Zlecenie 12186685 - I. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest...
| Analizuj | Zamówienie 12186685 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-30 |
| przedmiot zlecenia | I. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest dostawa, montaż, instalacja i uruchomienie kompletu nowoczesnych urządzeń gast ronomicznych, przeznaczonych do produkcji wypieków z ciasta francuskiego oraz do obsługi procesów technologicznych w kuchni restauracji „Karczma Góralska” w Ustroniu. Zamówienie obejmuje sprzęt fabrycznie nowy, kompletny, zgodny z wymaganiami technologicznymi i użytkowymi dla profesjonalnych obiektów gastronomicznych. Przedmiot zamówienia ma zapewnić zwiększenie zdolności produkcyjnych, skrócenie czasu przygotowania potraw oraz poprawę jakości i bezpieczeństwa pracy zespołu kuchni. Dostawa i montaż mają zostać wykonane w siedzibie Zamawiającego: „KARCZMA GÓRALSKA”, ul. Nadrzeczna 1, 43-450 Ustroń. II. Zakres zamówienia Zamówienie obejmuje dostawę, instalację, montaż i uruchomienie poniższych urządzeń, zgodnie z wymaganymi parametrami określonymi w Załączniku nr 2 „Zestawienie wymaganych i oferowanych parametrów”. 1. Piec konwekcyjno-parowy – 1 szt. U Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-6726/24 - A1.2.1. Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności |
| branża | Maszyny, sprzęt, urządzenia, narzędzia, Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
| podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego, maszyny przemysłowe |
| kody CPV | 39312000, 39314000, 39315000, 42214000, 42215000, 42959000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |