Przetarg 7338670 - Dostawy różnych artykułów spożywczych Numer...

   
Analizuj Zamówienie 7338670 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-02-17
przedmiot ogłoszenia
Dostawy różnych artykułów spożywczych
Numer referencyjny: D/Kw.2232.2.2020.ES

CZĘŚĆ 1: przedmiot zamówienia stanowią dostawy r
óżnych artykułów spożywczych CPV-15800000-6 w asortymencie i ilościach niżej wymienionych:
Przedmiot zamówienia Ilość szacunkowa
Przyprawa do zup w płynie typu „maggi” PN-A-86967, opakowanie do 5 l. 1 500 l
Sól warzona PN-C-84081, spożywcza, jodowana, drobnoziarnista, opakowanie do 25 kg 1 800 kg
Majeranek otarty PN-A-86958, opakowanie do 1 kg 40 kg
Liść laurowy PN-A-86967, opakowanie do 1 kg 30 kg
Ziele angielskie BN-68/8132-14, opakowanie do 1 kg 30 kg
Papryka ostra mielona PN-A-86955, opakowanie do 1 kg 100 kg
Pieprz czarny mielony PN-A-86955, opakowanie do 1 kg 100 kg
Pieprz ziołowy, opakowanie do 1 kg 80 kg
Czosnek suszony granulowany, opakowanie do 1 kg 65 kg
Koperek suszony, opakowanie do 1 kg 50 kg
Kminek ziarno, opakowanie do 1 kg 40 kg
Zioła prowansalskie, opakowanie do 1 kg 30 kg
Słonecznik łuskany - ziarno, opakowanie do 1 kg 300 kg
Ketchup gastronomiczny, opakowanie plastikowe 1 kg – 5 kg 3 500 kg
Majonez gastronomiczny PN-A-86950:1995, opakowanie plastikowe 1 kg – 5 kg 3 000 kg
Musztarda gastronomiczna PN-A- 86964, opakowanie plastikowe 1 kg – 5 kg 3 500 kg
Ocet spirytusowy 10% PN – EN 13188, opakowanie 0,5 – 1l 1 200 l
Kawa zbożowa typu „Kujawianka”, opakowanie 0,5 – 5 kg 500 kg
Kakao naturalne, gorzkie, sypkie, ciemne, bez dodatku cukru, opakowanie do 5 kg 500 kg
Herbata czarna granulowana PN-ISO 3720, opakowanie do 5 kg 1 200 kg
Napój do rozpuszczania (soki skoncentrowane min. 20%), opakowanie do 5 l butelka plastikowa 6 000 l
Wafle kukurydziane, opakowanie 50g – 130g 150 kg
Wafle ryżowe naturalne, opakowanie 50g – 130g 150 kg

CZĘŚĆ 2: przedmiot zamówienia stanowią dostawy bulionów CPV-15891500-5 w asortymencie i ilościach niżej wymienionych:

Przedmiot zamówienia Ilość szacunkowa
Bulion – rosół z kury w proszku, gat. I, PN-94052, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 800 kg
Bulion warzywny w proszku, gat. I, PN-A-94052, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 800 kg
Rosół w proszku o smaku wędzonki, gat. I, PN-A-94052, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 250 kg
Barszcz biały w proszku, gat. I, PN-A-94050, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 25 kg
Barszcz czerwony w proszku, gat. I, PN-A-94050, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 500 kg
Zupa kalafiorowa w proszku, gat. I, PN-A-94050, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 450 kg
Zupa pieczarkowa w proszku, gat. I, PN-A-94050, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 450 kg
Zupa selerowa w proszku, gat. I, PN-A-94050, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 250 kg
Sos do surówek typu sałatkowy w proszku, PN-06/A-86951, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 350 kg
Sos myśliwski w proszku, gat. I, PN-06/A-86951, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 200 kg
Sos bolognese w proszku, gat. I, PN-06/A-86951, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 450 kg
Sos pieczarkowy w proszku, gat. I, PN-06/A-86951, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 450 kg
Sos z zielonym pieprzem w proszku, gat. I, PN-06/A-86951, opakowanie szczelne do 25 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od dostawy 250 kg


Część 3: przedmiot zamówienia stanowią dostawy jaj CPV-03142500-3 w asortymencie i ilościach niżej wymienionych:

Przedmiot zamówienia Ilość szacunkowa
Jaja kurze kl. M, jaja naświetlane podczas pakowania promieniami UV. Wytłaczanki sterylne, opakowania zbiorcze kartony. 194 000 szt.

1. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Zamawiający, zastrzega sobie prawo do nieodebrania całości zamówienia z zastrzeżeniem, że ilość dostarczonego asortymentu nie będzie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia i z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe lub prawne.
2. Dostawy realizowane będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Areszcie Śledczym w Lublinie przy ul. Południowej 5,
w godz. 8.00 – 14.00.
Zakłada się częstotliwość dostaw:
- dla części 1: nie częściej niż dwa razy w miesiącu;
- dla części 2: nie częściej niż jeden raz w miesiącu;
- dla części 3: nie częściej niż jeden raz w tygodniu;
3. Wykonawca dostarczać będzie ww. artykuły na własny koszt do magazynu Zamawiającego, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych.
4. Ww. artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia. Mają być świeże, o dobrym smaku, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie produkcji, terminie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu.
5. Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew.
Zamawiający informuje, że nie jest czynnym płatnikiem podatku VAT

