Zlecenie 7298938 - GASTRONOMIA W związku z organizacją imprezy plenerowej pod...
(zakończone) | Zamówienie 7298938|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-24 |
przedmiot zlecenia | GASTRONOMIA W związku z organizacją imprezy plenerowej pod nazwą XXVIII Dni Odolanowa w dniach 24-26.07.2020 roku odbywających si ę na terenie przylegającym do Odolanowskiego Domu Kultury przy ul. Bartosza 7 w Odolanowie, Odolanowski Dom Kultury zaprasza do złożenia ofert na obsługę sektora lub sektorów gastronomicznych podczas XXVIII Dni Odolanowa. Opis przedmiotu oferty 1. Zapewnienie kompleksowej obsługi gastronomiczno-handlowej w wybranym przez siebie sektorze bądź sektorach podczas XXVIII Dni Odolanowa w dniach 24-26.07.2020 r. 2. Organizator dysponuje trzema sektorami gastronomiczno - handlowymi: • SEKTOR - A • SEKTOR - B • SEKTOR - C 3. mapka lokalizacji sektorów gastronomicznych XXVIII Dni Odolanowa w załączeniu /załącznik Graficzny GASTRONOMIA/. 4. Długość powierzchni handlowej każdego sektora nie może przekraczać 43 mb, Zakres oferty: 1. Kompleksowe ustawienie oraz obsługa, wybranego przez siebie sektora(sektorów) gastronomicznego w dniach 24-26.07.2020 roku na terenie ściśle określonym przez Organizatora według załączonej mapki /załącznik - mapka/ 2. Przygotowanie i sprzedaż zróżnicowanego asortymentu gastronomicznego min.: • Potraw z grilla (kiełbaski, szaszłyki, golonki itp.) • Potraw z rożna (kurczaki golonki itp.) • Hot dogów, hamburgerów, zapiekanek, sałatek, bigosu, pajdy chleba itp. • Waty cukrowej, popcornu, lodów gofrów itp. • Sprzedaż pizzy bez wyłączności • Sprzedaż wyrobów masarskich bez wyłączności • Sprzedaż lodów 3. Sprzedaż napojów bezalkoholowych - bez wyłączności 4. Sprzedaży kawy - bez wyłączności 5. Sprzedaż napoi typu sorbet - bez wyłączności 6. W zakres sprzedaży oferenta nie wchodzą wszelkiego rodzaju słodycze min. żelki,, cukierki, żelki haribo, krówki, wafelki itp. 7. Oferent musi mieć w sprzedaży asortyment typu lody 8. Przygotowanie minimum 300 miejsc siedzących z ławo-stołami pod parasolami oddzielnie dla każdego sektora gastronomicznego 9. Ustawienie stoisk w poszczególnych sektorach nadzorować będzie przedstawiciel Organizatora według ściśle określonych wskazówek |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | żywienie zbiorowe, obsługa techniczna imprez |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |