Zlecenie 8479107 - Dostęp do wiedzy kluczem do zwiększenia Dostępności 1....
(zakończone) | Zamówienie 8479107|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-21 |
przedmiot zlecenia | Dostęp do wiedzy kluczem do zwiększenia Dostępności 1. Współpraca będzie polegała na zapewnieniu przez Wykonawcę wyżywienia dla maksymalnie 18 osób (16 uczestników + 2 trenerów) zgodnie z punktami zawartymi poniżej. Wyżywienie obejmuje każdego dnia szkolenia: dwie przerwy kawowe i obiad. Przerwa kawowa tzw. zimny bufet, na którą składać się będą: Kawa Herbata Woda Soki Mleko Cukier Cytryna Drobne słone przekąski typu paluszki Drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka Owoce Obiad, na który składać się będą: Zupa i drugie danie do wyboru (wegetariańskie i mięsne); 2 rodzaje sałatek do wyboru; Napój do wyboru (soki, woda gazowana i niegazowana). 2. Catering ma być zapewniony na sali szkoleniowej lub w jej bezpośrednim sąsiedztwie (w ramach tego samego budynku). Podmiot wynajmujący salę szkoleniową zapewnieni stoły dla Wykonawcy usług cateringowych oraz stoliki dla uczestników szkoleń podczas obiadu. 3. Wykonawca zobowiązuje się do ścisłej współpracy z podmiotem wynajmującym salę szkoleniową w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi uczestników szkoleń. Planowany termin realizacji usługi cateringu: 4-5.11.2021 (termin może ulec zmianie). Miejsce: Chmielno. Dokładny adres zostanie podany Wykonawcy na min. 2 dni przed szkoleniem. Godziny realizacji szkoleń: 8:00-15:15 (godziny mogą ulec zmianie). |
branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | hotelarstwo |
kody CPV | 55000000, 55270000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |