Przetarg 10620423 - Dostawy różnych artykułów spożywczych na II półrocze...

   
Analizuj Zamówienie 10620423 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-06-13
przedmiot ogłoszenia
Dostawy różnych artykułów spożywczych na II półrocze 2024 r.

Część 1: Część 1 Cukier białyCukier biały*- Gramatura jednostkowa
od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat.I Razem: 3220 kg, Nysa: 2900 kg, OZ Prudnik: 320 kg

Część 2: Część 2 Koncentrat pomidorowyKoncentrat pomidorowy 30%* Gramatura jednostkowa 0,90 kg - 5 kg zg. z PN kl./gat.I Razem: 2270 kg, Nysa: 1850 kg, OZ Prudnik: 420 kg

Część 3: Część 3 Warzywa przetworzone – sojaKostka sojowa* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I Razem:785 kg, Nysa: 700 kg, OZ Prudnik: 85 kg Kotlet sojowy * Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg z PN kl./gat.I Razem: 110 kg, Nysa: 0 kg, OZ Prudnik: 110 kg

Część 4: Część 4 Warzywa strączkowe suszoneFasola suszona – JAS średni* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie . zg. z PN kl./gat.I Razem: 1320 kg, Nysa: 1000 kg, OZ Prudnik: 320 kg Groch suchy łuskany - połówki* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I Razem: 800 kg, Nysa: 600 kg, OZ Prudnik: 200 kg

Część 5: Część 5 Ryby konserwowanePaprykarz szczeciński* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy zg. z PN kl./gat.I Razem: 500 kg, Nysa: 350 kg, OZ Prudnik: 150 kg Ryba w pomidorach* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I Razem: 20 kg, Nysa: 0 kg, OZ Prudnik: 20 kg Sałatka rybna* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I Razem: 570 kg, Nysa: 350 kg, OZ Prudnik: 220 kg

Część 6: Część 6 Ryby przetworzone mrożoneBurger rybny z warzywami* Mielone mięso ryby, (ryba min. 50%) bez ości, łusek i skóry, gramatura burgera od 90 g do 110 g , marchew, groszek zielony, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże, paprykę. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 2 kg do 15 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat I Razem: 1020 kg, Nysa: 900 kg, OZ Prudnik: 120 kg Filet mrożony z mintaja* Filet z mintaja, bez ości, łusek i skóry. Ryba pakowana luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 5%. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I Razem: 468 kg, Nysa: 450 kg, OZ Prudnik: 18 kg

Część 7: Część 7 Jaja świeże -kurzeJaja kurze* Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M(waga 53 – 63 gram/ szt.) Opakowanie: wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 jaj. Opakowania zbiorcze 360 szt. jednorazowe. zg. z PN kl./gat IRazem: 23600 szt., Nysa: 16400 szt., OZ Prudnik: 7200 szt.

Część 8: Część 8 MargarynaMargaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne*- zawartość tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, zg. z PN kl./gat I Razem: 5620 kg, Nysa: 4900 kg, OZ Prudnik: 720 kg

Część 9: Część 9 Olej roślinnyOlej roślinny spożywczy* do smażenia i sałatek – gramatura jednostkowa 0,9, 1,3,5 l zg. z PN kl./gat I Razem: 4150 l, Nysa: 3800 l, OZ Prudnik: 350 l

Część 10: Część 10 Mąka – kaszeKasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 2510 kg, Nysa: 2000 kg, OZ Prudnik: 510 kg Kasza gryczana- gramatura jednostkowa od 0,2 do 1 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 20 kg, Nysa: 0 kg, OZ Prudnik: 20 kg Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 1300 kg, Nysa: 950 kg, OZ Prudnik: 350 kg Mąka pszenna typ 500 – gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 3590 kg, Nysa: 3300 kg, OZ Prudnik: 290 kg Mąka ziemniaczana– gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 118 kg, Nysa: 100 kg, OZ Prudnik: 18 kg Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg zg. z PN kl./gat I Razem: 55 kg, Nysa: 50 kg, OZ Prudnik: 5 kg Płatki owsiane– gramatura jednostkowa od 1do 25 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 55 kg, Nysa: 50 kg, OZ Prudnik: 5 kg Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 7100 kg, Nysa: 6600 kg, OZ Prudnik: 500 kg Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 55 kg, Nysa: 30 kg, OZ Prudnik: 25 kg

Część 11: Część 11 MakaronyMakaron bez jajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 1200 kg, Nysa: 700 kg, OZ Prudnik:500 kg Makaron bez jajeczny świder - mały- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 6600 kg, Nysa: 5100 kg, OZ Prudnik: 1500 kg

Część 12: Część 12 Zupy, sosyRosół drobiowy – koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I Razem: 330 kg, Nysa: 260 kg, OZ Prudnik: 70 kg Sos boloński - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 102 kg, Nysa: 70 kg, OZ Prudnik: 32 kg Sos grzybowy - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 5 kg, Nysa: 0 kg, OZ Prudnik: 5 kg Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 130 kg, Nysa: 70 kg, OZ Prudnik: 60 kg Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 102 kg, Nysa: 70 kg, OZ Prudnik: 32 kg Zupa cebulowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 95 kg, Nysa: 70 kg, OZ Prudnik: 25 kg Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 106 kg, Nysa: 70 kg, OZ Prudnik: 36 kg Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 72 kg, Nysa: 70 kg, OZ Prudnik: 2 kg Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 100 kg, Nysa: 70 kg, OZ Prudnik: 30 kg Żurek w proszku – koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Razem: 36 kg, Nysa: 10 kg, OZ Prudnik: 26 kg

Część 13: Część 13 Warzywa przetworzoneChrzan tarty- gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 15 kg, Nysa: 10 kg, OZ Prudnik: 5 kg Fasolka szparagowa konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 305 kg, Nysa: 300 kg, OZ Prudnik: 5 kg Groszek konserwowy- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 355 kg, Nysa: 350 kg, OZ Prudnik: 5 kg Kukurydza konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 205 kg, Nysa: 200 kg, OZ Prudnik: 5 kg Leczo - min 5 składnikowe w tym pieczarki zg. z PN kl./gat I Razem: 540 kg, Nysa: 350 kg, OZ Prudnik: 190 kg Pasztet sojowy różne smaki- gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 20 kg, Nysa: 10 kg, OZ Prudnik: 10 kg

Część 14: Część 14 PrzyprawyCzosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 16 kg, Nysa:2 kg, OZ Prudnik: 14 kg Liść laurowy- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 9 kg, Nysa: 5 kg, OZ Prudnik: 4 kg Koper suszony mielony- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 3 kg, Nysa: 0 kg, OZ Prudnik: 3 kg Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 11 kg, Nysa: 5 kg, OZ Prudnik: 6 kg Ocet spirytusowy 10%- gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l zg. z PN kl./gat I Razem: 10 l, Nysa: 0 l, OZ Prudnik: 10 l Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 30 kg, Nysa:10 kg, OZ Prudnik: 20 kg Pieprz czarny prawdziwy, mielony- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 41 kg, Nysa: 25 kg, OZ Prudnik: 16 kg Przyprawa do drobiu– gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 7 kg, Nysa: 5 kg, OZ Prudnik: 2 kg Przyprawa do mięsa mielonego- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 8 kg, Nysa: 3 kg, OZ Prudnik: 5 kg Przyprawa w płynie do zup– gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 670 kg, Nysa: 400 kg, OZ Prudnik: 270 kg Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 530 kg, Nysa: 450 kg, OZ Prudnik: 80 kg Sól spożywcza jodowana warzona– gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 370 kg, Nysa: 250 kg, OZ Prudnik: 120 kg Ziele angielskie- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 8 kg, Nysa: 2 kg, OZ Prudnik: 6 kg

Część 15: Część 15 Różne artykuły spożywczeDżem wieloowocowy/różne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 2200 kg, Nysa: 1700 kg, OZ Prudnik: 500 kg Marmolada wieloowocowa- gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I Razem: 2300 kg, Nysa: 1700 kg, OZ Prudnik: 600 kg

Część 16: Część 16 NapojeHerbata czarna granulowana – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I Razem: 228 kg, Nysa: 200 kg, OZ Prudnik: 28 kg Kawa zbożowa rozpuszczalna – gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I Razem: 375 kg, Nysa: 350 kg, OZ Prudnik: 25 kg Woda mineralna- gramatura jednostkowa: 1,5 l zg. z PN kl./gat I Razem: 580 l, Nysa: 350 l, OZ Prudnik: 230 l

DKw.2232.5.2024
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3100000, 3200000, 3212000, 3212210, 15200000, 15221000, 15229000, 15300000, 15331000, 15331137, 15331400, 15331462, 15331463, 15332230, 15332290, 15411100, 15431000, 15600000, 15612100, 15612300, 15613000, 15613311, 15613380, 15614000, 15614100, 15800000, 15831200, 15851100, 15862000, 15863200, 15870000, 15871110, 15871260, 15871270, 15872000, 15872100, 15872400, 15891000, 15891500, 15981000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Opolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Opolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10668368 2024-07-16
godz. 11:00
Dolnośląskie Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu. Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesy...
10670376 2024-07-16
godz. 14:00
Podkarpackie Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w ramach części A został określony w zapytaniu ofertowym stanowiącym załącznik. Opis przedmiotu zamówienia 1. Rodzaj zamówienia: dostawa. 2...
10683818 2024-07-19
godz. 09:00
Mazowieckie „Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Domu Pomocy Społecznej w Przasnyszu.” Część 1: Dostawa różnych artykułów spożywczych Część 2: dostawa mię...
10682049 2024-07-19
godz. 09:00
Wielkopolskie Sukcesywna dostawa świeżych owoców sezonowych i lodów do Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu Część 1: Świeże owoce sezonowe. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załą...
10676536 2024-07-19
godz. 10:00
Dolnośląskie Dostawa warzyw i owoców dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Część 1: Dostawa warzyw i owoców do punktu żywienia Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Gran...
10675406 2024-07-19
godz. 11:00
Mazowieckie Dostawa owoców i warzyw do punktu żywienia w ośrodku dla cudzoziemców w Podkowie Leśnej - Dębaku Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców i warzyw do Punktu Żywienia w ośrodku d...
10687424 2024-07-23
godz. 11:10
Podlaskie zakup wraz z dostawą mrożonek do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Konstytucji 3 Maja w Jaświłach
10640967 2024-07-24
godz. 08:00
Opolskie Dostawa żywności do kuchni szpitalnej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowią formularze asortymentowo-cenowe - załącznik nr 2.Zamawiający dopuszcza możliwość składania...
10681780 2024-07-26
godz. 12:00
Mazowieckie Dostawa wody mineralnej gazowanej i niegazowanej dla Polskiej Spółki Gazownictwa sp. z o.o. Oddział Zakład Gazowniczy w Jaśle. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wody miner...
10667405 2024-07-26
godz. 12:00
Kujawsko-Pomorskie Zakup i dostawa rybna potrzeby żywieniowe dla Szkoły Podstawowej nr 28 w Toruniu.