Zlecenie 8666237 - Energia kompetencji - energia rozwoju 1. OPIS PRZEDMIOTU...
(zakończone) | Zamówienie 8666237|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2022-01-21 |
przedmiot zlecenia | Energia kompetencji - energia rozwoju 1. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: Przedmiotem zamówienia jest zrealizowanie usługi cateringo wej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu tzw. „przerwy kawowej” oraz ciepłych posiłków w terminie oraz miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zrealizuje usługę cateringową dla studentów uczestniczących w szkoleniach polegającą na zapewnieniu dla jednego uczestnika w jednym dniu (1 osobo-dzień): 1) tzw. „przerwy kawowej” (w formie ciągłej) oraz 2) ciepłego posiłku (lunch/obiad) szczegółowo opisanych poniżej w pkt. 1.1 i 1.2 zapytania. 1.1 W ramach tzw. „przerwy kawowej” Wykonawca zapewni co najmniej: gorącą kawę i herbatę (co najmniej 250 ml na osobę), gorącą wodę (wg potrzeb, adekwatnie do liczby uczestników), wodę mineralną gazowaną i niegazowaną (co najmniej 300 ml na osobę), dodatki do napojów ciepłych – cukier, mleko lub śmietanka do kawy w opakowaniach jednorazowych, ciastka (co najmniej 60 g na osobę) niezbędne wyposażanie, w tym w szczególności: termosy/ podgrzewacze wody, naczynia (np. kubki na napoje zimne/gorące), sztućce oraz papierowe serwetki (jednorazowe), w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia przygotowanie poczęstunku na 15 minut przed rozpoczęciem szkolenia na miejsce wskazane przez osobę upoważnioną przez Zamawiającego, odpowiednie przygotowanie miejsca serwowania przerwy kawowej: rozłożenie stołów, nakrycie, wyłożenie poszczególnych elementów wymaganych podczas przerwy kawowej, Przerwa kawowa powinna posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. 1.2 W ramach ciepłego posiłku (lunch/obiad) Wykonawca zapewni: lunch / obiad (obejmujący 1 ciepły posiłek), posiłek powinien być ciepły, pełnowartościowy, w formie drugiego dania obiadowego. danie powinno uwzględniać następującą elementy: mięso/ryba; surówka; dodatki skrobiowe lub wersja wegetariańska (przy wcześniejszym zgłoszeniu przez Zamawiającego) posiłek powinien być lekkostrawny, przygotowany z surowców wysokiej jakość, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych, posiłek w momencie podawania powinien posiadać estetyczny wygląd i być podany w naczyniach jednorazowych posiadających atest PZH. wraz z posiłkiem dla każdego z uczestników dostarczone powinny być także serwetki jednorazowe oraz czyste sztućce (widelec, nóż, łyżka). Maksymalna planowana liczba „osobo-dni”, którą Wykonawca zobowiązuje się zrealizować w ramach usługi wynosi 1.179 (jeden tysiąc sto siedemdziesiąt dziewięć). Rzeczywista liczba osobo-dni, którą zrealizuje Wykonawca, wynikać będzie z faktycznych potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od zrekrutowanej liczby Uczestników Projektu biorących udział w szkoleniach oraz od harmonogramu zajęć realizowanych w formie stacjonarnej (tradycyjnej), który nie jest możliwy do określenia na dzień publikacji niniejszego zapytania ofertowego. W przypadku realizacji zajęć w formie zdalnej (on-line) usługa cateringowa nie będzie realizowana. O ewentualnym zawieszeniu realizacji usługi, wykonawca zostanie poinformowany przez Zamawiającego, z odpowiednim wyprzedzeniem. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie wyłącznie za faktycznie zrealizowane „osobo-dni” obsługi cateringowej, obliczone na podstawie list obecności na szkoleniach realizowanych w formie stacjonarnej (tradycyjnej) / potwierdzeń odbioru cateringu. - zgodnie ze szczegółowymi informacjami zawartymi w zapytaniu ofertowym - dołączonym do ogłoszenia; |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55400000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | świętokrzyskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |