Przetarg 7206560 - „Dożywianie mieszkańców na terenie miasta...

   
Analizuj Zamówienie 7206560 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2019-12-04
przedmiot ogłoszenia
„Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega”
Numer referencyjny: AG.26.1.2.2019

1. Przedmiotem zamówienia jest doży
wianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega. Zamówienie podzielono na dwie części obejmuje:

Cześć 1:
Przygotowywanie i wydawanie gorących dwudaniowych posiłków składających się z:
- zagęszczonej zupy o pojemności nie mniejszej niż 450 ml,
- drugiego dania o gramaturze nie mniejszej niż 450 g, w tym 250 g ziemniaki (kasza, ryż lub makaron zamiennie), 100 g mięsa lub ryby (sztuka mięsa: kotlet schabowy, filet, zrazy, kotlet mielony, gulasz, gołąbki), 100 g surówka lub warzywa gotowane lub dania jarskie z omastą o gramaturze 400 g (pierogi, łazanki, kopytka, naleśniki, krokiety x 2 sztuki),
- kompot 200 ml.
W przypadku przygotowania drugiego dania, do którego nie podaje się w sposób zwyczajowo przyjęty surówki Wykonawca podaje owoc - gramatura nie mniej niż 100 gram.
Minimalna wartość kaloryczna każdego posiłku wynosić będzie nie mniej niż 900 kcal.

Dania mięsne muszą być wydawane przynajmniej 3 razy w tygodniu. Dania jarskie mogą być wydawane maksymalnie 2 razy w tygodniu. Zamawiający nie dopuszcza, aby w ciągu dwóch tygodni wystąpiła powtarzalność tego samego zestawu obiadowego. Wykonawca musi wywieszać w widocznym miejscu realizacji usługi jadłospis na 14 dni.

Posiłek będzie wydawany dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Tarnobrzegu dla ok. 70 osób dziennie przez 5 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy) w godz. od 12.30 do 14.30. Posiłki wydawane będą na podstawie imiennych bloczków sporządzonych przez Zamawiającego. Obiady będą wydawane po sprawdzeniu tożsamości osoby odbierającej posiłek.
Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany liczby osób korzystających z posiłków z zachowaniem stawki za wydawany jeden posiłek.
Wykaz ilości zjedzonych w danym miesiącu posiłków będzie stanowił załącznik do noty księgowej wystawionej przez Wykonawcę.
Wykonawca obciąży Zamawiającego jedynie za wydane i dowiezione posiłki na podstawie ilości bloczków obiadowych.



Część 2
Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku tj. jednodaniowego ciepłego posiłku ze wskazaniem na zagęszczoną zupę z wkładką mięsną o pojemności nie mniejszej niż 500 ml (nie dopuszcza się możliwości dodawania do zupy tzw. parówek i ścinków wędlin) wraz z pieczywem dla osób potrzebujących z miasta Tarnobrzega dla nie więcej niż 80 osób dziennie przez 7 dni w tygodniu od poniedziałku do niedzieli (także w dni ustawowo wolne od pracy). Posiłki mają być wydawane w godzinach od 10.30 do 11.30. Posiłek musi być przygotowany od podstaw, na wywarach mięsnych, na bazie świeżych produktów z zachowaniem odpowiednich terminów ważności. Nie dopuszcza się przygotowywania zup z gotowych koncentratów (np. gotowe zupy w koncentracie, zupy w proszku bądź tzw. „gorące kubki”). Dostarczana jedna porcja zupy musi mieć pojemność 500ml. Do jednej porcji zupy dostarcza, się również jedną porcję chleba, który musi mieć wagę nie mniej niż 100 gram. Przygotowywane i wydane zupy muszą być różnego rodzaju. Przygotowywać i wydawać należy, co najmniej 10 rodzajów zupy w okresie jednego miesiąca kalendarzowego.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: „Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega”
Cześć 1: Przygotowywanie i wydawanie gorących dwudaniowych posiłków składających się z: - zagęszczonej zupy o pojemności nie mniejszej niż 450 ml, - drugiego dania o gramaturze nie mniejszej niż 450 g, w tym 250 g ziemniaki (kasza, ryż lub makaron zamiennie), 100 g mięsa lub ryby (sztuka mięsa: kotlet schabowy, filet, zrazy, kotlet mielony, gulasz, gołąbki), 100 g surówka lub warzywa gotowane lub dania jarskie z omastą o gramaturze 400 g (pierogi, łazanki, kopytka, naleśniki, krokiety x 2 sztuki), - kompot 200 ml. W przypadku przygotowania drugiego dania, do którego nie podaje się w sposób zwyczajowo przyjęty surówki Wykonawca podaje owoc - gramatura nie mniej niż 100 gram. Minimalna wartość kaloryczna każdego posiłku wynosić będzie nie mniej niż 900 kcal. Dania mięsne muszą być wydawane przynajmniej 3 razy w tygodniu. Dania jarskie mogą być wydawane maksymalnie 2 razy w tygodniu. Zamawiający nie dopuszcza, aby w ciągu dwóch tygodni wystąpiła powtarzalność tego samego zestawu obiadowego. Wykonawca musi wywieszać w widocznym miejscu realizacji usługi jadłospis na 14 dni. Posiłek będzie wydawany dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Tarnobrzegu dla ok. 70 osób dziennie przez 5 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy) w godz. od 12.30 do 14.30. Posiłki wydawane będą na podstawie imiennych bloczków sporządzonych przez Zamawiającego. Obiady będą wydawane po sprawdzeniu tożsamości osoby odbierającej posiłek. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany liczby osób korzystających z posiłków z zachowaniem stawki za wydawany jeden posiłek. Wykaz ilości zjedzonych w danym miesiącu posiłków będzie stanowił załącznik do noty księgowej wystawionej przez Wykonawcę. Wykonawca obciąży Zamawiającego jedynie za wydane i dowiezione posiłki na podstawie ilości bloczków obiadowych.

Część nr: 2 Nazwa: „Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega”
Część 2 Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku tj. jednodaniowego ciepłego posiłku ze wskazaniem na zagęszczoną zupę z wkładką mięsną o pojemności nie mniejszej niż 500 ml (nie dopuszcza się możliwości dodawania do zupy tzw. parówek i ścinków wędlin) wraz z pieczywem dla osób potrzebujących z miasta Tarnobrzega dla nie więcej niż 80 osób dziennie przez 7 dni w tygodniu od poniedziałku do niedzieli (także w dni ustawowo wolne od pracy). Posiłki mają być wydawane w godzinach od 10.30 do 11.30. Posiłek musi być przygotowany od podstaw, na wywarach mięsnych, na bazie świeżych produktów z zachowaniem odpowiednich terminów ważności. Nie dopuszcza się przygotowywania zup z gotowych koncentratów (np. gotowe zupy w koncentracie, zupy w proszku bądź tzw. „gorące kubki”). Dostarczana jedna porcja zupy musi mieć pojemność 500ml. Do jednej porcji zupy dostarcza, się również jedną porcję chleba, który musi mieć wagę nie mniej niż 100 gram. Przygotowywane i wydane zupy muszą być różnego rodzaju. Przygotowywać i wydawać należy, co najmniej 10 rodzajów zupy w okresie jednego miesiąca kalendarzowego.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55322000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10379651 2024-04-08
godz. 10:00
Lubuskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Gospodarki i Rozwoju Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 202...
10403042 2024-04-15
godz. 09:00
Opolskie Usługa cateringowa na trzy posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji ds. Uczenia się Przez Całe Życie. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej, polegając...
10402711 2024-04-15
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10427991 2024-04-19
godz. 12:00
Łódzkie Usługi w zakresie przygotowania, dostaw i dystrybucji posiłków dla pacjentów SPZOZ w Wieluniu Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na codziennym ...
10432208 2024-04-22
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2024 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie przez ...
10450422 2024-04-24
godz. 10:00
Podlaskie Usługa dostarczania posiłków dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Długoterminowej w Augustowie. Dostawa posiłków do siedziby Zamawiającego - Samodzieln...
10460318 2024-04-26
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie cateringu – śniadanie i lunch dla 30 Uczestników projektu „Razem raźniej”, potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjo...
10457186 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie Wycieczka do Krakowa 1. Wykonawca zorganizuje wycieczkę do Krakowa, czas wizyty 2 dni ( jeden nocleg), a weźmie w niej udział 15 osób ( +/- 2 osoby) . Wycieczka będzie zrealizowana w d...
10457158 2024-04-26
godz. 10:00
Pomorskie Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w roku 2024. 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na...
10428691 2024-05-16
godz. 10:00
Śląskie Zadanie: Catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywie...