Zlecenie 8479133 - Dostęp do wiedzy kluczem do zwiększenia Dostępności 1....
(zakończone) | Zamówienie 8479133|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-21 |
przedmiot zlecenia | Dostęp do wiedzy kluczem do zwiększenia Dostępności 1. Współpraca będzie polegała na zapewnieniu przez Wykonawcę sali szkolenio wej i noclegów dla uczestników szkoleń. 2. Wykonawca zobowiązuje się do spełnienia wszystkich wymagań prawnych, obowiązujących w dniu realizacji szkoleń, dotyczących organizacji szkoleń w okresie pandemii covid (m.in. dotyczące dezynfekcji i w zakresie niezbędnej wielkości sali, aby zapewnić wymagane odległości miedzy uczestnikami szkolenia). 3. Sala szkoleniowa spełniać będzie poniższe warunki: a. powierzchnia min. 32m2 (min. 2 m2 na uczestnika) i nie mniej niż wynika z obowiązujących w dniu szkolenia wymagań prawnych dotyczących realizacji szkoleń w okresie pandemii covid-19; b. dostęp do światła dziennego i oświetlenia sztucznego; c. komfortowa temperatura powietrza (klimatyzacja w sezonie letnim, ogrzewanie w sezonie jesienno-zimowym); d. utrzymanie w czystości; e. dostęp do zaplecza sanitarnego; f. umeblowanie: stoły i krzesła dla wszystkich uczestników szkolenia; g. wyposażenie w nowoczesny sprzęt techniczny i audiowizualny m.in: rzutnik multimedialny z ekranem, komputer, tablice flipchart lub tablice suchościeralne z flamastrami; h. bezprzewodowy dostęp do Internetu; i. sala oraz budynek, w którym się ona znajduje, zapewnia dostęp dla osób z niepełnosprawnością ruchową (tj. dostosowanie architektoniczne). j. sala szkoleniowa umożliwiająca ustawienie stołów w tzw. podkowę; k. sala szkoleniowa powinna być zgodna z wymaganiami polskiego prawa tj. spełniać odpowiednie warunki sanitarne, bezpieczeństwa, akustyczne i jakościowe; 5. Wykonawca powinien zapewnić obsługę techniczną sali. 6. Wykonawca zobowiązuje się do umieszczenia w widocznym miejscu (na drzwiach sali szkoleniowej i w recepcji/miejscu widocznym po wejściu do budynku) informacji o realizacji szkoleń zgodnie ze wzorem dostarczonym przez Zamawiającego. 7. Wykonawca zobowiązuje się do umożliwienia zorganizowania cateringu podczas szkoleń (przerwa kawowa ciągła i obiad) tj. zapewnienia na sali szkoleniowej lub w jej bezpośrednim sąsiedztwie (w ramach tego samego budynku) stołów dla dostawcy cateringu oraz stolików dla uczestników szkoleń podczas obiadu. 8. Wykonawca zobowiązuje się do ścisłej współpracy z dostawcą cateringu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi uczestników szkoleń. 9. Noclegi mają być zapewnione w pokojach jednoosobowy z łazienką (w cenę wliczone śniadanie). 10. Liczba osób korzystających z noclegów nie przekroczy 16 osób. 11. Wykonawca może świadczyć usługi maksymalnie na poziomie hotelu trzygwiazdkowego. 12. Obiekt noclegowy musi być dostosowany do potrzeb osób z niepełnosprawnościami. Planowany termin szkolenia: 4-5 listopada 2021 (termin może ulec zmianie). Godziny realizacji szkoleń: 8:00-15:15 (godziny mogą ulec zmianie). |
branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | hotelarstwo |
kody CPV | 55000000, 55270000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |