Zlecenie 8666237 - Energia kompetencji - energia rozwoju 1. OPIS PRZEDMIOTU...

   
Zamówienie 8666237 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2022-01-21
przedmiot zlecenia
Energia kompetencji - energia rozwoju

1. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: Przedmiotem zamówienia jest zrealizowanie usługi cateringo
wej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu tzw. „przerwy kawowej” oraz ciepłych posiłków w terminie oraz miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zrealizuje usługę cateringową dla studentów uczestniczących w szkoleniach polegającą na zapewnieniu dla jednego uczestnika w jednym dniu (1 osobo-dzień): 1) tzw. „przerwy kawowej” (w formie ciągłej) oraz 2) ciepłego posiłku (lunch/obiad) szczegółowo opisanych poniżej w pkt. 1.1 i 1.2 zapytania. 1.1 W ramach tzw. „przerwy kawowej” Wykonawca zapewni co najmniej:  gorącą kawę i herbatę (co najmniej 250 ml na osobę),  gorącą wodę (wg potrzeb, adekwatnie do liczby uczestników),  wodę mineralną gazowaną i niegazowaną (co najmniej 300 ml na osobę),  dodatki do napojów ciepłych – cukier, mleko lub śmietanka do kawy w opakowaniach jednorazowych,  ciastka (co najmniej 60 g na osobę)  niezbędne wyposażanie, w tym w szczególności: termosy/ podgrzewacze wody, naczynia (np. kubki na napoje zimne/gorące), sztućce oraz papierowe serwetki (jednorazowe), w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia  przygotowanie poczęstunku na 15 minut przed rozpoczęciem szkolenia na miejsce wskazane przez osobę upoważnioną przez Zamawiającego,  odpowiednie przygotowanie miejsca serwowania przerwy kawowej: rozłożenie stołów, nakrycie, wyłożenie poszczególnych elementów wymaganych podczas przerwy kawowej, Przerwa kawowa powinna posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. 1.2 W ramach ciepłego posiłku (lunch/obiad) Wykonawca zapewni:  lunch / obiad (obejmujący 1 ciepły posiłek),  posiłek powinien być ciepły, pełnowartościowy, w formie drugiego dania obiadowego.  danie powinno uwzględniać następującą elementy: mięso/ryba; surówka; dodatki skrobiowe lub wersja wegetariańska (przy wcześniejszym zgłoszeniu przez Zamawiającego)  posiłek powinien być lekkostrawny, przygotowany z surowców wysokiej jakość, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych,  posiłek w momencie podawania powinien posiadać estetyczny wygląd i być podany w naczyniach jednorazowych posiadających atest PZH.  wraz z posiłkiem dla każdego z uczestników dostarczone powinny być także serwetki jednorazowe oraz czyste sztućce (widelec, nóż, łyżka). Maksymalna planowana liczba „osobo-dni”, którą Wykonawca zobowiązuje się zrealizować w ramach usługi wynosi 1.179 (jeden tysiąc sto siedemdziesiąt dziewięć). Rzeczywista liczba osobo-dni, którą zrealizuje Wykonawca, wynikać będzie z faktycznych potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od zrekrutowanej liczby Uczestników Projektu biorących udział w szkoleniach oraz od harmonogramu zajęć realizowanych w formie stacjonarnej (tradycyjnej), który nie jest możliwy do określenia na dzień publikacji niniejszego zapytania ofertowego. W przypadku realizacji zajęć w formie zdalnej (on-line) usługa cateringowa nie będzie realizowana. O ewentualnym zawieszeniu realizacji usługi, wykonawca zostanie poinformowany przez Zamawiającego, z odpowiednim wyprzedzeniem. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie wyłącznie za faktycznie zrealizowane „osobo-dni” obsługi cateringowej, obliczone na podstawie list obecności na szkoleniach realizowanych w formie stacjonarnej (tradycyjnej) / potwierdzeń odbioru cateringu. - zgodnie ze szczegółowymi informacjami zawartymi w zapytaniu ofertowym - dołączonym do ogłoszenia;
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55400000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10320147 2024-03-28
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostaw całodziennego żywienia dla pacjentów Specjalistycznego Szpitala Miejskiego im. Mikołaja Kopernika w Toruniu 1) Przedmiotem zamówie...
10319684 2024-03-28
godz. 10:00
Łódzkie ZPIZ/PN/US/7/2024 Świadczenie usług gastronomicznych wraz z dystrybucją posiłków na poszczególne oddziały Spec. Psych. ZOZ w Łodzi. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA:
10325222 2024-04-02
godz. 10:00
Podkarpackie Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w ramach działań promocyjnych PPN-...
10373783 2024-04-02
godz. 23:00
Łódzkie Przedmiotem niniejszego zapytania jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków do miejsca zamieszkania. Usługa świadczona będzie dla 82 Uczestników/-czek Projektu, w ich miejscu ...
10373771 2024-04-03
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 146 „WYSPA DZIECI” WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 146...
10375282 2024-04-04
godz. 23:59
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla uczestników w ramach projektu „CIS PUCK – stawiamy na rozwój – edycja II” . Kod CPV: 55520000-1 Usługi dostarczan...
10366221 2024-04-08
godz. 10:00
Małopolskie 1) Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn.: Świadczenie usług mających na celu przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków do Zespołu Placówek Oświatowych w Wiśniowej.2) Szczeg...
10365836 2024-04-09
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa przygotowania i dostarczania posiłków 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla policjantów biorących udział w zabezpieczeniach porzą...
10369033 2024-04-22
godz. 12:00
Małopolskie Najem pomieszczeń kuchni i wyposażenia oraz prowadzenie stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 93 im. Lucjana Rydla w Krakowie w roku szkolnym 2024/2025.
10370875 2024-05-08
godz. 10:30
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dowiezienia i wydania posiłków dla żołnierzy przebywających w miejscowości Wojnarowa.