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Część I: CPV-15800000-6 różne produkty spożywcze
Lp. Przedmiot zamówienia Wielkość zamówienia [kg] J.m. 1 2 3 4 1 Przyprawa do zup w płynie op. do 5 l. 1 500 l 2 Sól warzona, spożywcza, jodowana, drobnoziarnista, op. do 25 kg 1 800 kg 3 Majeranek otarty, op. do 1 kg 40 kg 4 Liść laurowy, op. do 1 kg. 30 kg 5 Ziele angielskie, op. do 1 kg 30 kg 6 Papryka ostra mielona, op. do 1 kg 100 kg 7 Pieprz czarny mielony, op. do 1 kg 100 kg 8 Pieprz ziołowy, op. do 1 kg 80 kg 9 Czosnek suszony granulowany, op. do 1 kg 65 kg 10 Koperek suszony, op. do 1 kg 50 kg 11 Kminek ziarno, op. do 1 kg 40 kg 12 Zioła prowansalskie, op. do 1 kg 30 kg 13 Słonecznik łuskany ziarno, op. do 1 kg 300 kg 14 Ketchup gastronomiczny, op. plastikowe 1 kg – 5 kg 3 500 kg 15 Majonez gastronomiczny, op. plastikowe 1 kg – 5 kg 3 000 kg 16 Musztarda gastronomiczna, op. plastikowe 1 kg – 5 kg 3 500 kg 17 Ocet spirytusowy 10%, op. 0,5 – 1L 1 200 l 18 Kawa zbożowa, op. 0,5 – 5 kg 500 kg 19 Kakao naturalne, gorzkie, sypkie, ciemne, bez dodatku cukru, op. do 5 kg 500 kg 20 Herbata czarna granulowana, op. do 5 kg 1 200 kg 21 Napój do rozpuszczania (soki skoncentrowane min. 20%), op. do 5 l butelka plastikowa 6 000 l 22 Wafle kukurydziane, op. 50 g-130g 150 kg 23 Wafle ryżowe naturalne, op. 50g-130g 150 kg

Część nr: 2 Nazwa: Część II: CPV-15891500-5 buliony
Lp. Przedmiot zamówienia Wielkość zamówienia [kg/l] J.m. 1 2 3 4 1 Bulion – rosół z kury w proszku, gat. I, PN-94052 800 kg 2 Bulion warzywny w proszku, gat. I, PN-A-94052 800 kg 3 Rosół w proszku o smaku wędzonki, gat. I, PN-A-94052 250 kg 4 Barszcz biały w proszku, gat. I, PN-A-94050 25 kg 5 Barszcz czerwony w proszku, gat. I, PN-A-94050 500 kg 6 Zupa kalafiorowa w proszku, gat. I, PN-A-94050 450 kg 7 Zupa pieczarkowa w proszku, gat. I, PN-A-94050 450 kg 8 Zupa selerowa w proszku, gat. I, PN-A-94050 250 kg 9 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku, PN-06/A-86951 350 kg 10 Sos myśliwski w proszku, gat. I, PN-06/A-86951 200 kg 11 Sos bolognese w proszku, gat. I, PN-06/A-86951 450 kg 12 Sos pieczarkowy w proszku, gat. I, PN-06/A-86951 450 kg 13 Sos z zielonym pieprzem w proszku, gat. I, PN-06/A-86951 250 kg

Część nr: 3 Nazwa: Część III: CPV-03142500-3 jaja
Lp. Przedmiot zamówienia Wielkość zamówienia [kg/l] J.m. 1 2 3 4 1 Jaja kurze kl. M 194 000 szt.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15800000, 15891500
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10434098 2024-04-23
godz. 11:00
Pomorskie „Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 4 w Gdyni przy ul. Chwaszczyńska 26 ” Część 1: Część 1 obejmująca sukcesywne dostawy :...
10439937 2024-04-23
godz. 15:00
Lubelskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa nowych, pełnowartościowych: odczynników do badań, surowców do prowadzenia ekstrakcji oraz wyposażenia laboratoryjnego. Przedmiotowe postępowanie p...
10449699 2024-04-24
godz. 09:00
Opolskie Dostawa warzyw i owoców w rozbicie na 2 samodzielne części.
10446574 2024-04-25
godz. 10:00
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa „Różne produkty spożywcze”, dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Brzesku DZP-271-17/24
10445676 2024-04-26
godz. 08:00
Dolnośląskie Dostawa mięsa i wędlin (na 12 miesięcy) Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa mięsa i wędlin, w ilościach i o charakterze określonych w załączniku nr 2 do SWZ. W zakres ...
10480042 2024-05-02
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Tłuszcze ( 1 /24 ) 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa - 3 000 kg2. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa typu vege - 60 kg
10486455 2024-05-06
godz. 10:00
Opolskie Dostawa mięsa drobiowegoSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 2 SWZ ZP1-15/2024
10485865 2024-05-07
godz. 11:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do magazynów SWPZZPOZ przy ul. Krychnowickiej 1 w Radomiu w ilości podanej w formularzu cenowym wg Załącznika Nr 1 do SWZ.Sz...
10482516 2024-05-10
godz. 11:00
Mazowieckie Sukcesywne dostawy warzyw i owoców wraz z transportem i rozładunkiem dla Oddziału Rewita Jurata -
10425196 2024-05-14
godz. 08:00
Opolskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do kuchni szpitalnej podzielona na 7 zadań.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowią formularze asortymentowo-cenowe - załącznik ...