPZOZ/ZP/08/2024
10451634 2024-04-25
godz. 09:00
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek Część 1: Część I Warzywa buraki ćwikłowe w ilości 17 000 kg cebula w ilości 20 000 kg kapusta biała w ilości 7...
10452316 2024-04-25
godz. 10:00
Dolnośląskie Dostawa artykułów spożywczych dla Dolnośląskiego Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Marii Grzegorzewskiej w Wałbrzychu Część 1: Zadanie nr I: Dostawy mięsa i produktów mi...
10385512 2024-04-29
godz. 12:00
Wielkopolskie Dostawy mięsa do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków. Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia zawarto w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do umowy.Szczegółowy opis...
10393128 2024-04-30
godz. 10:00
Śląskie Dostawy artykułów przemiału ziarna, ryżu oraz makaronu Część 1: 1. Mąka pszenna - typ 500 – produkt spożywczy otrzymany przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajn...
10380392 2024-05-07
godz. 09:00
Mazowieckie Dostawa przetworów strączkowych dla Jednostki Wojskowej Nr 6021. Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania.Przedmiotem z...